Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Luck Dragon #75390 üzenetére

    Koszonom! :R
    Kep: Eloszor asszem kitakaritom de ugy rendesen, mivel enyhen szolva rafer kivul-belul szegenyre, illetve kapni fog egy par uj tukrot, mert a jobb tukornek a hazat az elozo tulaj sikeresen leamortizalta...
    Szoval szepen rendberakom olyan szintre, amilyen szinten szerintem egy "utnivalo", de azert megbizhato hetvegi utazos autonak lennie kell, es majd csak utana.

    Utnivalo, mert lakotarsam meg kicsit kesobb a nejem ezen fog vezetni tanulni. Elore sajnalom szegenyt, mert -plane az arahoz kepest- zsenialis kis kocsi, legalabbis az alapjan a 20km alapjan, amit eddig mentunk vele. :)

    Errol jut eszembe, valaki tudja, hogy a tetokarpitot rogzito kis muanyag basznak mi a becses angol neve? Ha esetleg ebay vagy (angol)amazon linket tudna valaki, plane megkoszonnem. Hianyzik abbol az egyik kozeptajt, es eleg hulyen log a karpit. Nem veszes, csak csunya -> engem zavar.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák