Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Egy nagyaruhaz ahol korbenezel az egesz mas, a xpresz digital vevo resze kb talan ha van 3nm nincs mit nezelodni, a harsfa meg kb 6-8nm ha odaalok a pulthoz biztos nem az eladoba akarok gyonyorkodni.
Harsfaba siman elofordul hogy 5-10 percig szoba se alnak veled.
(#67299) hcl
Nem, ha bemegyek a peksegbe kb 5mp belul megkerdezik mit adhatok.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Exian
addikt
Na én ott még nem voltam soha. Nekem ha méretrevágás vagy bármi kiegészítő kell (zsanér, fogantyúk, stb) kell, akkor a Kemikálba megyek. Ott normális a fazon, aki a rendelést veszi fel, eddig a legnagyobb exceles bohóckodása közben is mindig készségesen segített. Bár biztos elküldött a búsba gondolatban, de mindenesetre segített mindig és engem csak az érdekelt
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Igen a kemikalba jo a kiszolgalas, bemegyek odalepek a faszihoz vagy a pulthoz es rogton tessek miben segithetek.... csak sajnos ahol dolgozom ott megvannak azok a cegek ahol lehet vasarolni, maszek ugyeimet en is a kemikalnal intezem, ha lehet kapni amit akarok, sokkal jobb a megkozelitese, parkolas, kiszolgalas...
A nevtelen utcaba kenyelmetlen a bejutas a varos iranyabol, szar az ut, szar a kiszolgalas, az aru minosege rendben van, meg az arak is.
-
Exian
addikt
Igen ez ismerős szitu, nálunk is ez van, hiába van pénzünk, sokszor nem tudunk vásárolni, ha épp nincs a "regisztrált" partnereknél az adott cuccból, ahonnan fogadhatunk be számlát. Így van, hogy hónapokig várni kell, mire lesz a szükséges dologból. Meg olyan is van, hogy pénz is van, cucc is van, csak sokkal drágábban, mint X helyen, ahol viszont nem vásárolhatunk.
-
Exian
addikt
-
petesejt
aktív tag
Vegyétek vigyétek: LG G2 újszerű, Vodafone-os, eredeti garanciával
[ Szerkesztve ]
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
RZozo
aktív tag
Érdeklődöm, hogy valaki közületek érvényesített-e Kingmax élettartam garanciát. Ha igen, annak mi a menete? Egyáltalán egy hibás modul esetén érdemes-e foglalkozni vele?
-
Engineer086
Modder
-
gPoint
tag
hoppá, egy félkonfig eladó...
Jövő hétvégén akár ki is próbálható!
-
Agostino
addikt
sziasztok
eladó négy téligumim, acélfelnire szerelve. márka: Firestone Winterhawk 2 EVO méret és adatok: 185/65 R15. errefelé vannak [képeim], lusta vagyok ide átlapátolni. amennyire értek hozzá, jó állapotban vannak, nem is nagyon kopottak. sajnos a picassonkat rommá törték a nyáron, ezek meg a garázsban rekedtek. hátha valakinek még jól jön, lassan itt a téli szezon
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
NovaBlue
aktív tag
Ha valakit érdekelne egy jó kis Thinkpad csak írjon.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ismerem, ez lenne a 4. ThinkPadem a sorban. A TP olyan laptop amit ha egyszer megveszel, többet nem akarsz másik márkát. Csak ne lennének olyan piszok drágák az újak...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Exian
addikt
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Netán tudja valaki,hogy a 10% nyitási kupon jó az akciós termékekre is itt Pécsett a Sport Worldben?
3in1 Karrimor Kabát marha jó áron van. Nem sokkal drágább mint a neten. 10%-kal meg jó áron lenne.
Vagy netán nem akar rendelni valaki a netről?
-
-
RZozo
aktív tag
Eladók az alábbi holmik:
HP Compaq Ipaq minigép
Terratec Aureon 7.1 hangkártya
Sapphire Radeon HD 6670 Ultimate 1GB 128 bit GDDR5
Canon S3IS Bridge fényképezőgép
Canon Pixma IP1500
Easycap Capture USB-s video digitalizáló
Van még egy univerzális akku töltő és MW2002 microprocesszoros töltő 1000-1500Ft-ért.
Chieftec MESH Series ház: [link]
Darts céltábla használt és új 1000-1500 Ft-ért. (a használt is csak néhány dobás erejéig volt használva) Darts nyilak különféle fajta hegyekkel.
Egy nagy rakás Lakáskultúra, Otthon és egyéb lakberendező magazin szintén vihető jelképes összegért vagy más termékem vásárlásakor. (Egyébként kilóra sem kevés, így még papírgyűjtéshez is jól jöhet valakinek) -
MrSealRD
veterán
válasz CPT.Pirk #67324 üzenetére
Ne bánd, hogy drágák az újak. Nekem T530 a céges gépem. De csak azért mert akkor már 20-ast nem lehetett kapni. 30-as nagyon határ. Nem rossz, de a billentyűzetet kivágnám a fenébe ha menne benne a régebbi. Most is azt mondom, hogy 20-as széria az utolsó ami jó volt. A 440 az rágógumi. A 450 meg mg annyival jobb, hogy visszahozták a fizikai tracpoint gombokat. Látszik, hogy elkezdtek bénázni. Szerintem nem véletlenül kezdték el a retro TP-s közvélemény-kutatást sem... 60-as szériára nagyon kíváncsi vagyok mit tud majd... Ha ott sem látszik a visszakanyarodás a régi értékekhez akkor szerintem sokak szemében végleg kapáltak a TP-nek. Ameddig lehet addig használják a 20-asokat de pár év és azok is kiöregszenek. Így is látom, hogy vándorolnak át HP-ra meg Dell-re. Az is kompromisszum...csak másképp.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
OP-ToTo
aktív tag
Sziasztok!
Rövid itthoni tartózkodásom alatt szeretném megcsináltatni édesanyám laptopját. A probléma csak annyi, hogy a töltő vezetéke meg lehet törve a dugónál. Ezt tudná valaki orvosolni azzal, hogy forraszt egy másik dugót a végére? Hétfő délelőttig vagyok Pécsen. Alkatrész vásárlás miatt leghamarabb csak hétfő délelőtt megoldható szerintem.
ToTo
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
Hunter2
addikt
Használt minőségi asztali gépek eladók:
Lenovo M57P SFF E6550/2Gb/80Gb 17000Ft
Lenovo M58P E8400/4GB DDR3/160Gb 25000Ft
HP DC7900 ultra slim E8400/4Gb DDR2/80Gb 22000Ft
Fujitsu P5730 Xeon X3360/4GB/250Gb 35000Ft (quad core) -
NovaBlue
aktív tag
Eladó Nvidia Quadro FX
-
hoax
senior tag
Msi GTX 750 OC - 2GB eladó!
Februári vétel, gari németországba érvényesíthető, ergo mintha nem lenne, de adok rá egy hónapot...
26000,-Ft-ért vihető!Don't panic!
-
Exian
addikt
Ugye olyan nem nagyon létezhet, hogy egy Fujitsu-Siemens desktop, gyári gépben gyárilag Codegen 300W táp legyen? Jól gondolom, hogy annál azért komolyabb tápot raktak gyárilag? Mert van nálam egy gép és gyanús, hogy nem gyári belevaló ez a táp, de a tulaja esküszik, hogy újként vették a gépet jó pár éve és nem tud róla, hogy cserélték volna. Viszont egy ismerősénél járt a gép, aki lehet, hogy beleturkált, ezt próbáljuk kideríteni.
-
djpetar
tag
Üdv! Érdeklődnék, hogy foglalkozik valaki közületek laptopszervizeléssel. Olyan gondom lenne, hogy 3 csavar félig-meddig el van darálva az alaplapon, ahol a hőelvezető rendszer csatlakozik a proci/vga részhez, így nem lehet újrapasztázni. Előre is köszönöm a válaszokat.
Trust me, I'm a doctor.
-
Bigemperor
senior tag
Eladó 320 Gb-os (100/100) WD noti vinyó![link]
-
petesejt
aktív tag
De most komolyan, sok pénz ötvenezer egy tényleg gyönyörű állapotú LG G2-ért? Valaki szóljon rám légyszi, ha ez az ár irreális. Ennél olcsóbban tényleg nem akarom már adni...
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
válasz petesejt #67342 üzenetére
Ilyenkor nem az aszokott lenni a baj, hogy drágán adod, hanem hogy éppen senkinek sem kell éppen olyan.
Én általában ilyen ritkán keresett dolgokat hirdetek, bagóért, de szinte mindig az derül ki, hogy többért is elment volna, csak sokáig tart, mire valaki pont olyat keres.
Ez mondjuk telefon esetében fura.Mutogatni való hater díszpinty
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz petesejt #67342 üzenetére
Inkább csak az van, hogy többségünknél ez már túl van azon az áron, amennyit egy telefonért adna legyen az akármilyen telefon. Én ennyi pénzért tegnap egy komplett ThinkPadet vettem. - Thx NovaBlue!
Ne törődj vele, én pl. nem tudom eladni a bolti ár alatt 10K-val sem a bontatlan, különleges hűtéses Radeon R7 250X kártyámat. Csóró az átlag magyar na...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kár volt megemlíteni a DRÁGASÁGOMAT!
-
winfos
tag
Sziasztok!
Múltkor Facebook találtam egy srácot mindenféle házi chili szószt magokat szárított paprikát és savanyitott chilit árult.
Pécsen szokott lenni különböző rendezvényeken.
Legutóbb a Pécs city karneválon volt kint.Viszont nem találom sehol Facebookon mivel nem tudom a nevét.
Nem ismeri valaki?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest