Új hozzászólás Aktív témák

  • diablo1984

    veterán

    Ma kicserèltem az opelon az olajszűrő ház tömítèsèt, szegèny bakelit kemènysègű volt, levèterkor el is tört(gumi tömítès lenne). Ha már az autó alatt jártam, akkor kicserèltem a nyár óta halogatott kipuff tömítèsèt is.
    Szintèn egy jó ideje megvett fènyszóró felújító szettet is kipróbáltam, kicsit sok lesz a kèp, de sokunkat èrint, sárgulnak az opel lámpák, tehát a mű:
    Ilyen volt:

    Ilyen lett:
    Ès a cucc amivel elkövettem:

    tapasztalat: nem rossz kis cucc, fúróba fogva csak ésszel, mert ha megszalad, csúnya kis karikákat tud a plexibe húzni, tehát csak finoman kell a csiszolókorongokat használni! Használata egyszerű, de nem túl tartós, mert a víztől a csiszolókorongok széthullanak, a maszkoló szalag kevés hozzá, érdemes még egy nagy gurigát venni, az egész szettet mikor elhasználtam és az uv álló réteg előtt, szinte már majdnem sírtam, mert bár a sárga réteg lejött, de belül is repedezett a plexi, az egyik lámpám tele van porral, a másikba be van csapva valami, tehát az uv álló réteg felvitelekor(az egyik a tenyeremben kötött ki, fos ragacsos valami) lett látványos a 2 órányi munka, messze nem tökéletes, mondhatni jól áll neki a távolság, de jobb lett mint volt szerintem! A szett valami 3500-3800ft volt ingyen postával az aliról, akit érint az döntse el maga, hogy megér-e neki ennyit, kb ezt lehet vele művelni!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák