Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TayRol
nagyúr
Nekem (fiamnak) olyan okosóra kell, amin tudok a gyereknek szólni, hogy edzés után hol merre menjen, hol várom, mikorra érkezzen, siessen, stb... Erre az esimes almás órán kívül van ésszerű alternatíva? (ja, itthon mindenkinek almája van).
-
gorgo
őstag
mind szar. Egyel több sugárzó cucc.
Én BT fülhallgatót akarok, de lehet, hogy maradok a madzagos old-school verziónál, még gondolkodom. Agyba sugároztatni nem biztos hogy akarok. Mondjuk elég csábító a madzagnáélküliség, cserébe kell töltögetni.
Inkább egy jó könyv, album, pia. Pina! höhö"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
tvamos
nagyúr
Fimanak Huawei valami szmart vaccs van. Ballagasra kapta. Kibontotta a dobozt, de nem jutottunk el oda, hogy a vedofoliat lehuzza a kijelzororl. "Apa, ne gondold mar, hogy akarmilyen szoftvereket felinstallaljak a teleofonomra!" Mondjuk meg is sertodott, akitol kapta. (Nem minthe nem mondtam volna neki, hogy semmi keppen se vegye meg! Foleg ne a Huaweit.)
(#81757) gorgo
En is ezeket szoktam ajanlani a gyereknek, amikor azt mondja, hogy unatkozik. (Csak sokkal kevesebb "P"-vel! Igen-igen, jol gondolod. Az alkohol tartalmu italokat nem ajanlgatom neki.)[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Freddy76
addikt
válasz TayRol #81756 üzenetére
Mi ilyet vettünk (a két darab órára vonatkozik az ár, egy óra 20e körül volt). A kölykök osztályterme a másodikon van, az utcaszinttől az 70 lépcső, és mivel nem lehet bemenni a suliba, elég problémás volt szólni, hogy jöjjön le, ha pedig lejött, nem volt túl boldog, amikor visszaküldtem pl. a matekfüzetért... Ebbe vettem egy telekomos kártyát a legolcsóbb előfizetéssel. Van hozzá egy egyszerű app, ahhoz társítod az órát. Az appban tudod beállítani a telefonkönyvet, a gyerek csak azokat a számokat hívhatja, ami ott szerepel, és őt is csak ezekről a számokról hívhatják (a többi számot automatikusan tiltja). Van benne egy helymeghatározás is, bár az nem mindig tűpontos. Játék nincs rajta.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Studi
veterán
-
t_a_m_a_s
addikt
Az kurva sovány... Az öreg Garmin FR235 elmegy 4-5 napot, amiben van heti 3*50 perc kocogás, hívás, sms, messenger, gmail értesítések, 0-2 bt kapcsolat a telóval. Igaz, a mellkaspánt nem bt-n csatlakozik ha jól tudom, meg ugye nem tapicskolós a kijelző.
Holnap majd jól beletépünk...
-
Mercutio_
félisten
Ezt itthagyom Freddynek
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
TayRol
nagyúr
van egy 4-5 éves tv-m, és úgy döntöttem, hogy csere helyett kicsit okosítom (ez egy LG), vettem egy 2021-es 4K-s Apple TV-t.
költői a kérdés, hogy jól döntöttem-e ( ), inkább az érdekel, hogy van-e tapasztalata vele valakinek?
-
madgie
titán
válasz rbalint88 #81759 üzenetére
Hát elég sok almás f@szság van már itthon (iPhone, iPad, Apple TV, iMac, Macbook Pro, AirPods, stb), de a Watch nem hiányzik, amíg így merül, pláne nem.
Studi: nekem a régi Pace van, az bírja, bár hordani azt is már csak kb akkor hordom, ha mennem kell valahová melózni és nem akarom mindig a telefont nézegetni, hogy mikor végzek
Merci: nekem még a régi 1080-p Apple TV van, amit amúgy nem annyira bánok, mert ez legalább nem erőlteti a HDR-t (mert nem tudja), ami sajnos minden LCD-n pocsékul néz ki (OLED tévét meg sóher voltam venni, utólag nyilván bánom már)
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
apple szuz vagyok, bevallom erre ra kellett keresnem, hogy airpods. 50e ft-os fulbe dughato fules? latom sokan hasznaljatok az okos orat sportra, megbizhato a pulzusmerojuk? anno amikor akartam venni, minden olcsobb orara azt mondtak hogy ilyen celra nem ajanlottak, nem megbizhato a pulzusmeres.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
cdl
senior tag
Semmilyen csuklón mért pulzusmérés nem megbízható.
Csak is a mellkaspánt jó ilyesmire.
Ha ülsz a székeden, jól mér, de gyors pulzusváltásokat nem jól követi le.
Ha fontos a pontos mérés, az Aliról pl 10 000 alatt kijön egy mellkaspánt érzékelővel.
Pl: [link]
Bringához használom évek óta. -
.mf
veterán
"50e ft-os fulbe dughato fules?"
Sejtettem, hogy drága, de 'ztabüdöcspicsába
Régen ez a hifi fejhallgatók territóriuma volt már... tyű. Ilyenkor örülök, hogy nem követem a trendi cuccokat, ha nagyritkán menet közben hallgatok zenét, jó még az öreg Sony MH1C, amiből az elsőt ugyan tíz körül vettem, de amikor kifutottak, párezerért még zsákoltam egyet vagy kettőt.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Jahno
veterán
Hát tudja tök. Én ezeket zsigerből utálom, nem is tudom miért, de havernak volt egy egész jól kinéző darabja, fülformára cserélhető betétekkel meg egyéb és az tényleg kiszűrt egy csomó zajt. Tetszett is. Lassan 10 éve melóztunk együtt, az akkor volt 120ezer pénz. Asszony nem sokat használ, volt Neki fülre akasztós meg pár egyéb jobbféle, azokon szivacs és vezeték szinte általános probléma volt.
-
törölt tag
"Sejtettem, hogy drága, de 'ztabüdöcspicsába"
De ha belehallgatsz a 100 ezer forintos kategóriába, meglepődsz a különbségtől akkor is, ha nem vagy vájtfülű. Ez olyan, mint a MacBook Air m1: a kis méretéhez képest egész jó a hangja, de ha melléteszem a Dell laptopomat, akkor egyáltalán nem tetszik.
-
gorgo
őstag
Végül csak vettem BT fülest. Hüvely Freebuds 4i. Teljesen jó, olyan kényelmes mintha nem lenne semmi a fülemben. Egész kiegyensúlyozott a hangszín. Eddig tetszik nagyon. . Az ára sem vészes, 22k.
[ Szerkesztve ]
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Studi
veterán
Jók ezek. Én annyival szoktam szívni, hogy a töltőérintkezők néha elkoszolódnak, és akkor hiába teszem a tokba, mikor legközelebb előveszem, akkor jön a meglepetés. Mondjuk ez nem túl gyakran, de mindig olyankor, amikor már kimentem futni, és nem otthon vagyok, hogy felkapjak valami mást helyette.
-
spanyoll
addikt
Egy dologra vigyázz: ne dobáld. Véletlenül se. Nekem az előző verzió van, de egy év alatt eljutottam oda vele, hogy néha random megszakad a mikrofon része. Telefonálok és a túloldalról csak halóznak, mert nem hallanak. Amúgy meg tökéletesen teszi a dolgát, még iphonenal is simán szoktam használni, hiába droidos. Csak hát ja, ezek a kis szarok nem arra vannak tervezve, hogy kiesegessen a kezemből meg a fülemből meg akárhonnan és másfél métert essenek minimum a betonra.
Mondjuk most agyalok, hogy váltsak belőle almásra ha már telefonból is áttértem arra megint (vagy vissza pontosabban).
A váltogat eszközök között eléggé szimpi, de az árcímke azért fáj[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
törölt tag
válasz rbalint88 #81793 üzenetére
Ha iPhone-t használ valaki, akkor kézenfekvő választás lehet valamelyik Airpods, de az igazán jó hangminőséget általában nem az almás cuccoknál kell keresni. Hozzáteszem, az Airpods Proval nincs tapasztalatom, de a 2-vel igen, annál már töredék áron is jobbak vannak.
Én soha nem mondtam, hogy szeretem ha "düng", az szerintem elég fárasztó tud lenni. Amúgy inkább a fejhallgatók pártján állok. Átlagos videókhoz egy kisebb tudású füles is bőven eleget tud, a zenehallgatás már más tészta.
-
spanyoll
addikt
válasz #31733248 #81790 üzenetére
Nem vagyok audiofil, sose voltam, sose akarok az lenni. Szeretem a zenét, de lefosom a 300 ezres aranyozott kábelek dugdosását is a csilliárdos erősítőkbe, nekem elég ha hallom valahogy és egy minimál dinamikája van annak amit hallok.
Amúgy meg telefonálásra és az amúgy is fiszfaszminőségben streamelő spotifyra használom ezeket, arra meg bőven elég.@madgie: azért lett pro, mert annak ?kisebb a latencyje? vagy simán csak ha már kiadtál ennyit egy fülesre akkor legyen az elérhető legjobb? Én a sima kettessel de még akár az első szériással is ellennék szerintem, de ha már veszek akkor én is inkább azt venném amit megéri. Miért döntöttél a drágább mellett a simához képest?
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz spanyoll #81796 üzenetére
Szvsz fulforma kerdese is, nekem az agybadugos valt be, ezert lett pro, asszony meg azt nem birja, azert lett a sima 2-es. A pro jobban szol es van aktiv zajszurese, utobbi oriasi aldas. Egyebkent amit madgie is irt, az nagy elonye mindkettonek, hogy tisztan szolnak, nyilvan a sima kevesbe dinamikus a kialakitasabol adodoan.
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #81797 üzenetére
Agybadugikat én nem viselem el sajna, de ha annyival jobb lenne akkor túlélném; szerintem elengedem.
@Madgie: Golf dettó, de nem pályázok sokat, meg amúgy is inkább adom azt el előbb és cserélem valami csendesebbre
Akkor elég lesz a sima kettes nekem úgy érzem. Kiveszem a google részvényekből a pénzem ha végre megint pluszban van a rohadék aztán veszek egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest