Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz AMD Power #44628 üzenetére

    De az enyémbe se! Egyébként is megvan a véleményem a finnyáskodó alakokról, de inkább megtartom magamnak, joban járok :DDD Persze más ha egy 17 éves csajról vagy egy 75 éves mamiról van szó.

    F_Gergely de miért? A teletankolás a legkönnyebb, benyomod, kiakasztod a kis pöcköt aztán megy a világba :F Azt az ablakmosót meg max. akkor veszem igénybe ha autopályán vagyok és már nem látok ki a bogár-béltől, amúgy nem szoktam mások szaros levével mosni a sajátomat :DDD

    HWSW ha-ha :C Nem olyan családbú' származom én! A disznót is a ház előtt vágjuk és a vonohorogra akasztva perzseljük ;]

    tresh ez így van. Lényeg hogy be kell fáradni és nem elmenni onnan amíg vagy vissza nem fizetik, vagy nem hoznak elém egy olyan hintót amibe szívesen teszem be a hátsóm :DDD Én már azt sem fogadnám el, hogy ezt az autót javítják meg. Tákolja meg aztán használja a kedves felmenője, ne én.
    A lényeg, hogy nem szabad káromkodni meg csapkodni üvöltözni mert akkor jogosan fogják mondani hogy egy hülyével nem foglalkoznak. Higgadtan, de elbizonytalaníthatatlanul ott kell szépen tárgyalni amíg be nem adják a derekukat. Lehet, hogy én vinném a készreírt aláírott leveleket megcímezve az összes újságnak, fogyasztóvédelemnek és bíróságnak. Hogy akkor most átmegyünk a bankba és ti adtok nekem valamit vagy a postára megyünk feladni néhány levelet ;] :C
    Ők akarják szopatni a népet, de egy talpraesett húzással le fogják nyelni mert úgyis majd lehúzzák a következő szerencsétlenen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák