Új hozzászólás Aktív témák

  • tvamos

    nagyúr

    válasz Mercutio_ #81043 üzenetére

    "Ja, mert a terroristák közismert célországa vagyunk" Ezt nem tudom, de ha EU szinten szeretnenk fenntartani a schengeni szabadsagot, akkor Magyarorszagnak nagyon ott kene lennie a szeren a terrorizmus elleni munkaban. Nem csak azert, mert nalunk be tudnak jonni a schengeni hatarok koze a rossz emberek, hanem azert is, mert onnan kiindulva tudnak vegrehajtani terror cselekmenyeket.

    Annak a ket orosz fegyverkereskedonek a tortenete persze jo pelda, mit nem kene csinalni. Gondolom ezzel akart Orban hizelegni Putinnak. Ez siman csak a benyalasrol szolt.

    "Igen, nyugaton is vannak botrányok, a különbség, hogy annak általában van következménye." Persze, tutira jobb a helyzet, mint Magyarorszagon, de azert nem vennek merget ra, hogy minden kiderul, vagy lesz kovetkezmenye.

    Eredetileg arra gondoltam, hogy nyugaton is van a mediaban elhallgatas, csomo dolog csak zart facebook csoportbol tudhato meg. Nagyon nyitott szemmel kell jarni hozza. Esetleg, ha vannak jobarataid a bennszulottek kozott. (Nem a Stockholmerek... azok ilyen nagyon liberalis nepseg.) Es leitatod oket jo magyar palinkaval. Megint mas dolgokat meg tuldimenzionalnak, mint allat. Azt is latom nap, mint nap.

    De en nem a Fideszt vedem, nem szimpi nekem a torzsfonok. Bizonyos okokbol... regen sem volt szimpi...

    [ Szerkesztve ]

    "Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Új hozzászólás Aktív témák