Hirdetés
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bestbuy játékok
- Borderlands 3
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Ha minden érték stimmel, ma vagy legkésőbb holnap haza hozhatom babót meg anyukáját.
Jah, töröltem az órás topicot a kedvencekből. Szép meg érdekes dolgok vannak néha, de nem látom értelmét mások több százezres meg milliós kollekcióinak a nézegetésében.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
jjeahh
nagyúr
Táskás topik nagyon halottnak tűnik, nem tudtok valami fotóstáskát (válltáskát), amibe belefér egy 7" tablet (nexus 7 2gen) és egy milc két obival? Általában egy panasonic g3-at, néha gh2 vagy g6-ot cipelek fényerős fix-el és mellette mindíg ott a kitobi vésztartaléknak, ha esetleg kellene egy "nagylátó". Jelenleg egy acme made union kit meg egy manfrotto bella III van a háztartásban, de ezekbe nem fér bele a tablet sajnos...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
törölt tag
Jó reggelt [link]
-
Real_Necro
veterán
válasz jjeahh #49603 üzenetére
Nem halott az csak augusztus óta nem írt senki.
Egyébként egy milc számára nem elég egy sima oldaltatyó? Én ha a G3-at viszem magammal csak bedobom abba ami van nálam... minek annak fotós táska?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #49606 üzenetére
Végülis igaz, szétnézek normál táska fronton is, csak a nexusnak legyen legalább külön zseb. Esetleg erre valami tipp?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Real_Necro
veterán
válasz jjeahh #49607 üzenetére
Stílusodnak megfelelőt keress. Nekem pl van egy bőr oldaltáskám, amibe hátul bele fér egy 10"-os Samu, elöl meg Nikon obi szütyőbe szoktam rakni gépet.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz jjeahh #49607 üzenetére
plusz egy szavazat az oldaltáskára, abba meg beraksz egy fotós beléget és tökéletes lesz. tabletnek nem külön zseb kell, hanem egy neo prém, aztán azzal sincs több gond. amúgy nekem egy burton oldaltáskám van, aminek a "kis zsebébe" szerintem bőven belefér egy 16:9-es oldalarányú kicsi tablet. (15,6" notebook méret, a kis zseb pedig ennek a fele)
más: ma végre kialudtam magam, nem melóval álmodtam, nem keltem fel éccaka semmi hülyeségre. sokat dobott az állapotomon.
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #49602 üzenetére
Szerintem nagyon szórakoztató topic
Különösen vicces amikor a panel előtt álló 10 éves 7-es BMW -tulaj rétegre tesz pejoratív megjegyzést az aki ugyanezt csinálja csak márkás órával*, de az is vicces amikor a neppert fikázza az aki idén már jónéhány órát eladott és egyiken se bukott...* itt nem arról beszélek akinek ez a mindene - mint nekünk a fotó/viszki/szar zenék - és panelben lakik.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
spanyoll
addikt
válasz Freddy76 #49598 üzenetére
Igaz más mértékben de én is alá kell támasszam ezt a kényelemfeladásos történetet. A komfortzónában boldogan élők királya és példaképe lehetnék, annyira utálok néha kilépni belőle, de fél év alatt annyi megszokott dolgomat rúgtam fel, hogy nem tudnám össze számolni a két kezemen. Lehet, hogy érzelmileg kurva labilis voltam jó ideig (meg vagyok némileg mostanában is, de látom a fényt és nem a vonat az), az is igaz, hogy anyagilag meg voltam rottyanva, de most úgy néz ki, hogy mindegyik döntésem jó volt, és jobban jártam a munkahelyi váltással, lakásváltással, magánéleti / párkapcsolati váltással is.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Ear001
addikt
Kisvárosi történet:
Volt egy fotópályázat, aminek a témája kisvárosunk volt. Mindenki küldhetett négy képet. Én is így tettem, volt benne 2 jó, egy érdekes, meg egy negédesen szépelgő. Először értesítettek, hogy köszönik. Aztán jött e-mail, hogy köszönik, de küldjem be a pályázati feltételeknek megefelelően, sorszám_név_műcíme. Mondtam, hogy kedvesek, de pont így küldtem be először is. Megköszönték.
Aztán jött egy levél, hogy küldjem be őket nagyobb felbontásban is, mert bekerül a nagyobb méretben zsűrizendők közé. Beküldtem. Aztán jött egy levél, hogy de küldjem be a pályázati feltételeknek megefelelően, sorszám_név_műcíme. Írtam, hogy kedvesek, de pont így küldtem be először, másodszor és harmadszor is, de beküldöm.
Aztán jött egy értesítés, hogy gratulálnak, kiállítják a képemet, persze a negédesen szépelgőt. Hurrá! Gyerekkel jól elsétáltunk, megnéztük, apa képe is ki van állítva, gondoltam itt a pont.
Egyszer csak jön egy önkormányzati futár, hoz egy jó nagy borítékot, benne a kisvárosunk 2016-évi naptárja, az első oldalon az én képemmel. Meg mellé levél az alpolgármestertől: "... a kiállításra bekerült munkák közül többeket kiemeltem és a 2016. évi kisvárosi falinaptárunkba beválogattam, amelyet mellékelve küldök sok szeretettel."
A pélyázathoz nem kellett leadni címet, az alpolgármestert nem ismerem, a csomag mégis címre jött. Jolika drága, itt van ez a fotós muksó, kikeresné a címét nekem? Nem tudom, talán a NAV-os adatbázisban meglehet a címe, vagy az okmányirodában.
Akkor most örülünk Vincent?
-
Mercutio_
félisten
válasz spanyoll #49616 üzenetére
Aztán onnantól az önkormi minden szerve (fel)fokozott érdeklődést mutat Ear001 adó/tb/közmű/földhivatali /építésügyi stb dolgai iránt
MÁS: Sima oldaltáskába rakható fotós betét (milc-hez), széles nyakpánt és valami csuklópántra tudnátok ajánlani bevált cuccot konkrét ebay linkkel?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
Végre újra együtt itthon a család!
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #49619 üzenetére
Na, örülünk
Más: ha még nem volt róla szó, akkor ezt a filmet mindenkinek ajánlom. Nálam ez most a 11/10-es kategória.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
fi:zi'k
nagyúr
Helyes, ideje volt már.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
t_a_m_a_s
addikt
Szuper, örömésbódottá! Maradjon is így mostmár.
Holnap majd jól beletépünk...
-
Freddy76
addikt
Végre.
Én meg tegnap belelöktem 20 lityi 100-as benzint a dízelbe
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Freddy76
addikt
válasz rbalint88 #49624 üzenetére
Igen. A computer szerint 30 km-re elegendő gázolaj volt az autóban, beálltam az OMV-hez, ahol még életemben nem tankoltam, betettem a pisztolyt, majd elkezdtem szaglászni, hogy hol folyik a benzin, merthogy olyan benzinszag van... Aztán észrevettem, bazmegoltam, hívtam a szerelő haveromat (aki kb. 15 évig szervizelt VW szakszervízben, szervízvezető is volt), mondta, hogy szívassam le teljesen, majd a jobbik gázolajjal töltsem tele, és nem lesz gond... A kutasnak persze volt telefonszáma, ki is jött a mentő, aki szivattyúval szárazra szívta a tankot (a computer szerint alig volt benne, 20 litert tankoltam, 28 litert szívott ki), de annyira, hogy gépkönyv szerint 70 literes tankba belement 72 liter gázolaj...
Persze drága móka volt, kifizettem ugye a 20 liter 100-as benyát, meg az egyáltalán nem szívbajos autómentő díját (amiből a kutas nyílván megkapta a jutalékát)...
Én voltam a hülye, de azért az OMV is bassza meg, hogy a pisztolyon csak egy baszom nagy reklám van, semmi utalás arra, hogy dízel vagy benya. A Shell-nél ez sokkal egyértelműbb, ott szerintem össze sem lehetne keverni: benzin piros, gázolaj fekete.
-
Mercutio_
félisten
Öröm, bódottá
-
törölt tag
válasz Freddy76 #49625 üzenetére
Én a múltkor fordítva jártam, azaz volna. A benzin beömlőcsöve szűkebb, mint a dízel pisztoly csöve. Néztem is, mi a picsáért nem megy bele, komolyan ott néztem, hogy elromlott valami a kocsin, kitört a beömlő cső száját körbetakaró műanyag vagy mi van. Akkor fagyott meg bennem a vér, amikor ránéztem, hogy D - uhh, *nyád. Tettem vissza, benzinpisztoly le, béke. De azért beparáztam.
Végül nyugtáztam, hogy de jóóó, hogy van ilyen eltérés a két rendszer között, nem tudod egyiket a másikba tankolni. Ezek szerint ez csak egyik irányba működik..
-
Lassú Víz
addikt
válasz #40935168 #49627 üzenetére
Ez az átmérő különbség a katalizátorok és az ólommentes benzin megjelenésének idejére tehető, hogy ne tudd ólmozottal hazavágni a katalizátort. Azóta ólmos benzin nincs, de a szűkebb betöltő cső és a nyílás maradt.
Freddy76: Szerintem az NOx kibocsájtást akartad csökkenteni egy kis kevert üzemanyaggal.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Byk01
őstag
Na igen, közvetíthetnének LFL meccset is a tévék a sok spanyol, angol, német (és legfőképp magyar) gurulós foci helyett
[ Szerkesztve ]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
Mivel korábban volt egyéni próbálkozás, de aztán elhalt, így bedobnám: Whiskey Show 2015 (November 7-én)
Elővételben (Okt 1-ig) 4k a jegy amiben 2,5k-t kóstolójegyben visszaadnak + 1 kóstoló pohár is benne van az árban.
Valaki jönne még? (Nem veszem meg neki a jegyet , csak a társaság miatt kérdezem)
Freddy/j.bravo: Ti már voltatok, ha jól emlékszem, annyit megírnátok 4-5 tétel esetén (2 belépő, 2 kicsit jobb/ritkább, 1 jobb) milyen kóstolójegy igényre lehet számítani, azaz mire elég az 5 jegy, és mennyire további jeggyel kell még kalkulálni?
[ Szerkesztve ]
-
-
rbalint88
addikt
válasz Freddy76 #49625 üzenetére
Jól van, akkor nagy dráma nincs, egy jó whisky árát buktad, oszt ennyi. Abba ne is gondolj bele, az mennyi lett volna, ha elindulsz. Amúgy OMV-n tankolok és tök tutin látszik, hogy melyik kút melyik.
Tegnapra egyébként sikeresen lemerült az akku, ami azért volt izgalmas, mert a "fanyalogató" szomszéd egyrészt szűken ráparkolt a kocsira, másrészt az Astra, amivel bikázni kellett vón, az se mozdult 3 hete. De az legalább beindult, úgyhogy mentünk vele 60km-t -nem csak úgy a móka kedvéért, hanem azzal mentünk el Orsi szüleihez-, aztán este beröfögtettem az alfát és alaposan kikormoltam itt a dombon. De még mindig tisztább, mint egy VW, trollolo Elmentem vele a "Rózsadombra", aztán pár jó kis emelkedős utcában megrugdaltam. Kezdem elfogadni haver megállapítását, miszerint meg van chipelve, mert úgy tüsszög ilyenkor, amit eddig stock autótól nem halottam
-
TayRol
nagyúr
válasz rbalint88 #49636 üzenetére
Tegnap reggelre a gyerek égve hagyta a kocsiban a belső lámpákat, az akksi nulla lett. Mentem volna szüleimért, jöttek vidékről, zuhogó eső, kicsit dili voltam. Pécelen lakunk ugye, telefon az újpesti kedvenc boltomnak, van raktáron akku, anyámékat ismerőssel arra küldeni, majd hozza ki őket hozzánk. 2 órás csúszással indult is a nap. Elég ideges votam de legalább van új akksi.
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #49637 üzenetére
No ezért sem lesz nálunk az autó játszótér.
Ház projekt hogy halad? Ilyen ramaty időben már nehezebb építkezni ha nincs még tető...
Ja igen, mi meg úgy néz ki beálltunk 2,5 órás ciklusokra. Szóval marad kb 1,5-1,75 óra alvásra egy ütemben. Lényegében ha előbb kelünk mint Dávid, akkor nem nyűgös és gyorsan lerendezzük a dolgokat. Aztán majd még csiszolódunk.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #49638 üzenetére
6 hete várunk a bankra, pénteken mondtak igent. Falazás van, szerintem január végén költözünk.
Autó nálunk sem játszótér, de néha felkapcsolja - miután kikötötte magát az ülésből. Eddig mindig figyeltem rá, most valahogy elmaradt.
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #49645 üzenetére
Még nem tudom, de olyan 1,5-1,6 körül tervezem. Elég sok extra bele lett pakolva, meg most volt szervizen. De ez attól függ, hogy az ismerős Mondijára mit mondanak a Petrányinál a szakik. Illetve, hogy meg tudok-e egyezni vele.
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #49646 üzenetére
Dízelt vagy benyósat nézel? Utóbbiból nem sok jó ajánlatot láttam... de én is azt választanám... 2008 vagy 2009-es ráncfelvarrottban.
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #49647 üzenetére
Nem nézegetek amúgy, szembe jött ismerős kocsija, dízel, facelift előtti. Benyásból csak újabbak vannak, 4M ft most nincs rá, ezt a másikat sem kéne az építkezés miatt, de ha annyira jó, akkor...
-
Freddy76
addikt
Úgy néz ki, én veszek egy Saab 9.3-at
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Filmvilág
- Autós topik
- PlayStation 5
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest