Új hozzászólás Aktív témák

  • #31733248

    törölt tag

    válasz TayRol #73864 üzenetére

    (#73864) TayRol

    "jogos byk kérdése, 190 centimmel el lehet férni benne? :D"

    Sajnos nem, több generációját is néztem már, de a mi magasságunkkal nem benne kell gondolkodni. Kár, mert egyébként remek autó.

    (#73873) Freddy76

    Viccen kívül mondom, érdemes kipróbálni az új Swiftet is a mezei alapmotorjával. Nyilván nem a harapós Mini cabrio versenytársa, de meglepően élménydús a kategóriájához képest.

    (#73880) Studi

    "a neten kétféle ember van: aki a leírja minden nyűgjét a kocsijával, függetlenül annak a típusától, és az econ-félék, akik mindig a világ aktuálisan legkiválóbb, legkényelmesebb, legtágasabb, leghatékonyabb autóját birtokolják. :)"

    Ez csak a Te újabb agymenésed. :N

    "De azért annak hogy 4 évente új autóra cserélj, elég komoly ára van. Ha nagyon matekozunk, akkor talán még az is igaz lesz, hogy többe kerül, mint mondjuk mindig 6 éveset venni, 12 évesen eladni. :) De kevesebbe szerintem biztos nem. :)"

    Ez erősen szitutól függ. Én például huszonéve veszek új autókat, nekem így éri meg. Sokat megyek, jellemzően cégesen veszem (annak adóügyi előnyeivel együtt) és nincs időm meghibásodások miatt szervizbe járni.

    (#73882) t_a_m_a_s

    Az a baj, hogy a magyar piacon kevés a valóban kis futásteljesítményű, de jó áron megvehető új autó. Az autók többsége céges és sokat fut, nem ritkán már 3-4 évesen bennük van 200 ezer kilométer. A megkímélt, magánszemélyek által használtak többsége olcsóbb modell, ezekből elég jó áron lehet mazsolázgatni. Tizenéves, nyomon követkető előélettel rendelkező, megkímélt Suzukikból például nagyon jó a felhozatal. A középkategóriás modellekből pedig kevésbé.

Új hozzászólás Aktív témák