Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz t_a_m_a_s #53900 üzenetére

    Van normális kép is róla, de telefonos a több, azzal naponta megy kép és/vagy video nagyszülőknek. Viberen/mailben.

    Egyébként túl sok történés nincs. Magyar egészségügy megint leigazolta magát. 4 hónap után végre megkapta gyerkőc BCG oltást. Ennyit SOTE-ról, akik sz@rtak kiértesíteni védőnőn keresztül, megoldottuk Margit kórházban ahol meg tök kedvesek voltak.
    Ja egyébként védőnőnk sem valami proaktív, mindent harapófogóval kell kihúzni belőle. Házidoki is kezd kicsit lustulni, időpontra vitte párom gyerkőcöt szurira, erre neki fontosabb volt szja-t telefonálni ismerősével fél órán keresztül.
    Szombaton voltunk először gyerkőccel vásárolni. Egy pisszenés nélkül elvolt, nézegetett kíváncsian.
    Egyébként jó gyerek, már kacag, kezd fordulni, tud 2 ujjal fogni, meg már eléri a lábujját. Tegnap este rájött, hogy "énekelni" is tud, így órákon keresztül tesztelgette mennyire magas hangot bír még kiadni. Pár napja kap naponta 1-1 kanál garantáltan bio (anyámék kertjéből származó) almából facsart levet. Nem fogadta extraként, de azért felvettük az első alkalmat videóra. :D
    Súlyban elérte a 7230 grammot, szóval izmosodunk rendesen. Esténként meg 7-8 órát alszik egybe, nappal 1-3 órát. :)

    Röviden ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák