Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz hdman #36906 üzenetére

    Jo cikk köszi! Lehet egyszer nekem is megjön a kedvem, valami minimalhoz, de egyelöre meg gyüjtöm a tapasztalaltot a gyari hangolassal :)

    Amugy most hogy mondod, az 1.4 tsi nel is van vagy 3-4 valtozat (loeröben) es asszem csak a 180 lo körülinel van valamilyen alkatresz erösebb anyagbol, mint a 120 lovasnal. A többi minden megegyezik. A 120 es 140 lovas között is asszem semmi különbseg nincs.

    (#36908) haddent Azert ez nem igy müködik, hogy a selejtböl lesz a gyengebb a nem selejtböl meg az erösebb :) ebben van vastagon marketing is.

    Meg a profi szamitashoz annyit, hogy ezeket az autokat (de a bmw is talan csak egy fokkal lehet különb), sorozatgyartasban hannyak le a szalagrol, minnel gyorsabban, minnel olcsobban :)) valahol beszeltük is ezt, hogy gondold csak el, hogy ugyan azt az opel astrat veszed meg a vilag minden reszen, holott az eghajlat, hömerseklet, csapadek, minden baromira elterö....akkor hol van a profizmus? :) belönek egy közeperteket, hogy kb birja a -20at is meg a +40 fokot 100% paratartalommal, aztan had szoljon :) ezeken az ertekeken biztos hogy lehet optimalizalni a sajat regiodban, sajat felhasznalasodnak megfelelöen.

Új hozzászólás Aktív témák