Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szilofon
aktív tag
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
sittes79
addikt
Digitális szobatermosztátot hol kapok Pécsett?
Köszi
-
Szilofon
aktív tag
Egy ismerősöm átmenetileg venne a családi házba vízteres kályhát és azt írják a neten hogy csak 2-3db radiátort lehet rá kötni.Ez igaz? Mert ő 4 helységbe akarna rakni.A gáz ki lett kötve/szerelve a házból,és most nincs annyi pénze hogy teljes központi fűtés legyen kazánnal.
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
nesa
veterán
válasz Szilofon #66856 üzenetére
A kerdesed kicsit kesze kusza nem mindegy hogy viz oldalon 2kw ot ad le vagy 12kw ot, de amugy is felejtos csak kinlodas a faval, a valoszinuleg szir szar 20 eve nem hasznalt kemenyre nemfog engedelyt kapni, legjobb esetben is a katasztrofavedelem azt irja ra hogy kizarolag szaraz tuzelesre alkalmas, magyarul megfagy mert olyan szaraz fa nem letezik amit enegedelyeznek.....
De valoszinuleg nemfog kapni uzembehelyezesi engedelyt se, hacsak nem tuti fasza uj gaztomor kemenye van.
5kw felett mar belso atmerobe 120 mm es kemeny kell de ajanlott a 150 es.Ez olcsobb kenyelmesebb es a katasztofavedelem se fog szivatni.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz Szilofon #66859 üzenetére
nem a kemenyen kell 150 es lyuknak lenni, hanem a kemenynek vegig tudni kell ezt a keresztmetszetet, raadasul szigetelt kemeny kell a vizteres miatt meg plane.
Ha nem ker engedelyet , sajos ez meg 2 eve mukodott, most mar nemfog, irdatlanul megfogjak vagni, ha engedely nelkul bealit egy ilyet, tuzoltosagnal lehet erdeklodni a buntetesi birsag arakrol, nem ertem a klima miert nem jatszik, egy normalis vizteres kandalo nem olcsobb.Ami neki kell kandalo az 180-200k tol indul+ a vackok kellekek se ingyen vannak, vesz fat meg 100k er ami szar vizes + radiatorok csovek.... mennyibe al meg 4-500k? inkabb meg tobb sanszos 600+k
[ Szerkesztve ]
-
ugyeletes
tag
válasz Bandus99 #66845 üzenetére
Sziasztok!
a kollega nagyon helyesen mondta: a WDS "felezi" a sebesseget.
a WRT54GL alkalmas arra, hogy wifin fogadjon es wifin szorjon. ez a mod elerheto a ddwrt es openwrt segitsegevel is.
wireless bridge/repeater funkcio: itt a leirasmas: ujfajta es ujszeru (868mhz) HSE-2 hörmann távnyitó eladó, dobozzal mindennel, 6200 HUF.
megint mas: van par usb 3.0 16-32-64 gigas pendriveom, ujak, dobozostul, h2testw-vel letesztelve, hogy nem kamuk. 32 gigas microsd is, szinten letesztelve, ez hasznalt.
pl ilyen pny is van, 64 gb-os, usb3.0. mennyi ezeknek a realis ara? akit erdekel: pm! koszonom. -
rnrn
aktív tag
Vásároltatok már itt (sammydress.com)? Tapasztalatok érdekelnének (minőség, posta ktg.)... Köszi!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Sürgősen keresnék lga1155 lapot, z77 lenne a legjobb, 20-25 körüli áron!
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó dixit társasjátéka?A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Bigemperor
senior tag
Skacok!
Egy jó barátom kért meg, hogy segítsek.
Egy Intel i3 4160 (LGA-1150) proci kb. 1 évet ment náluk, még garanciás, újonnan vették, de a papírjait még nem kereste elő.
Eladó lenne úgy kb. 25k-t kérne érte.
Lesz még valószínű egy-két i5, i7-es fiatal proci is úgy néz ki, ha többet tudok, írok.
Ha vkit. érdekel, írjon pü-t![ Szerkesztve ]
-
rnrn
aktív tag
-
rnrn
aktív tag
Paula jó sör, igyad, igyad! Nálam most beütött a ménkű! Csak röviden: elképzelhető, hogy gluténérzékeny vagyok (már vagy 20+ éve), az erre irányuló vizsgálatok jelenleg is tartanak. Nem kell mondanom, hogy ha ez bebizonyosodik, akkor nuku sör. Max. az, amit tegnap ittam... Belga, gluténmentes, 0,33 l és 680 HUF... Jah, és nem is ízlett igazán...
-
rnrn
aktív tag
Az alábbi linken található autós töltőt vennék. Most is ilyen van az egyik autónkban, de a másikban nincs. Rendkívül praktikus, helytakarékos és jópofa a felcsévélhető vezeték. Szóval veszek belőle pluszban is, hogy legyen tartalék. A kérdés, hogy az ingyen postás megrendelésbe beszáll-e v.ki, azaz van-e szüksége v.kinek autós töltőre? Ma estig várom a válaszokat (itt, vagy priviben), aztán rendelek (paypal)!
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Mi a tapasztalat, hány amperes lehet kb.? Ráírva mennyi van? Mert én sajnos úgy jártam egy ilyen autós töltővel, hogy hiába volt csatlakoztatva, hiába jelezte a telefon, hogy töltődik, töltés közben MERÜLT az akkumulátor! Magyarul, nem tudta biztosítani a megfelelő áramot, így még annyit sem bírt, hogy legalább egy adott szinten tartsa az akkut, ellenkezőleg, merült is töltés közben.
Ha netán ment is rajta valami (pl. navigáció) és aktív volt a kijelző folyamatosan, akkor még gyorsabban merült.
Szóval, ezzel mi a tapasztalatod, tölti rendesen egy átlagos okostelefon 2000-3000mAh közötti akkuját? Ha igen, akkor szerintem jöhet 1db, mert egyrészt elveszett az a vacak "merülős" töltőm (hála Istennek talán az előző kocsiban maradt ), másrészt kvázi használhatatlan volt (egyedül arra volt jó, hogy a telefont kikapcsolt állapotban tudta egy KICSIT tölteni).
[ Szerkesztve ]
-
Várj, az van ráírva. Ha tudja, akkor elég, de ugye kínai cucc. Mondjuk azért a pénzért belefér, hogy zsákbamacska. (Van itthon 2A töltőm, ami 100% hogy 500mA-s, illetve fogtam olyat, ami egy rossz forrasztás miatt 5V helyett 7V adott ki, mondjuk ugye annak egyszerű volt a megoldása.)
Mutogatni való hater díszpinty
-
Exian
addikt
Ha annyi, akkor igen, de halkan jegyzem meg, hogy az enyémre 2A volt írva! Még sem töltött szinte semmit. Ezért kérdeztem, hogy a tapasztalat mit mutat, mert az, hogy a címkén mi szerepel, az sajnos semmit sem jelent. Olyan ez, mint kínai cipőt-ruhát venni próba nélkül, kizárólag a méretcímkére hagyatkozva, az szinte biztos kudarc
-
Exian
addikt
válasz M_AND_Ms #66882 üzenetére
Ez pl. úgy tudom nem kínai, hanem Finn!
Deszerettem ezt a téglát.
-
őstag
Elvileg - a hírek szerint - ősszel nyit a SportsDirect Pécsen, az uránvárosi Tescoban. Azért vannak az átalakítások az üzletben.
-
MrSealRD
veterán
Annyiban igaz, hogy a tesco pályázatot írt ki a teljes bolthálózat eladására...bejelentkeztek érte páran többek között a wallmart is. De kb ennyi amit jelenleg biztosra lehet venni.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Exian
addikt
válasz MrSealRD #66886 üzenetére
Aha, értem, köszi.
Amúgy elég érdekes mostanában az uránvárosi Tesco ezzel a folyamatos, hosszan elhúzódó átalakítással. Kicsit olyan hangulatom van benne most, mint amikor az építkezéskor dolgoztam benne Csak persze akkor még egyáltalán nem volt benne semmi. Némelyik hűtő- és fagyasztóláda talán még mindig üzemel azok közül, amiket telepítettünk. Huh, ez is már lassan 20 éve volt?!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz MrSealRD #66886 üzenetére
Annyiban igaz, hogy a Tesco még semmit sem írt ki eladásra. A sajtó azt sejti, hogy várhatóan hónapokon belül meghirdetik a K-Európia részleget, de amúgy semmi konkrétum nincs még.
www.penzcentrum.hu/vasarlas/tenyleg_kivonul_a_tesco_magyarorszagrol_akar_meg_ez_is_lehet.1046298.html
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
MrSealRD
veterán
válasz M_AND_Ms #66890 üzenetére
A médiával nem tudok mit kezdeni... Van ahol másképp írták. Majd lesz ahogy lesz...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
rnrn
aktív tag
Hehehe. A D630-as Dell most kapott egy lavor kávét. Azonnal leállt... Gondolom a wincsi, ram, LCD panel még eladható, a többi meg kuka?! Akku nem volt benne. Jah, és van egy "standard" Dell töltője.
Ha van esetleg egyéb javaslat a talpra állítására, ne fogjátok vissza magatokat.
-
-
-
rnrn
aktív tag
Erdekel v.kit kad-mosdo tolto csaptelep? Mukodik, de vizkoves volt, igy lecsereltem. Teljes szerelekkel, INGYEN viheto. Priviben kuldok kepeket is.
Az uj Mofem lett, uber-tuti (mint az ara).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok