Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #50198 üzenetére
Csak olyan kérdést tegyél fel, amire hallani akarod a választ
TayRol : Itt csak lelketlen kutyák ugatnak (bocs eper-)
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #50201 üzenetére
"Csak olyan kérdést tegyél fel, amire hallani akarod a választ"
Szerk.: jobb kérdést teszek fel. Mikor óhajtasz eljönni a hónapok óta félre rakott cuccokért?
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #50202 üzenetére
Ezt nem tudom, hogy vezetted le, de szerintem ma már ne igyál több anyatejet
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
TayRol
nagyúr
Csak érdekességképp, feltettem a hahu-ra a Mazzagot, osztani ér.
-
Freddy76
addikt
válasz #40935168 #50193 üzenetére
Hozzászólások számától függ. Utána jön a PH nagyúr, aztán a PH félisten, de azért meg kell dugni valakit.
Ha te a hozzászólásaidat szétdaraboltad volna több olyan hosszú hozzászólásra, amilyen hosszúak az átlag hozzászólások, már bevezették volna a PH atyaúristen rangot
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Lassú Víz
addikt
-
zool1
őstag
Viszem a d7000-t a Nikon kft-hez kalibrálásra. Felhívom őket, korrekten közlik, hogy természetesen, akár meg is várhatom kb 40 perc. Azt hittem , hogy ülnek rajta vagy 1 hónapig.Pozitív csalódás! Most a Camera kft jön...
-
Freddy76
addikt
Csodát ne várj. A nikonnál egy referencia 50-eshez lövik be a vázat, utána nálam még maradt a gond, 35-össel teljesen, 18-105-tel kicsit, az 50-es és a Tamron 17-50-es többé-kevésbé problémamentes volt.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
aleister
veterán
"Nincs semmi baj a G Astrával"
Nem tudom min ment a vita, mert csak átpörgettem az autós hsz-eket, de ezen megakadt a szemem. A G astrákkal valóban nincs baj, mert nem mennek, innét kezdve:
- nem kell tankolnod
- nem kell félned, hogy balesetet okozol vele
- nem kell félned, hogy ellopják
Tehát a kijelentésed igaz.Ha úgy szólt volna a mondat, hogy jók a G Astrák, akkor már azt kellett volna, hogy válaszoljam, hogy faszt.
Előbb vagy utóbb, de ki fog gyulladni a titokzatos motordiagnosztika hiba led, ami garantálja, hogy ne kelljen azon vacillálnod, hogy mit kezdj a félretett pénzeddel, és azzal sem kell fáradnod, hogy fodrászhoz járj.... kihullik az idegeskedésben a hajad mind egy száliig.A közvetlen közeli ismeretségi körömben 3 embernek volt G Astrája, mindhárom belefutott a történetbe. Az egyikük használt autó kereskedő volt. Ő többször is. Elvileg bizonyos évjáratokat érintett a hiba, de ezek után kösz nem. A H Astra is hagyta már spant útszélen.
Nekem az alfával sosem volt annyi bajom, mint amennyit ezek a tulajok szívtak fél-egy éven belül. A szép az egészben, hogy náluk SOSEM oldódtak meg a gondok.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #50222 üzenetére
Mé'? Unod má' jazasszonyt?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
Na neked is tartogatom a shevrolés fityegőt, de már kezdem sajnálni...
Egyébként nem érdekel, sok éve használom járgányt, családban van még kettő belőle, ott is megelégedéssel használják, fenntartási költsége minimális... elfogadom más véleményét, de nem biztos, hogy egyet is értek vele. Nem is kell, sehol nincs előírva... ennyi.
Akinek vezetési élmény kell, üljön be majd egy trabiba vagy "szamarába", de egy régi kadett vagy favorit is megfelelő.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
zool1
őstag
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #50226 üzenetére
Nekünk is volt, én szerettem, szerintem semmivel nem rosszabb, mint a korabeli Golfok, Corollák... Nem a legigényesebb anyagokból van ez sem, de azért ez már autó. Az F Astra az szerintem is gáz, de a G-vel már nincs baj.
-
MODERÁTOR
Vagy ti nem ittatok eleget, vagy én ittam a hétvégén túl sokat.
Ilyen hitéleti vitát egy fotós offban, arról hogy egy szériagyártott termék jó-e vagy nem bakker.... Attól függően hogy Jacek és Jiznij aznap milyen lábbal kelt fel reggel.
Felnőtt emberek és azon kardoznak álló cerkával oldalakon keresztül, hogy kinek mi az ízlésvilága. - hát ennél már egy CaNikon raget is jobb olvasni
Freddy: végül a kocsis játék is nagy sikerrel zárt! Ugyan félig papírból ment, de csaltam egy kicsit, felkértem Gábor barátomat hogy vállalja a genyósági tanácsadó szerepet, és segített figyelni az ugrabugrálást
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
m3ss
veterán
válasz rbalint88 #50206 üzenetére
az astras vitak engem hidegen hagynak, de ennek az alfanak baromi jo hangja van.
erre vitt egy link onnan, meeeennyire jo lehet ez a kocsi mondjuk a sofor is jol tolja.(#50232) Real_Necro nem most keszulsz eladni minden nikont? vagy a milc is megy?
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Real_Necro
veterán
Erősen gondolkodom rajta.
A G3 marad, az amúgy is párom gépe. Egyébként Oly vázra felcsavarhatóak a Pana obik?
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #50235 üzenetére
igen,
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #50235 üzenetére
Nem!!!
megsértődnek
Ma úgy néz ki én nyertem a nyalókát, még csak most ülök a metróra
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #50240 üzenetére
10mbyteos anigifet neki
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #50240 üzenetére
Ismered a klasszikust: apof@daaaat....!
Balinov : 500MB-s csomagra váltottam, no para
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #50243 üzenetére
1/2 év után végre cserélték a céges simet nano-ra, így a privátot leváltottam és még a nagyobb nettel is olcsóbb.
-
jjeahh
nagyúr
Srácok, nálatok is ilyen idő van?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- JBL Tune Beam Blue újszerű, jótállással
- SAIJI notebook laptop asztal 60x45 cm könyvtartóval,tablettartóval,dobozzal,összecsukható, állítható
- Hubsan Zino 2 drón egyben vagy alkatrészenként eladó
- Gigabyte HD7770 GV-R777OC-1GD (rev. 2.0) videokártya
- DarkFlash BLADE-X /Dark Blade X/ nyitott számítógépház
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest