Új hozzászólás Aktív témák

  • dkess

    őstag

    válasz SP4C3 #57389 üzenetére

    Ezt a 15U Lanberg rack szekrényt vette: [link] (gyártói oldal) . Ahol vette ott most éppen nem kapható (árat sem írnak rá most éppen), de máshol rákereshetsz mennyibe kerül egy ilyen.

    @rekop, #57390

    Igen, ez a switchenként kettő pach panel jó ötlet. Mondjuk én még ott voltam leragadva, hogy 13 db elmenő UTP lesz összesen (képen 21 db van) meg lesz egy szerver helyben. Ehhez elég lett volna az egy patch panel. Persze így is OK, de 21 db elmenő + egy itt levő szerver esetén valóban szebb a két patch paneles megoldás.

    Ami viszont jó hír, hogy az a "legközelebbi szerelés" lehet akár most is. Egyfelől ugye jelenleg a képnek megfelelő állapot van (azaz folyamatban és aránylag az elején tartunk) - másfelől a keystone kialakítás miatt ugye akkor ez egy plussz keretet jelent aztán egyszerűen át lehet dugdosni a jack -eket ...

    Egyébként a Tiédhez "kisértetiesen" hasonló megoldás lesz. Értem ez alatt, hogy szintén egy db 24 portos switch illetve látom Nálad UDM-Pro van. devil-k UDM-Pro SE -t szeretne majd, ha megjelenik majd ...

    Annyi különbség lesz szerintem, hogy Ő a router és switch közé DAC kábellel tervez (10 Gbe kapcsolat). Adja magát a kérdés, hogy Te miért transceiver -ek és UTP patch kábellel valósítottad meg? Persze lehet volt kéznél két transceiver amúgyis vagy valami hasonló ... :)

Új hozzászólás Aktív témák