Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Hol van Pécsen igazán JÓ virágbolt, ahol van nagy választék szobanövényekből?
Esetleg jó kertészetet ismertek?
Gyerekeimmel szeretnénk készíteni tündérkertet, és ehhez kellenének kicsi, apró levelű meg pozsgás növények.
Van tippetek a beszerzésre? Szobában lenne tartva, tehát csak olyan fajták jók, amik szobában-lakásban elvannak.
-
-
rnrn
aktív tag
válasz newwave0507 #66150 üzenetére
Szia, igaz nem mint vevőjelölt, de érdeklődöm, hogy mi az eladás oka. Tőled és Exiantól is jött az infó folyamatosan, hogy ez egy perfekt kis konstrukció, szóval nagyon adta magát a kérdés.
-
Exian
addikt
Persze ez bármilyen alkalomra jó ajándékba is. Ha van az embernek bonsai fája, azzal mégjobban meglehet csinálni, ha beépíted azt is.
Kültéri az még jobb, abba lehet fűmagot is elszórni, meg mohát, amivel sokkal élethűbb lesz. Beltéri az kicsit macerásabb ilyen szempontból.
Mi ilyesmit szeretnénk. Másik szögből.
De ez se rossz. De rengeteg jó minta van.
Meg persze megvalósítható bármilyen valódi helyszín is, mind pl. EZ, a Gyűrűk Urából.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Vegyetek kazánt, egy barátomé, klassz cucc.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
a2d2
addikt
Ennek az eladónak van egy csomó akvárium dísze és pécsi.
[link]Nekem meg van egy hidam. Annyi, hogy eltört egy helyen szállításkor, de meg lehet ragasztani, azt fel tudom ajánlani.
Kaspót néztél már hozzá?
Meg bonsai is érdekelne, bár annak elég macerás a tartása ahogy olvasom.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Szpájki
tag
sziasztok,
B85 chippes lapból melyik márkát ajánlott venni? w7 kompatibilitás, 4 ram slot előny a későbbi bővíthetőség jegyében. igazából eddig egy abittal volt csak bajom, de én ritkán vásárolok... gigabyteal szemezek amúgy.
Ha valaki tud jó áron i3 41xx procit,
B85 alaplapot,
Hyper 103 ( ? ) hűtőt
dobjon kérem egy privitköszönöm
A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok! Masoltam haver kiirasat, valaki tudna segiteni benne? Tanacstalanok vagyunk
zzám került egy Gigabyte Windforce 2ventis 390 8Gb-os verzió...azonkívül hogy k..hangos..ill hogy 70%on nemtudja se nyitott háznál sem zártnál sem hűvősben sem melegben 70fok alatt tartani magát akár csak egy heaven teszt alatt..már kiábrándított...
Következő gond..konfigom látható az adatlapon..ezzel nincs semmi gond.
Viszont amint átteszem az AMD konf-ba üdvözlő képernyőnél automatice felgyúllad 2fény a windforce feliratnál úgy érzi nemkell a venti és silent módba kapcsolja, teljesen 0-ra, ez csak annyiban gond hogy az Intelesbe nem történik ilyen+amint lekapcsol a 2venti már megy is az artifact mert h olyan böszme forró lesz fél perc alatt h azonnal lekapcsol.
WTF is wrong a kártyával.Valaki segitsen ebben legyenszives.
[ Szerkesztve ]
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
nagyúr
hullócsillag kelet - észak kelet felé kell keresni, valamivel a horizont felett (nem az ég tetejét kell bámulni)
persze 1,5-2 óra múlva már másfelé kell nézni"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Exian
addikt
Bonsainál nem is az a leglényegesebb, hogy macerás. Az is igaz, de sokkal inkább az a helyzet vele, hogy türelmetlen embernek nem való Nekem van olyan fácskám, ami teljesen saját nevelés, ami azt jelenti, hogy nagyobb növény fiatal (10-15cm-es) hajtását vágtam le, én gyökereztettem (pár hónap), majd ültettem el, folyamatosan formázom (metszem), drótozom, már vagy 7 éves, de még mindig szinte sehol sem vagyok vele, most kezdett el látványosabban is vastagodni a törzse, de lombozata még nagyon gyér.
Persze lehet kapni "kész" bonsai fákat, de nagyon sok a gond azokkal: elsősorban az, hogy drága, aztán a boltban már nem úgy tartják, ahogy kell, nem nagyon szoktak megmaradni, stb.
Az én mániám most a chili bonsai készítés, ilyet kezdtem el
Ezzel az a jó, hogy piszok gyorsan növekszik. Februárban eldugott magocskából mostanra már nagyon komoly kis fácska lett (igaz, ez kimondott paprika fa típus), persze igazi fa formája talán 2-3 év múlva lesz, HA LESZ, mert ezzel meg az a baj, hogy mázli kell ahhoz, hogy átteleljen és megérje a néhány éves kort. De nem lehetetlen, és ha sikerül, akkor nagyon szép kis fákat lehet összehozni. Chilim úgy is van mindig, hát most kicsit máshogy nevelgetem majd őket Nagyon szép tud lenni, amikor virágzik, meg amikor beindulnak a termések és piros az egész.
Kaspóm nincs, meg nem is lesz, én műanyag tálakba fogom megcsinálni a kiskerteket. Egyelőre 2db-ot terveztem csinálni a gyerekekkel, egyik az kb. 40x50cm-es kocka tál, a másik egy kb 25x70cm-es téglalap, ezeket még el tudom helyezni lakásban is.
Csak még a témát nem tudom teljesen De már egy csomó alapanyagot begyűjtöttünk (kavicsokat, köveket, fadarabokat, meg rézdrótot a kertibútorokhoz (lehet forrasztani, majd lefesteni szépen)).
-
a2d2
addikt
Szia!
Igen, megkerestem tegnap a hidat, jöhetsz érte bármikor 3 után.
Ja meg van nálunk kis kövirózsa ha kell, meg nagyon kicsi szilvafa vadhajtások. Ezt a két növényt találtam itthon ami jó lenne. Ezekből is vihetsz.Mohát vadászok majd még valahonnan.
Ha van már esetleg eladó chili bonsai-od az érdekelne.
Én végül találtam tegnap egy régi nagy lábost, abba lesz beültetve.
Meg tesco-ban vettünk múltkor pont egy gombaházat a kiárusításos részlegről és még nem adtuk oda a gyerekeknek, de már nem is fogjuk mert lenyúltamIlyent akarok még csinálni:
[link]Meg felszabdalt ágból fa korongokat járólapnak.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
plaszy
őstag
WIN7-ből a sikertelen frissítéseket kilehet törölni? Ha igen, akkor hogyan? Köszi!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
dabbi
csendes tag
Sziasztok!
Az egyik termek eladoja ajanlott hogy irjak ebbe a topikba.
A problema az lenne, hogy vennek tole egy termeket eleg kis osszegert, de valahogy el; kellene juttatni Pecsrol Budapestre vagy Taszar kornyekere.
Van esetleg valaki aki jarna ezek iranyaba?
Elore is koszi!Udv, Dani
-
csucsbicep
nagyúr
Keresek DDR1 ramot, 939-es Athlon X2 procit es "csakkepetadjon" tipusu PCI-E vga-t.
-
s7evcsenko
addikt
Valakinek lenne kapacitása és kellékei kipróbálni ezt a lapot?
Próbáltam másik procit, vga-t, tápot, memóriát, de nincs kép.
Felpörög mindenen a venti, de nem jön be az alaplapi indítókép.
Másra már nem tudok gondolni, csak hogy a lap szar.Vagy ha kapok egy lapot kölcsibe, az is jó.
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
válasz s7evcsenko #66171 üzenetére
Ha van rajta hangszóró, akkor sípol? Ha a lap jó, és a RAM/VGA/proci hibás, akkor sípolnia kéne.
BIOS reset volt?[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
addikt
válasz s7evcsenko #66171 üzenetére
"Próbáltam másik procit, vga-t, tápot, memóriát" hát, ha a monitor is működik, akkor szerintem megválaszoltad a dolgot.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
addikt
válasz s7evcsenko #66175 üzenetére
Ahogy hcl is mondta, ha a lap lenne a jó és a többi rossz, akkor sípolna.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Exian
addikt
válasz csucsbicep #66170 üzenetére
Ramom, VGA-m van elvileg. Mekkora-mennyi ram kellene? A VGA kártyám azt hiszem nVidia 7100.
939-es procijaim is vannak, de szerintem csak egymagosak.
-
Hunter2
addikt
Ha érdekel valakit újszerű állapotú Lenovo T400 az keressen bátran.
35000FtPontos specifikációk:
-Core 2 Duo P8600
-4Gb DDR3
-160GB HDD
-dvd-rw
-nulla perces akksi
-német billentyűzet
-újszerű állapot
-gyári töltő -
freaghill
őstag
Van valakinek kölcsönbe porlasztókiszedője?
-
crabi
tag
Sziasztok, van valakinek eurója, amit eladna, vagy van nyitva ilyenkor valami váltó?
-
Topikgazda
válasz s7evcsenko #66183 üzenetére
nekem 60 euróm maradt és 30 kunám, befektettem sörökbe a hazaúton, hogy ne maradjon
-
Bandus99
őstag
válasz s7evcsenko #66185 üzenetére
Mar elfogyott a befektetea es kellet utanpotlas.
Mi a gond ? 😄Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Topikgazda
válasz s7evcsenko #66185 üzenetére
De, akkor értünk haza
-
HoldChore
tag
Tápot keresek.
24V min 1,3A.
Priviben."Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van egy pár eladó cuccom.
HW:
2*2GB DDR3 1333 Kingmax ram pár - FLFE85F-C8KF9-CAES
Samsung SP0802N 80GB IDE-s vinyó.Telók:
Sony Ericsson Xperia U Android 4.0, rootolt, semmi felesleges app nincs benne.
Sony Ericcson Xperia Mini Pro - kívül kicsit ütött, de karcmentes, fóliás új kijelzője van plusz új hátlap, meg külső védő háló van rajta. A régi kijelzőjét és pár egyéb alkatrészt is adok hozzá. Igény szerint Android 4.4 vagy 5.1.2-es CM rommal adom, plusz egy vagy kettő tartalék aksival (azt hiszem kettő van hozzá).Egyéb:
Roland CUBE 30 gitárkombó, hibátlan, alig használt.Akit érdekel valami az keressen, aztán megbeszéljük.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
prucam
tag
Sziasztok,
elromlott az Asus mediaplayer-em.
Tudna valaki egy elektronikai szervizt ajanlani?
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
Hazafelé lerobbantam robogóval. A Xavér mögött van, onnan szeretném hazajuttatni, a szanatórium alá gyakorlatilag. Ismer valaki valakit, akinek esetleg van puttyos vagy bármilyen hasonló járgánya, amivel fel lehetne juttattatni? Természetesen kifizetném az utat!
Köszi!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
ASUS Sabertooth 990FX R2.0 , boot device piros led égve marad , és nem bootol a gép , új winyo is van pedig , 1 TB WD Black..valaki adjon segítséget legyen szíves . A gép látja a winyót pedig .
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
nagyúr
billentyűzet kéne
Mekkora összeget szánsz rá?
2 - 10000 HUF de inkább 5000 HUFMire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod?
Általános felhasználás a terv, netezésMilyen típusú billentyűzetet keresel?
halkVan-e valami elképzelésed?
Numpad kellene,
világítás a legfontosabb!!!Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz?
Igen."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Sir Riccio
addikt
Szeptember végéig bezárólag szükségem lesz 500EUR-ra, ha valakinek van és megválna tőle írjon pls PÜ-t. Köszi!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
nagyúr
válasz newwave0507 #66196 üzenetére
nem
tényleg billentyűzet kell, mert a régi haldoklik
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
air
nagyúr
Srácok!
Hol kaphatnék teljesen alap, belépő szintű, új, komplett PC-t (asztali vagy álló házban) Windows-zal és garanciával?
Kizárólag irodai használatra és netezésre kell.
Maximum 100-120 amit el tudok képzelni árban.
Monitor, bill., egér nem kell.
Infolexben csak mini PC van, Compugroupban semmi, edigitalban 200 alatt nincs.
Szóval hol tudnám még megnézni?
Előre is köszönöm.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
dunc
nagyúr
MS WINDOWS 8.1 64bit HUN
Készlet
Bruttó: 33.020 Ft
Nettó: 26.000 FtGIGABYTE GA-H81M-S1 LGA 1150 INTEL H81, DDR3 1600, D-SUB, PCIE, 8CH, GLAN
Készlet
Bruttó: 14.490 Ft
Nettó: 11.410 Ft
INTEL PENTIUM G3250 3.2 GHZ LGA1150 3MB INT.VGA DOBOZOS
Készlet
Bruttó: 17.856 Ft
Nettó: 14.060 Ft
4 GB DDR3 1866 MHZ KINGSTON HYPERX FURY BLACK - HX318C10FB/4
Készlet
Bruttó: 8.458 Ft
Nettó: 6.660 Ft
500 GB TOSHIBA 7200 32MB HDD S-ATA III DT01ACA050
Készlet
Bruttó: 13.677 Ft
Nettó: 10.769 Ft
MIDITORONY ATX AEROCOOL V3X EVIL KÉK
Készlet
Bruttó: 7.823 Ft
Nettó: 6.160 Ft
ATX TÁPEGYSÉG 400W CHIEFTEC IARENA GPA-400S8 OEM
Készlet
Bruttó: 10.236 Ft
Nettó: 8.060 FtPL ez bruttó 105K, beleférne esetleg még 4 gb ram, és i3, vagy egy jobb lap több kimenettel. (vga, dvi, hdmi)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest