Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz Calogero #6748 üzenetére

    Én egy darabig a Balmazújvárosi útra hordtam az astrát, utána átszoktunk a Mikepércsi útra. Jó sokáig nem volt semmi bajom velük, volt, hogy otthagytam az autót. Utána rászoktak arra, hogy pontosan azt csinálják meg, amit kérek, mást, ami egyébként időszerű lenne, nem, és nem is szólnak, hogy ideje lenne. Mondjuk nem értem, miért nem szól, hátha adnék neki plusz munkát....

    Amikor legutoljára ott volt az astra, már kavartak volna, hosszasabb álldogálással kezdődött a menet (a szerelők várták, hogy elhúzzunk onnan, mi meg próbáltuk szavak nélkül értésükre adni, hogy nem megyünk, itt bizony kavarás nem lesz), majd hozzáfogtak a munkához. Mivel most külön kértem, találtak 3-4 éves pollenszűrőt, meg ilyenek... Nagyon berágtam.

    A veki sokáig Kövesdánékhoz járt, azután egyszer telepakolták utángyártott cuccokkal, nem vittem oda többet. Ami azért érdekes, mert a számlán is utángyártottként volt feltüntetve, tehát anyagilag nem csaptak be, csak a kocsi nem lett olyan. Nem értem, ha már ismernek, tudják, hogy sose rakatok bele utángyártottat, miért nem kérdeznek meg legalább? Utángyártott első fék, pfuj.

    Azóta Gödöllőre hordom a vekit, velük még nem volt bajom.

    Én már nem szoktam jattot adni...

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák