Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz gerisz23 #61626 üzenetére

    A Magyarországon forgalomba helyezett autóknál oké, vissza tudod kötvetni az ilyet, a cikkben valóban ilyenek vannak, de egy külföldröl frissen behozott darabnál ilyet szerintem nem fogsz tudni megtenni. Márpedig elég tekintélyes mértékü az autóimport, nem emlékszem pontosan évi hány tíz- százezer autót hoznak be, azoknál a külföldi tulajt megtalálni nem lehet egyszerü.

    Késöbb is csak azok az autók lesznek így kiszürhetök, amik jó pár éve otthon közlekednek, így van nyomuk a rendszerben, az importáltaknál csak akkor müködne, ha lenne valami Ojrópai központi rendszer, amit mindenki használna. Ami nincs kizárva, hogy lesz, vagy ha van már, akkor rendesen használva lesz minden ország által, csak gyözzük kivárni.

    Ha a gyökérokot szüntetnénk meg ( azaz, hogy a vásárlók nagy része a km-t nézi elöször, és sokszor az alapján dönt ) és az átnézés/átnézetés, plusz a tapasztalt állapot alapján döntenénk, amit tudom, hogy nem egyszerü annak, aki nem ért az autókhoz, akkor elöbb utóbb a probléma is megszünne. :)

Új hozzászólás Aktív témák