Új hozzászólás Aktív témák

  • Qru

    MODERÁTOR

    válasz Tin #187786 üzenetére

    Ez ilyen, nekünk MY19-es van abban még van fizikai gombja szerencsére. Első dolgom induláskor kikapcsolni (ha el is felejtem az első leállításkor kikapcsolom), nem csak az élettartam miatt hanem egyszerűen idegesít az állandó motor leállás.

    Menüből kikapcsolás: agyhalál, a klíma ventit pl menüből lehet csak kikapcsolni teljesen (aztán szerencsére itt jött tipp, hogy nem csak onnan).

    Turbónak nem tesz jót, haver Toyota-jában vízhűtéses a turbó (saját hűtőkörrel) ott ha le is áll a motor tovább keringeti az elektromos szivattyú a hűtőfolyadékot de itt ugye nincs, nálunk is simán megfőzné a turbót ha nem lenne kilőve.

    Élettartam: van egy ismerősöm aki gyártással foglalkozó mérnök (igaz nem autógyártás, hanem háztartás gép). Ő mondta, hogy arra terveznek hogy a garit kibírja. Na most a konteósok ilyenkor azt képzelik, hogy szabadkőműves mérnökök az éj leple alatt fekete cshuában álarcban mm-re kigrammolják, mikor menjen tönkre az adott gép. Na ez nem így van a valóságban nyilván. Keresik azt az alkatrészt/beszállítót aki olyat tud gyártani/szállítani ami kibírja a gari időt. Na most ez lehet a gari idő +1-2 év de lehet gari idő +1-2 hónap, ezt már nem vizsgálják. Nyilván autóknál nagyobb a ráhagyás de ott is kb ez megy.

    [ Szerkesztve ]

    #nincsbennetarcsi

Új hozzászólás Aktív témák