Hirdetés
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Nálam ilyen koszos még soha nem volt a légszűrő
Eddig mindig cseréltem 8-9 havonta az olajjal, de most legutóbb nem, mert tényleg nem lehetett különbséget tenni az új és a benne lévő között, annyira tiszta volt.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
veterán
Úgy voltam vele, ha már eltökölök fél órát az ellenőrzéssel (környék tisztítása, szétszed, összerak), akkor ki is cserélem (Mann Filter 9,9 € volt, most épp 9,5).
Amúgy a gyári csereintervallum 90 000 km vagy 4 év. Ebben valóban 15400 km volt, de nem én cseréltem ezelőtt, így mindenképp ellenőrizni akartam.
-
raziel01
veterán
válasz Motion_Blur #7856 üzenetére
Én 3 évente szoktam, 30 ezer kmenként. Kb ennyire szokott piszkos lenni mint focvis fotóján.
Nekem a Mann szűrő 6 ezer körül megy hozzá ilyen hengeres formájú, másrészt 6 vagy 7 kis csavar fogja a légszűrőházat amiből 3-at nagyon necces kitekerni úgy, hogy ne essen bele a motortérbe. -
veterán
válasz molnarpeter #7862 üzenetére
Az egészen biztos.
A kilométereim hozzávetőleges megoszlása: 1/3 budapesti, 2/3 vidéki út (autópálya és országút).
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Régebben írta itt az egyik fórumtársunk, hogy Ő olyan utastérszűrőt használ, amin körben vékony szivacs réteg is van, a jobb tömítés végett. Sajnos akkor nem jegyeztem meg, de ha erre jár, beírná a gyártót, melyik az?
Köszi előre is.
Ford Fiesta-ba kellene majd. (2006-os 1.4 TDCi)[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
grizlisandor
veterán
bul07 emlegette, biztos vagyok benne.
Rákerestem a saját autómra Denckermann-éknál és Mann-Filter-éknél.
Ha megnézed, pár mmterrel kisebb a DM-féle szűrő, a Mann-féléhez képest, valószínűleg ezt kompenzálja a szivacs réteg. Szerintem nincs itt semmi féle csoda.
-
K Norbi
addikt
válasz grizlisandor #7869 üzenetére
Mindig a gyárit kell követni.
Szerintem a szivacsos sokkal rosszabb.
Oda ahova nem szivacsos való. -
bul07
nagyúr
válasz grizlisandor #7869 üzenetére
Az lehet hogy pár milliméterrel kisebb de 5mm vastag a szivacs körben
Nekem az a lényeg hogy megfogja a port, arra tökéletesen elég egy tökéletesen záró szivacsos olcsóbb, mint egy másik aminek nincs szivacsa
Az se zavar ha valamennyi pollen átjut engem aztán nem zavar és senkit a családbanMindegy hogy ki milyet használ számomra nem fontos nem akarok senkit megtéríteni, de szerintem még ha 1mm kisebb is a szűrő része a szivacs sokkal passzentososabban zár a szélein
De ha veszel legközelebb Mann 2939(bármelyik fajtát mert elméletileg egy méret) megteszed hogy leméred milliméter pontosan
Én is lemérem a DENCKERMANN M110112
Egyszerűen kíváncsi vagyok hogy mik a méretekAmúgy tudjátok mi a röhej, Mann, Kauffer
CUK 2939/1 2968Ft
CUK 2939 3924Ft
Mérete anyaga mindene megegyezik, és hogy miért kerül többe szerintem a drágábbik, hát mert abból fogy több, mert a /1-es az jobb kormányos kocsihoz való, a másik meg baloshoz, és balos kocsiból több van
Hát kösz jó kis vásárlóbarát árpolitika(#7870) K Norbi
Hát pedig van ott szivaccsal gyárilag is, ép ezért nem szokták javasolni hogy a klíma tisztító habokat csak úgy mindenhová befúja az ember, mert az ott lévő szivacsokat megeheti, főleg ha idősebb a kocsi
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
janakbacsi
őstag
20 éves benzines 1.3 yarisba milyen olaj ajánlott?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Biqci
aktív tag
Üdv Urak!
Honda CR-Z-be milyen olajat keressek? A gépkönyv szerint vagy Honda Green Oil, vagy
ACEA A5/B5 vagy magasabb fokozatú 0W-20. Melyik márka melyik olaja lenne a legalkalmasabb, ha a Honda olajat sehol nem találok?"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Qru
MODERÁTOR
Azt kb bármilyek 0W20 tudja, amik jónak számítanak ebben a mezőnyben (a teljesség igénye nélkül):
#nincsbennetarcsi
-
janakbacsi
őstag
válasz janakbacsi #7873 üzenetére
ezt belerakhatom a benzines yarisba? [link]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
titán
válasz janakbacsi #7873 üzenetére
Ha nincs meg a konyve, korbe kellene nezni olajkeresokon, miket dobnak ki. A castrol keresoje peldalul az 1.3 16v vvti-re 5w-s olajokat dobott ki.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz janakbacsi #7876 üzenetére
Határozottan nem belevaló. 5w-30.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Biqci
aktív tag
Ott van még az Elf is ami tudomásom szerint szintén elég jó és francia. És igaza van Qrunak, ha már autóban nem megy...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
fasyrt
őstag
Jo, oke, igazatok van. Upstream and downstream ket külön dolog. Csak erdekes.
Valoszinüleg sarga melleny gyartasban se olyan jok, mint sarga melleny felhasznalasaban. -
Biqci
aktív tag
Vagy azért használják előszeretettel a sárga mellényt főleg nehéz körülmények között, mert csúcsminőséget gyártanak belőle és sokat kibír a harcokban
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
troll81
addikt
Sziasztok HONDA Accord VIII Limousine (CU) 2.4 i (CU2) (201 PS) keresek motorolaj szűrőt.
Gyári specifikációt nem ismerem.
-
Motion_Blur
félisten
válasz K Norbi #7896 üzenetére
2500km van az olajamban, de már pakolom én is a kosárba az újabb adagot
Van még fél liter Motulom, így kéne vennem 3x1L-t, 13k-ért, VAGY a gázos Shell.
4-5 hónapom van eldönteni a dilemmát
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Megint olajcserés az autóm, eddig 2x kapott már Motul 8100 X-Clent 5w-40-es viszkozitásban. Igazából ez az olaj tökéletesen bevált, de ha van valakinek ettől jobb ötlete olajra az megköszönöm. (2009 Fiat Bravo T-jet)1.4 T-jet M32
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest