Új hozzászólás Aktív témák

  • DoxaM

    aktív tag

    válasz Coyot #116415 üzenetére

    Semmi kivetni való nincs abban, amit mondtál. Sok helyen és sokszor mondtam már, hogy ilyen a magyar ember (is), ennyire egyszerű.
    mindenki köpköd a politikusokra, hogy mekkora tolvajok, közben a nép is ugyanazt csinálja. mindenki (tisztelet a kivételenek, mert VAN CSAK NAGYON KEVÉS) ott b@ssza át a másikat, ahol csak tudja. kartell,korrupció,adócsalás,áfacslás,ofsorozás,fiktívszámlázás,túlszámlázás stb minden mi szem szájnak ingere, úgy kicsiben (átlagparaszt) mint "nagyban" (átlagparasztpolitikus/vezető) . Ne várjunk javulást az ország állapotában, amíg a magyar egymást szívatja és lehúzza, és ne várj mindenkitől korrekt és egyenes hozzáállást, mert nem ilyen a magyar.
    el lehet nyamnyogni rajta, ó hogy hát jaj szegény vállalkozót, hogy megszívatja az állam és ezért húzza le akedves ügyfelet és mégkevesebbet fizet be, mégtöbbel megkárosítja a közöst...aztán még többet fognak elvenni azoktól, akik éppen tisztességesebben csinálnák a dolgot (mert dolgozni "fent" sem akarnak, a legkönnyebb utat válasszák általában)...aztán meg majd az is megunja.....utána meg már csak fel kell szántani aaaaz országot aztán behinteni sóval :D

    bár nekem ismerős szerelővel nincs nagy gondom, de ő sem angyal. fontos hogy az egész egy több szereplős rendszer, tehát nem csak a szerelőjózsira fogom én pl. a dolgokat, de ő sem tesz semmit hozzá, hogy jobb legyen, de ha tenne is, akkor sem lennénk előbbre, mert még rengeteg gyenge "láncszem" van a sorban és ez egy elég szomorú dolog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák