Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
válasz PumpkinSeed #24534 üzenetére
Windows 8.1 Enterprise-m van. Elméletileg benne van. Legalább is a kép szerint.
Itt már ki is pipáltam. Tehát engedélyezve van. Csak nem tudom hogyan is kellene a mappákat vele megosztani.
A kérdésedre válaszolva, nem akarom különösebb dologra használni, csak a 3-4 HDD-n lévő filmjeim mappáit szeretném megosztani, hogy a nappaliban lévő media player-rel letudjam őket játszani. Az NFS-t ajánlották, mert az SMB-n keresztül a nagyobb bitrátájú filmek akadozva mennek.Az alsó képen láthatod, hogy próbáltam az intésős dolgot is, de nem ajánlja fel az NFS választását.
Itt ír arról, hogy a windows server 2003-nál alkalmazható. Legalább is ez az NFSShare dolog.
De lehet, hogy nem jól értelmeztem.[ Szerkesztve ]
Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest