Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz trassher #66970 üzenetére

    A 3-mas nagyon megnyerö a képeken, illetve talán a belsö is kultúrált a futáshoz képest, egy utólagos börfotel-szettet pedig valamelyik Angliából importált autóból megmenthetek, az ülésfütés benne van, ergo gondolom plug&play lenne a csere.
    A második jelöltön kívül mindkettöben megtalálom a vonzót más-más vonalon, illetve csak jövö év elején tervezek lépni, addig még hátha kerül fel valami finomság. :)

    Igen, a bolyhos szöszmösz üléshuzat frenetikus, lehet nekem meg szereznem kellene egy olyan Retro fagolyós verziót a´lá Taki Bácsi. :DDD

    @Luck Dragon:
    Sajnos a FL-es szériában már nem volt 3.2, meghagyták az 1.8-2.2-2.8V6 triót benzinvonalnak, amiböl nekem egyik sem szimpi, vagy powerben kevés, vagy amit feljebb is írtam, nem túl meggyözö a 2.8-ról ( OPC-ben is ugyanaz a Motor van ), amit olvastam róla. emiatt húzok a kis 3.2 felé, annál kevés negatív tapasztalatot találni, gyönyörüen szól, eröben kb ott van, mint a mostani G OPC-m, nyilván a karakterisztika más a turbó miatt, rugalmasságbi tesztben lehet megeszi a Vecit. :)

    A beltér tényleg hangulatosabb a FL-ben, ahogy finomítottak a szellözök körül, a kormányon, mondjuk az szintén passzolhat a FL elöttibe is szerintem, ergo össze lehet legózni egy finom járgányt.

Új hozzászólás Aktív témák