Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    válasz Reggie0 #191412 üzenetére

    Jajjj :D
    Igen nagyon köztudott, főleg mikor ezeken a motorokon amúgy is bika a magasnyomású... (Nagyrész User error ígyis a nagynyomású meghalása, de nem a kevés tank az oka. meg 15L -20L van még olyankor benne, meg 12km mentem, meg ... hagyjál is... ilyen hülyeségre eljutni egy videóból, a negyed tankállás miatt... :U

    Ezek után remélem (gondolom),te is cseréled a fékfolyadékot 2 évente a kocsidon, mint én például, vagy a 10-12 ezrer km olajcserekor Mindig cserélek üzemanyagszűrőt is például, csak gyári olaj.
    Túlzásba is lehet ezt vinni, látom te úgy nyomod, biztos motorolajat is 5 ezrenként cserélsz.
    Ez olyan mint mikor az erőmérős videó alatt, benyögi a barom, hogy igénytelen a tulaj mert a motorburkolaton nincs meg a fél jel :DDD és kész, ennyiből ő leszűrte....
    Na mind1, nincs gond, mint mondtam nem húztam fel magam, nem szokásom fórumos beszélgetéseken megsértődni stb, de beszélni kell róla attól. :)
    Maradjunk annyiban, hidd el figyelek az autóra, de ez a negyed tank kevés neki azért kicsit túlzás. De köszi az aggódást (amúgy szép mentés téma ;] :P )

    SZóval nem tankoltam meg neki igen! :DDD Tudom, hogy ez érdekelt. Viszont 2 hetes rajta a műszaki ;) 2 gyári szettet kapott, vezetett szervizkönyvet!!, minden gyári kulcs, gyári állófűtés távirányító.
    Ahh hagyuk is, az A7 is ilyen patika lesz 15 éves korára mint az A6 volt.

    [ Szerkesztve ]

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák