Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Kalandor #100933 üzenetére

    Jaja, én voltam meglepődve a leginkább.
    Ez 2014 07.26.-án készült, konstans sebességgel, magamnak, nyilván nem csalok:

    Most bármikor beülök, és egy literrel kevesebbet fog mutatni, próbáltam 16-os kerékkel, 17-essel, az nem volt mérhető, a szélesség megegyezett. Mindig ez van, elmegyek az M5-ösön Pestre, mászkálok bent, hazajövök, és most már jóval 7 liter alatt lesz a fogyi. Én sem értem, de vissza tudom keresni, mióta, hány km-t mentem, és azóta mennyi üzemanyagot tankoltam, minden számla megvan, pont azért, ha egyszer gebasz lesz, kicsapom a papírokat, hogy itt tankolok 1.5 éve, szerintetek?
    Semmi más nem történt, se turbo, se légtömegmérő, semmi se lett cserélve, ezért sem tudom semmi másra fogni.

    Még Mágussal is beszéltük priviben egy éve, hogy mi a francért ennyi, mikor nem is nyomom, de hát szerinte 2 tonna, meg automata, ez ennyi, fogadjam el. Aztán mikor kiderült, hogy az auchanon tankolok, mondta, hogy tankoljak rendes kúton rendes üzemanyagot. A shell itt van 400 méterre, kézenfekvő, bár ugye 26Ft-tal drágább literje, az auchanbe meg hetente mentünk. Az eddigi 7.8-ról lement a fogyim 6.5-re, az eddigi (csak jelenlegi árral tudok számolni, de a különbség kb mindig ennyi volt) 7.8X362=2823Ft helyett most 6.5X387=2515Ft-ba kerül 100 km, ez van. Én sem tudom, miért, mindig ugyanúgy használom, ugyanúgy megyek, ugyanazon az útvonalon.

    Joamilestoné: Értem, és el is fogadom, hogy nálad ez van, én sem értem. Lehet ide valami alja anyagot hordanak, fél éve nyitott a kút, az első 1 hét után, mikor nem szólt semmi hír, hogy megálltak a kocsik a parkolóból kifelé jövet, én is ott kezdtem el tankolni. Magad is látod, két Auchan kúton vett mintánál is van jócskán eltérés.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák