Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Sir Riccio #65850 üzenetére
Ez a legjobb, amikor frankón működik a cucc, majd használatba vétel után meghal
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Palafi
aktív tag
Én a helyedben elgondolkodnék ezen az útvonalon is:
Az alagutak kikerülése nélküli úthoz képest plusz 30 km, de nincs Szlovén pálya díjjal, nincsenek fizetős alagutak, és az út egyszerű, mint egy faék.szerk.: Van pár térképem is, nem tudom milyenek. Már nem túl újak, már nem használok ilyesmit. Ha kell, oda tudom adni.
[ Szerkesztve ]
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
rnrn
aktív tag
válasz Palafi #65854 üzenetére
Teljesen jó lenne, de... 1 órával több, mint a másik. Tavaly voltunk Sopronban nyaralni, közel 5 óra alatt értünk fel a sok tötymörgő miatt. Muszáj pályáznunk!
Azért köszi!!!A második alagút lehet, hogy nem is játszik, mert átvágunk az A9-ről Hallstatt felé az A10-esre.
-
M_AND_Ms
veterán
A másodiknál Liezen felé az E651 és 138-as úton. Az szépen átmegy a hegyen, ahol lehet tartani egy kis pihenőt, evészetet, ivászatot, pisililést, meg egy kis távolba nézést a szép táj irányába. Liezenben meg lehet venni valamit az útra a benzinkutak áraihoz képest jóval olcsóbban.
De épp most beszélgetünk róla, hogy mintha ez már nem is lenne fizetős.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Palafi #65854 üzenetére
Igen ez így egyszerűbb, bár kb öt óra Sopron
Amúgy én inkább a Szigetvár, Kadarkút, Gige, Jákó, Nagybajom, Böhönye irányt szoktam autózni.
Ott csak Kadarkút és Nagybajom között rosszabb az út, de azon kívül gyorsabb, mint pl a Pécs, Sásd, Kaposvár.Az osztrák pálya gyors elérése míg úgy is opció, hogy (Nagyatád,) Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Körmend, Szentgotthárd irányba megy az ember.
Bár a végén mindig arra jutok, akármit csinálok nem úszom meg a 4-5 óra zötykölődést a magyar utakon, azokból sem az első-, hanem a másod-, vagy harmadrendűeken.
Furcsa érzés: Amszterdamban kikanyarodtam a szállás kapuján, majd három km múlva felmentem a pályára, majd Sopron előtt lejöttem róla és vissza kellett térnem a magyar mellékutakra.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Palafi
aktív tag
válasz M_AND_Ms #65858 üzenetére
Én is az általad leírt úton járok, nem figyeltem merre tervezi az elejét. Ha tehetem korán indulok, és Keszthelynél nem megyek a balaton partjára le, hanem egyenesen fel. Igy 4 óra körüli idő alatt gond nélkül megy mindent betartva. Ez a megfelelő irány:
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
Gergi
senior tag
Sziasztok!
Jövő héten pár napot Pécsett töltök, szóval ha valakit érdekel, akkor személyesen is át tudom adni ezt notit:
[Eladó HP EliteBook Folio 1040 G1 Üzleti Ultrabook]
Ha valakit érdekel, kérem privátban jelezze, legkésőbb vasárnap estig.
-
Van egy eladó kínai gagyitelefonom óccóé'. Android, Play Store megy, stb. Az érintője repedt, de működik az egész, és nem csörög (rezegni rezeg és telefonálni is lehet vele).
Elég borzalmas, de valamire biztos jóMutogatni való hater díszpinty
-
freaghill
őstag
Sracok, tudnatok segiteni? Felvettek az ITSH-hoz erre a nyari gyakorlatra. Hol tudok legkozelebb ingyen parkolni?
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Kerult hozzám egy ősrégi iconx A420 flat gps.
Ennek frissítéséhez ért vki priviben?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Exian
addikt
válasz Bandus99 #65886 üzenetére
Jól sejtem, hogy ezen WinCE 6.0 fut? Ha igen, akkor vannak lehetőségeid, bár eléggé korlátozottan, mivel régi, elavult rendszerről van szó, amivel már a kutya sem foglalkozik, bár még elég sok cuccnak ez a motorja. Mindenesetre tudsz rá - elvileg - rakni más térképszoftvert is. Nekem volt/van több WinCE eszközöm, szoktam velük bohóckodni, raktam én is már más szoftvereket is rá.
-
Ferdzsoo
addikt
Hogyan tudom otthon kitesztelni hogy zárlatos e egy hangfal?
Az erősítőn elszállt a végfok, azt megcsinálták, de nem szeretném a hangfalat újra rádugni ha azmiatt szállt el. Valami öttlet?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Ferdzsoo #65888 üzenetére
Ha nincs a kéznél egyszerű multiméter, akkor fogj egy ceruza elemet és érintsd hozzá a hangfal két vezetékét. Ha jó a hangszóró, akkor egy halk puffanás keretében elindul a membrán valamerre, függően a polaritástól.
Általában a végfok tranyói, meg a végfok tápjában lévő olvadó biztosítók szoktak elmenni, maguk a hangszórók strapabíróbbak.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Ferdzsoo
addikt
-
Ferdzsoo
addikt
válasz CPT.Pirk #65891 üzenetére
Akkor szállt el amikor feltekert hangerővel bekapcsoltam az erősítőt. Ez egy régi videoton cleopatra cucc, állítólag nagyon nem bírják.
Szerintem ez lehetett a hiba..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Ferdzsoo #65892 üzenetére
A végfok nyugalmi áramát egy tranzisztor állítja be, amit hőkapcsolatba hoznak a hűtőbordával, és így a két végfok tranyóval is. Ha a tranyók melegednek akkor a kis tranyó is velük melegszik, de ennek hatására csökkenni fog a végfok nyugalmi árama, így téve lehetővé a stabil működést. Ehhez persze illik várni pár percet a nagy hangerő előtt, hogy legyen ideje a hőegyensúlynak beállnia. (ez minden erősítőre igaz)
Nálad ez nem volt meg, túl nagy volt az alapáram és a nagy kivezérlés ezzel együtt azt eredményezte, hogy egyszerre nyitott ki mindkét tranzisztor, rövidre zárva így a tápágakat egymással. Ez minimálisan a tápköri biztosítékok és a két végfok tranyó cseréjét jelenti. Ha szerencséd van, akkor megúszod ennyivel.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Ferdzsoo
addikt
Titkon kölönben vártam pirket hogy ő fog válaszolni a hangszórós kérdésemre is, így is történt!
Köszi a segítséget!
És most dugtam össze, minden működik!
Legközelebb lehalkítom be-és kikapcsolás előtt.Azért pirk nemgyenge, igen elszállt az egyik biztosíték is.
Az is cserélve lett...[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Ferdzsoo #65896 üzenetére
Igazság szerint vasárnap jártam majdnem pont így, csak nálam az a kis beállító tranyó elvált a hűtőbordától mert elfelejtettem odarögzíteni és mikor nagyobb hangerőre kapcsoltam, akkor pukk.
aneda: végül is szakmában vagyunk. Mondjuk az analóg dolgokkal nekem is sok bajom van, most utoljára vagy 2 hónapig tököltem az épülő JLH erősítővel, mire összeállt. Közben jó sok szívás volt...
-
s7evcsenko
addikt
Valaki nem tudja véletlenül, hogy hol lehet Pécsen arany tetoválást kapni?
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs