Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz VR6-Fan #27400 üzenetére
Én azt hittem a TD egy elég strapabíró erőforrás. Miben különbözik a TD a TDi -től? Az i betűről tudom mit tesz, de magában mi az, amiben más felépítés terén. Szembe szomszédnak is Vento -ja van, TDI, de a 110 lovas. Az sem egy világbajnok motor, legalábbis elég nehézkesen indul, és volt már vontatva is. Persze rohadt jól fogyaszt, ebben talán a legjobb.
Don't Tread On Me
-
rob210
nagyúr
Mivel csak megtűrt volt VW-s vagyok , offban írom, hogy ma nagy öröm ért kicseréltem végre a műszercsoportomat és van fordulatszámmérő a kocsiban.
ÍmeRenault power
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #27403 üzenetére
Örüljünk, hogy jó lett a link.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
rob210
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #27403 üzenetére
Még jó hogy nem teszem offba.
Akkor el se olvassátokRenault power
-
14adam
addikt
üdv
sajnos már nem tudom mit kezdjek a kocsival. Hidegen pöccre indul semmi baj,egyenletes alapjárat. Amikor már elérte az üzemi hőfokot és elakarom indítani akkor felpörög és annyira visszaesik a fordulatszám,hogy leáll. Illetve eltart egy ideig mire belövi az alapjáratot,mindig egy kis gázfröccsel oldom meg a "bajt" Amikor mondjuk váltok és akkor esik le a fordulatszám akkor nincs vele baj mert még nem állt meg olyankor sose. Régebben is meg-meg állt de mostanába egyre sűrűbb
Alapjárati motort már kipucoltam. Lehet veszek egy adag injektor tisztítót aztán az talán csodát tesz
golf 3 benzin[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Tudom mi a következménye csak a hsz-d megfogalmazása volt számomra értelmezhetetlen.
Jézus Mária....
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz 14adam #27412 üzenetére
fojtószelep tisztítást eszközölj, illetve lehet még fojtószelep-potenciométer is ha az kikopott.
injektor tisztító jó ötlet. Esetleg még üzemanyagszűrő csere illetve meleg motornál üzemanyagnyomást kéne mérni.
És így utoljára még a szívott levegő hőmérséklet jeladót is megtippelek. -
AMD Power
titán
Érzelmek a csomagtartóban - Így született az új Skoda Rapid
Tetszik maga az autó... de ez a Rapid név.
-
Balupapa
senior tag
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #27426 üzenetére
RaiStlin edisön?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
8th
addikt
válasz AMD Power #27424 üzenetére
A Skoda 100 éves sporttörténelme tiszteletére meghagyhatták volna a sportmodellek számára (Fabia RS, Octavia RS... ) a Rapid nevet. De hát ők másként gondolják. Kár egy ilyen legendás nevet így elhajítani.
...
-
rob210
nagyúr
Az octavia a csomagtér ajtajával és egyéb apróságokkal szerintem sikeresebb lesz és eddig is az volt.
Az egy nagyon jó karosszéria, ellenben ezzel a szedánnal.
Kíváncsi leszek ki lesz az aki a hatchbacket lecseréli erre, ha csak a rapidnak nem lesz irtózatosan jó ára.Renault power
-
8th
addikt
206 forever! A fos homivágen...
...
-
cafat
aktív tag
Sziasztok! Skoda Fabiamon csere érettek lettek az első ablaktörlő lapátok. Milyen márkájút érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest