Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz #31733248 #78756 üzenetére

    Ja és vannak nyilvános adatok, prezentációk is. Ebbe pld. pont belefutottam itt a vágóhídon, oszt nézzétek meg a rizsát és a számokat:

    https://www.oktatas.hu/kozneveles/projektek/efop315

    Aztán mikor ott álltam egy konferencia anyaga mellett (az is nyilvános ám), amiről havercsaj beszélt, hogy a tanárok nagy része el sem kezd ebben melózni, többi X év után elhagyja a pályát és Lidlbe megy pénztárosnak vagy metróhoz diszpécsernek, akkor ez meg ez.

    És ott legszívesebben bekérdeztem volna, hogy ok, van száp nagy szám, EUs támogatás, valakik komolyan veszik, valakik csak majomkodnak az asztal mellett, születik róla prezi és elmélkedünk, eddig okés. DE! Mi lenne a megoldás? Mert ugye az sehol nem merül fel, hogy kapjanaklóvét, fegyvert, lovat és megbecsülést... Lásd amit írt fent a félig omladozó könyvtárról és egyéb bajokról. Én adom a számítógépeket, szülők festenek, összedobnak nyomtatóra, mindennel a sor végén a tanár szopolik, de ha suli csinálna egy privát rendezvényt vagy hétvégén kiadná a termeket mindenféle civil célra jó pénzért, akkor azt az összeget sem rakhatja el magának, ami bevétele esetleg onnan lenne és be tudnák forgatni valami értelmesre. Leadod hibára, hogy szikrázik az elektromos elosztó szekrény, oszt valami majd lesz... Ha csak nincs a sulis csoportban egy villanyszerelő apuka. És mikor ott szopsz az elosztószekrénnyel, akkor hozzád vágnak 2 jó drága digitális táblát a szükséges tartozékok nélkül, de max. majd lefóliázva szétrohad a raktárban.

Új hozzászólás Aktív témák