Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldChore
tag
Külön fagyasztós hűtőszekrényt keresek 20K alatt. Privi.
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
nesa
veterán
Ismer valaki jo haztartasi gep szerelot (mosogatogep), lehetoleg olyat akinel a hibafeltaras nem 10k, gepet odaviszem neki, nem kell kiszalnia.
-
Sir Riccio
addikt
Ki milyen CPU hűtőt ajánl Am3+(FX8320-ra)?Nem baj ha később intelre váltásnál nem kell lecserélni és az sem ha van valakinek eladó. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
goodboy007
senior tag
válasz Sir Riccio #66705 üzenetére
CoolerMaster Hyper 212 EVO
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Ferdzsoo
addikt
Mi ide vittünk egy kézi mixert, 2 nap alatt megcsinálták, elkértek érte 1500ft-ot!
Ennyit tudok mondani. Azóta jó. Azt nem tudom hogy mosogató gépet mennyire jól tudnak javítani..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Palafi
aktív tag
Szia!
Szerelőt nem tudok, mert még egyszer sem hívtam a sajáthoz. Az elmúlt tíz évben kétszer állt meg, és mindíg sikerült a javítás. Leírnád a hibajelenséget, hátha tudok segíteni az elhárításában.
más: Még régen írtad, hogy nem hordozható a Win10. Most azt írják, hogy az eredeti (amire rá telepíted) rendszer jogait örökli. Így ha az hordozható volt, akkor ez is az lesz. Win8 mindegyik hordozható, a régebbieket pedig mindenki saját maga tudja milyen.
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
newwave0507
aktív tag
válasz Sir Riccio #66705 üzenetére
Szia!
Nekem egy TT Contac 39 hűti, fix 4.5ghz, 1.425 V aida teszt alatt max 62 fok volt nagyobb melegben. Remélem tudtam segíteni
[ Szerkesztve ]
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
csucsbicep
nagyúr
Keresek tovabbra is olcso pci-e vgat.
-
Sir Riccio
addikt
válasz newwave0507 #66709 üzenetére
Köszi mindenkinek, végül egy Arctic Freezer 7 Pro Rev2 lett. Kíváncsi leszek.
-
Silencer83
addikt
sziasztok!
ma 19:30-kora Plazahoz megyek, par forumtarsnak viszem a megrendelt alkatreszeket :
amik megmaradtak es jol arasitva, alkalmi vetelkent a Tied is a lehet a kovetkezo:
bontatlanok, origi csomagban, garanciasak!KINGSTON 120GB SSD SV300S37A/120
2 X 4GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Fury Blue Series CL10 (HX316C10F/4)
tehat a 2x4Gb es az SSD.
SSd- 10ezer, memoria : 10ezer!!!
alku nincs, akit erdekel szoljon v 19:30 pécs plaza hatso bejaratudv
-
Exian
addikt
válasz Ferdzsoo #66707 üzenetére
Plusz egy ajánlás ennek a szerviznek (már korábban is ajánlottam őket), én is ide vittem egy konyhai robotgépet és tőlem is szintén pofátlanul 1500 Ft-ot kértek el Pedig az teljesen kámpó volt. Nem bírta a szárított chilipaprika darálást Szanaszéjjel égett a bele.
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
-
fudi2002
veterán
válasz Silencer83 #66712 üzenetére
Köszönöm, hogy visszaválaszoltál...
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Attix70
aktív tag
Szia ,
Jól gondolom, hogy soha nem fogok kapni infót priviben ?
Mert akkor feleslegesen többet nem fogok próbálkozni.
Üdv,Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
nagyúr
válasz Attix70 #66717 üzenetére
szerintem ha beszélgetni meg privizni szeretne akkor simán felrakná a hardverapróra
de ez most snap-up deal, akinek kell, az kérdés nélkül odavágja az asztalra a pénzt és viszi,
aki válogatni, alkudozni, halasztott fizetést kérni, félrerakatni vagy mazsolázni akar, annak nem pálya ez a business"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
newwave0507
aktív tag
Köszi
Dluinet: Ez így történt. Plázához mentünk rugyival, Garantáltan új cucc, bontatlan, profi minőseg, na meg nem utólag igen jó srác, király verdával
[ Szerkesztve ]
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
-
littlejohnny
aktív tag
Sajnos nekem sem jutott a valaszbol...
-
Bigemperor
senior tag
Már nem leszel Pécsett? Én is írtam privi(ke)t, egyikre még választ is kaptam, felemás érzések.
Amúgy meg válasz nélkül ki menne oda úgy, hogy esetleg már semmi sincs meg, mert én nem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
most komolyan nem értelek titeket
leírta
akinek kell a cucc az legyen 19:30 pécs plaza hátsó bejáratánál
alku nincs
típust leírta, mit vártok még?ha megint csináljátok a fesztivált, akkor megint egy évig nem jön ide eladni a cuccait, ez kinek jó?
aki olcsón akar vásárolni, annak biztos nem, ti inkább menjetek a hardverapróra alkudozni, ott lehet 2 hétig is privizgetni egy 2000 forintos cuccért"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
Silencer83
addikt
Dluinet, newwave, Bla es a tobbek akik megértették es megjelentek pontos idoben a megbeszelt helyen, koszia vasarlast a tovabbiakban is intezem Nektek
akik meg a kifogast/okoskodast keresik, ne belém alljanak hanem gorgessenek tovabb
szep napot nektek -
-
Exian
addikt
válasz #TOTTI #66728 üzenetére
Nekem is minden személyeskedés nélkül ez ugrott be rögtön, hogy bolti ár 50-60%-ka körül nem szoktam garanciában még csak gondolkodni sem. Ha garancia kell, akkor kifizetem azt a pluszt és megveszem boltban. Ettől függetlenül még az sem kizárt, hogy van garancia a dolgaira, ezt nem tudom. Olyan ez, mint amikor Kínából rendelek bármit, tudom azt, hogy bukom a garanciát, akármennyibe is kerül a cucc, de persze csak olyasmit veszek onnan, ami A. kevésbé tud elromlani, B. jóval olcsóbb, mint nálunk boltban, C. A és B egyszerre, D. bevállalom a kockázatot, E. megérett a meggy.
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
-
Attix70
aktív tag
válasz Silencer83 #66726 üzenetére
Nem kifogást/okoskodást keresek csak Te írtad, hogy a privis kérdésekre válaszolsz. Ez nem sikerült és ez már nem az első eset.
Ezért kérdeztem, hogy ezentúl ne is kérjek, kérdezzek mert úgy se válaszolsz rá ( mert akkor feleslegesen nem írok többet) ?
Részemről lezártam, mindenkitől bocs.Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
válasz #TOTTI #66728 üzenetére
Jómodort elvárja az ember, nem a garancia miatt, vagy egyebek, de ha szólnak hozzád is illik válaszolni.
Illetve, minek autózzon oda az ember esetleg a város másik végéről, ha esetleg nem felel meg neki a cucc?(Amúgy én nem írtam TheSilencernek, csak általában van tele azokkal, akik vagy az első kérdésre sem válaszolnak, vagy meg akarják venni valamidet, és az n. üzenet után dugulnak el.)
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Ferdzsoo
addikt
Most így látatlanban (nemigazán ismerek innen senkit) de teljes mértékben én is úgy gondolom hogy leírta mikor, hol, mennyiért, mit és srácok a bolti ár feléről beszélünk!
A hsz- stílusából is lehetett érezni hogy nem fog privikkel lacafacázni, egyszerűen ez van, akinek kell jön érte, akinek nem, nincs értelme írogatni, mert lássuk be 50%-os árban kb 1 nap BÁRMIT eladni.
Akinek meg nem éri meg 500ft-ot esetleg odaautózni a város másik végéből (és akár ott kérdezni) azt csak sajnálni tudom. Ne haragudjunk 10k-t spórolhatsz és nem éri meg a nem biztosért 500ft- benzint kockáztatni?
Sok hulladék van a hardveraprón, de a jó/új cucc ilyen olcsón órák alatt gazdára talál.
Miféle garanciát vársz? Még ha semmilyen nincs rá akkor is megéri! Ha meg Neked nem, akkor vedd meg boltban a duplájáért! Ezekkel a dolgokkal legyünk már tisztában!
Nem akar privikkel meg ennyi pénzért kukacoskodókkal foglalkozni. Meg tudom érteni.
Ez nem modortalanság ha nem válaszol, hanem üzleti attitűd, kell viszed, nem nem. De kérdezgetni nincs értelme...Ez term. egyéni véleményem a dologról, csak mert látom hogy sokan máshogy látják itt a dolgokat, gondoltam leírom, hogy én pl. egyáltalán nem úgy látom.
Ezenfelül Maradok tisztelettel mindenki iránt..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
newwave0507
aktív tag
Garanciás, és bontatlan dobozos minden terméke. Mi voltunk tegnap venni.
-
torma1981
veterán
válasz newwave0507 #66734 üzenetére
A garancia hova szól? Hozzá?
-
newwave0507
aktív tag
válasz torma1981 #66742 üzenetére
Nem, bolti.
SSDre alap 5 év a Samsunghoz. De, ha jól tudom a Kingston is ad nem is keveset a Furykra. Ezen felül van a bolti gari.
[ Szerkesztve ]
-
goodboy007
senior tag
válasz newwave0507 #66734 üzenetére
Ő "bazáros" és lehet vele priviben üzletelni vagy csak ez a két termék volt nála?
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
newwave0507
aktív tag
Mindíg van terméke, én elérem ha arról van szó, mert azért már valamennyire tudja, ha szólok/szólunk hogy kell valami, akkor nekünk tényleg kell, játszadozás nélkül.
Erre nem tudok neked választ adni, Ő tudja, hogy kivel, mikor, hogyan intézi az üzleteit.
-
air
nagyúr
"amikor Kínából rendelek bármit, tudom azt, hogy bukom a garanciát, akármennyibe is kerül a cucc"
Már miért buknád? Egyes kínai webshopok nagyságrendekkel korrektebbül intézik a garanciát, mint itthon a "prémium" üzletek. Értsd MM, edigital, Euronics, hogy a mobil szolgáltatókról ne is beszéljünk.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Sir Riccio
addikt
Ezt alátámasztom. Volt egy telefonom amibe belenyúltam. Értsd átütöttem az alaplapot amikor szétszedtem. Természetesen kifeküdt. Visszaküldtem Kínába. Postázgatással együtt 3 hónap volt, de ingyen megcsinálták, pedig egyértelműen én voltam a f@sz.
-
Fontosabb a jó hírnevük, mint egy-egy párezer Ft-os alkatrész.
Amúgy meg internetes vásárláskor tök természetes, hogy ha valami kérdés van, azt valahogy fel kell tenni. Ez hozzátartozik az internetes üzletekhez. (Aki k*vának áll...)
De ettől függetlenül is, ha valakitől üzenetet kap az ember, bármiért, akkor illik legalább annyit visszaírni, hogy bocs nem érek rá szórakozni veled.
Ugyanis ennek a hozzáállásnak egyenes következménye az is, hogy cégek is szarnak a vevőkre.Aki szerint meg az illedelmes viselkedés hülyeség, annak meg mindegy. (Aki magára veszi, annak szól )
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Exian
addikt
Köszi az infót, igazából szerencsére még nem is volt problémás esetem, pedig már rendeltem pár cuccot.
De igazatok lehet, tényleg korrektül intézik szerintem a garanciát is. Nekem egyszer olyan esetem volt, hogy én szúrtam el a rendelést, rossz házszámot adtam meg, a postás így visszaküldte a csomagot, amit én előre kifizettem.
Írtam a cégnek (dx.com), azt írták semmi gond, a következő rendelésnél beszámítják.
Én igazából csak arra gondoltam, hogy nem biztos, hogy megéri visszapostázni (mondjuk egy 5000 Ft-os cuccot), bár nem tudom, hogy kínába mennyibe kerül a postázás, de gondolom nem olcsó, hiába van ingyen, amikor nekem küldik
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest