Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Marvel Snap
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
s pl. ezek?
-
ayo
veterán
-
törölt tag
válasz koncsik #12094 üzenetére
"WTF? Island Flight Simulator £949.99 ?????? "
Amíg ebayeztem, én is csináltam. De ennek az az oka, hogy a hirdetésed, az eladott darabszámokkal, egyre feljebb, és feljebb került a listázásban. Ha elfogy az utolsó darab, kezdheted előről. Valószínűleg, nincs nekik készleten, és így tartják a frontot.
[ Szerkesztve ]
-
petymek
senior tag
Ahogy itt többen jelezték az E3 kapcsán, hogy a felhozatal igencsak sovány, magasab helyeken is így látják.
Kíváncsi vagyok mi lesz a most meglebegtetett dolgokból.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
TomBennet
tag
Hollow Knight a Dél-Afrikai eshopban 3000 Ft-ba kerül, nagyon megéri. Annyira minőségi játék, hogy simán azt gondolnám, hogy gyári Nintendo, ha nem tudnám, hogy indie.
[ Szerkesztve ]
-
Aki21
aktív tag
Halihó. Dokkoloból leginkább a gyárit szereti a switch elvileg, ezek után az lenne a kérdésem, hogy akkor mi a helyzet az usb ethernet átalakitóról amit dokkoloba lehet dugni? Abból is csak a hori féle licenceltet lehet használni vagy ebből az átalakítóból jó lesz a más gyártók által készített is?
-
djozsi
senior tag
válasz petymek #12116 üzenetére
Nem lenne kedved csinálni egy pár perces videót vagy akár csak egy beszámolót arról, hogy pontosan hogyan és mire használod a Switchet és ez miért sokkal jobb annál, mint amire mi használjuk vagy annál, amire egy tabletet lehetne használni? Esetleg egy periféria bemutatót?
Mert jelenleg most az van, hogy néhány naponta/hetente újra beírod, hogy nincs a Switchre semmi normális játék és neked azért van Switched, mert te tettél rá jobbnál jobb cuccokat "más forrásból" és lecserélted a perifériákat és így már jó lett hordozható mindenesnek. A lehető legőszintébben mondom, hogy nem tudom eldönteni, hogy tényleg valami nagyszerű dolgot csináltál a Switchel vagy csak trollkodni jársz ide.
Nem tudom, hogy a topik/fórum szabályzat elbírja-e, de komolyan mondom, hogy érdekelne egy részletesebb beszámoló erről az egészről, amire rendszeresen utalgatsz. -
petymek
senior tag
válasz djozsi #12120 üzenetére
Nem lenne kedved konstruktív mondanivalóhoz, magaddal törődéssel??
Csinálhatnál egy videót, mi hasznod, hogy ha neked nem tetszik amit mások írnak, akkor rögtön késztetést érzel, hogy leugass másokat. Jössz a butaságaiddal, mint valami tényt, töbször megbeszélted, többször kitárgyaltad, stb.Ne csak az sok hülyeség jelenjen már meg itt, amit te jónak vélsz, vagy támogatnak benne, hogy annak véld.
Láthatod, másokat nem csak a rózsaszín tejfel érdekel. Őket érdekelhetik az olyan hírek is, amit pl. linkeltem, ami szerint a részvényesek is aggályosnak látják a produktumot.
Te meg megint jössz mint megmondó ember.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
djozsi
senior tag
válasz petymek #12121 üzenetére
Úgy gondolom, ha valakiből ilyen reakciót vált ki az, ha valaki egy fórumon nem "magával törődik" hanem némi bizalmatlansággal fűszerezve érdeklődik, esetleg vitatkozik, akkor annak nem feltétlenül a legmegfelelőbb hely egy nyilvános közösségi fórum, mert itt úton útfélen vélemények ütköztetésébe fut az ember.
De mivel ez egy nyilvános közösségi fórum akkor ezennel tudomásul vettem, hogy nem szeretnéd, hogy hozzád szóljak a butaságaimmal, ügyelni fogok erre.Egyébként komolyan mondom, hogy érdekelt volna, hogy mit alakítottál át a gépeden ahhoz, hogy mégis szeresd használni, ha ilyen szinten nem rezonálnak veled a rá érkező játékok. De egyetértek, inkább ne firtassuk.
A Rage 2-s poénkodást lehet, hogy túltoltam, elnézést érte!
Egy fórumhasználati tanácsot engedj még meg, ha máskor érdemi válasz helyett inkább ilyen jellegű választ írsz, akkor a hozzászólás alatt billentsd be, hogy "off topic", jelezve a többieknek, hogy ennek nincs köze a Switchez.
A kritikádra reflektálva: konstruktív mondanivalóra mindig is törekedni szoktam, ha tréfálkozok azt jelezni szoktam (offtopic + szmájli), ezt a kritikádat nem érzem jogosnak, legfeljebb sokmindenben eltér a véleményünk és emiatt érzed úgy, hogy nem konstruktív a mondandóm. Azt nem ígérem, hogy magammal fogok törődni, mert szerintem a többség azért továbbra is beszélgetni jár ide, akkor is, ha ez néha kulturált vitázást jelent, de azt megígérem, hogy veled nem fogok.
-
djozsi
senior tag
válasz sittes79 #12122 üzenetére
Ez még az OFFnál is OFFabb lesz.
Komolyra fordítva ez sajnos egy teljesen általános társadalmi jelenség/probléma, a vitakultúra teljes kipusztulása.
Van a Paul Graham-féle egyet nem értési hierarchia, én ezt egy elég hasznos sillabusznak tartom, könnyen segít eldönteni önmagunkról, hogy mennyire tudunk valójában vitatkozni, milyen gyakran érintjük a vitázás felsőbb rétegeit. Illetve tapasztalatom szerint azt is segít eldönteni, hogy melyik vitát érdemes egyáltalán folytatni. Tapasztalatom szerint ha legalább 2 szint különbség van a két fél érvrendszere között, akkor érdemes rövidre zárni a vitát, mert az álláspontok nem fognak közeledni egymáshoz, csak egymás mellett elbeszélés, rosszabb esetben adok-kapok lesz a vége.
Fontos, hogy a két szint különbség egyáltalán nem jelent semmi általánosat a személyekkel kapcsolatban, egyáltalán nem degradáló egy adott vitában alacsonyabb szinten vitatkozni, egyszerűen függ az illető vitázásbeli rutinjától, a témához való viszonyulásától, a vitapartnerhez való viszonyulásától és még rengeteg mindentől.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Vannak akik a fórum moderálását cenzurának vélik (bár a törlés lehet, hogy javítana a megítélésükön) nem törlök, de a személyeskedést privátban intézzétek, legyetek kedvesek. Előre is nagyon köszönöm a megértéseteket.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
hszilard666
veterán
Ma sikerült átvennem a wolf2-t switchre, 12 óra meló után hazaesek és csak az kívánom hogy játszak egy picit. Berakom a kártyát a gépbeés jön az update required. 1ó50p-et ír most. Sosem voltam még ilyen csalódott
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
djozsi
senior tag
válasz hszilard666 #12126 üzenetére
Lehet vele játszani letöltés nélkül is, azt hiszem, hogy az első 2 fejezet tökéletesen végigmegy és közben a háttérben letölti azt, ami kell még neki. Csak próbáld meg elindítani.
szerk: viszont a letöltés része a day 1 patch is, ami sokat javít a játék teljesítményén, illetvea day 1 patch után a mentésed az adott pálya elejére fog visszatenni, szóval a letöltés utáni első kilépést időzítsd egy új pálya elkezdésére. De a lényeg, hogy tudsz vele egyből játszani.
[ Szerkesztve ]
-
paraaa
csendes tag
Sziasztok!
Jó ideje tervezgetem egy Switch beszerzését, de lenne 1-2 kérdésem..
Milyen kiegészítők ajánlottak hozzá? Gondolom képernyőre a fólia nem árt, de van esetleg valami más is? -
SityiSXT
őstag
válasz paraaa #12128 üzenetére
Ha sokat hurcolod, egy táska nem árt hozzá. Ha sokszor játszotok többen, akkor egy-egy Joy-Con grip nagyon ajánlott. Én ezeken kívül még egy állítható támaszt is használok, mert a sajátja nem az igazi (főleg amiatt, mert az alján van a töltő csatlakozó, így tabletop módban nem lehet alapesetben tölteni). AliExpressen ezek nagyon olcsón beszerezhetőek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wow:
Jön a Warframe Switch-re (Free-to-play)
Live-Die-Respawn
-
ayo
veterán
na nekem az egyik joy-con megadta magát 1 év után. led nem világít SL-SR gombok se mennek. ahogy néztem, a net tele van ezzel és csak garanciával lehet megtolni. egy 20+K-s cuccnak szerintem ez kicsit para. főleg majd ha lejár a gari...
http://jateknaplo.blog.hu
-
-
djozsi
senior tag
Nem tudtam, hogy ez ennyire népszerű cucc, Steamen a legjátszottabb játékok 10-es toplistáján is szerepel.
Szerintem ennyi multiplayer játék mellett nagyon érik egy olyan Switch, amibe SIM kártyát lehet rakni. Nálam day 1 lenne, az én élethelyzetemben nagyon adná magát. Persze megoldom mobilról, de mégis úgy lenne az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
Rákerestem, tényleg van erről jónéhány komment, szóval nem egyedi eset. De ez alapján a pár tucat komment alapján én azért nem szűrnék le semmit.
Eladtak nagyjából 20 millió Switchet, ami minimum 40 millió joycon, de inkább több. Ha ebből ezer elromlott az még mindig 0,0025%-os hibaráta, vagy máshogy mondva 40ezerre (vagy 20ezer Switchre) jut 1 meghibásodás.
Persze könnyen beszél az, akinél nem jött elő a hiba, egész biztos, hogy én is bosszús lennék, de ilyen tömegtermékeknél a legritkább alkatrészhiba se egyedi, sőt, valószínűleg elég sok embernél előfordult már.
Például az iPhone köztudottan egy megbízható telefon, mégis olyan hatalmas mennyiségben adják el, hogy tetszőleges "iphone XY function stopped working" keresésre százával-ezrével jönnek a találatok.Spoilerben leírom a türkközést:
Mivel a Switchez járó joy-con semmilyen módon nem köthető a Switchez, ezért ha bármilyen joy-con hibád van, elég egyszerűen találni egy tulajt, akinek van egy ugyanolyan színű még garanciális Switche és az ő garanciáját tudod érvényesíteni. Joy-con hiba esetén a Switchet nem kérik el, sőt, vinned se kell, elég a vásárlási bizonylat és a gép sorozatszáma. -
ayo
veterán
válasz djozsi #12138 üzenetére
tucat / találat. nem hiába adják már ebay-en is a dolgot. nagyjából ahogy olvastam olyan mint a megbízható iPhone SE képernyő lévállasa, ha olyanod van, akkor megvan rá az esély. Holnap beszélek szervizzel, de a megnyugtató az lenne, ha lenne már valami széria, amivel nincs semmi baj, ami az első egy évben kijött ezeken.
az ötlet nem rossz, remélem tényleg elég lesz majd. a gépemet ennyiért nem szeretném beadni.
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
Olyan sajnos nincs tömegtermékként gyártott műszaki cikkeknél, mert egyszerűen nem fér bele a termék árába a (közel) tökéletesség.
Érdemes például megnézni, hogy egy ipari felhasználásra szánt, nagyon strapabíró, nagyon sok évre hitelesített tablet mennyibe kerül. Legalább 10-szer annyiba, mint egy hasonló teljesítményű tömegtermék.
Azért, mert a tömegtermékeket egyszerűen más szempontok alapján tervezik, ott nem cél a tökéletesség, ott az a cél, hogy mondjuk 1000 tesztpéldányból legfeljebb 1 hibásodjon meg a tartóssági tesztek során, amik nagyjából azt tesztelik, hogy átlagos igénybevétel mellett hogy fogja bírni a cucc néhány évig. Ha ezt elérik, nem tökéletesítik tovább, nem növelik a költségeket további kutatás-fejlesztéssel és drágább anyagok felhasználásával. De ez még mindig azt jelenti, hogy nagyjából húszezer ember vett potenciálisan elromló Switchet, ami borzasztó sok fórumposztot tud generálni meghibásodásokról.Egyszerűen arról van szó, hogy nálad most előjött ez a hiba, rákerestél, és szembesültél vele, hogy nem egyedi. De ha a Sony tv-d képe kezdett volna el vibrálni, ha a Microsoft konzolod nem pörgetné a lemezeket, ha a Bosch ruhaszárítód nem melegítené a levegőt, ha az LG mosogatógéped PE hibakódot írna ki és nem indulna el, ha a Samsung telefonod spontán újraindulgatna és ezekre rákeresnél a neten ugyan úgy hasonló problémát megélt emberek sokaságával találnád szembe magad.
szerk: ja igen, a felsorolt hibák sajnos velem már előfordultak, mert alapvetően rettentő peches vagyok, ha műszaki cikkekről van szó És igen, mindegyikre volt rengeteg találat hasonló problémával küzdő emberekről és egyedül az mosogatógépes problémát sikerült házilag megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
szubrutin
aktív tag
Nekem a dokkolo romlott el, 3 hete vittem be a Gameparkhoz, meg nem jott uj.
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
MODERÁTOR
mekkora sz@r ez a túlárazott vacak. Nemhogy játékok nincsenek rá, tehát sokat nem is lehet vele játszani, még attól a kevés használattól is kifingik. Kivéve persze, aki "okosan" használja, ott hardware hiba sem fordulhat elő. Értsd jól, amit írtam...Mindjárt megkapjuk, hogy
Komolyra fordítva a szót, remélem, hogy gyorsan megoldják, 2 év a garancia, úgyhogy pénzbe nem kerülhet...
Sajnos ténykérdés, hogy mostanában valahányszor kedvenc üzletemben leledzem, egyre többször hoznak javításra Switch-et, legtöbbször JoyCon-t, én is javítattam már a őket...Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ayo
veterán
válasz koncsik #12142 üzenetére
Hát igen, emlékszem hogy neked is gondod volt, de szinte mindig van Joy-con para valakinek, ami szerintem nem jó. Ezért is gondoltam, hogy jó lenne, ha mondjuk egy új rev.-ben legalább ezekre ügyelnének.
Köszi, én is remélem, holnap fogok írni nekik azt meglátás. Ilyenkor mondjuk nem a legjobb, hogy 17-ben van...
-
djozsi
senior tag
Lekopogom, nekem semmi bajom nem volt még a géppel (pedig a fentiből látszik, hogy ritkán vagyok szerencsés ), pedig van 2 pár joyconom és 2 pro controllerem is. Mondjuk utóbbiak miatt nyilván az előbbiek nincsenek is annyi használatnak kitéve.
-
djozsi
senior tag
Egy kis érdekesség, a Devolver Digitalnak még idén több, mint 1 tucat játéka fog kijönni Switchre.
Ez azért különösen érdekes, mert jelenleg összesen 5 játékuk van bejelentve Switchre, amiből az egyik ráadásul biztosan 2019-es, szóval ez minimum 9 új játékbejelentést jelent. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #12146 üzenetére
Ez igaz, de a fórumokon is főleg a panaszkodók írnak, aki rendben van, gyakran csak read-only...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
djozsi
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #12146 üzenetére
Nem vagyok eltévedve, sőt, pont úgy jártam el, ahogy írod. Kis kereséssel találtam olyan 10 postot/kommentet ezzel a hibával, ezért mondtam az ezres számot. Lehet ha tovább keresgélek találok 20at és akkor 2000-et mondtam volna, a nagyságrenden nem sokat változtat. Szóval pont az általad is felvetett 1%-al számoltam.
Egyébként nem vagyok meggyőződve arról, hogy ilyen esetben ne lépné túl az 1%-ot a kommentek száma. Nagyjából amit koncsik írt, de még csak arra se gondolok, hogy valaki panaszkodik, egyszerűen csak próbál megoldást találni a problémájára, a vonatkozó postok egy része ugyanis a hivatalos Nintendo Support fórumán található. Szerintem azért a mai világban már jóval több, mint az emberek 1%-a nyúl az internet után, ha valami gond van egy műszaki cikkével. Persze hogy ebből hányan mennek el addig, hogy rá is kérdezzenek egy support fórumon vagy mondjuk redditen az egy másik kérdés.
Minden esetre én is az 1%-al becsültem.
-
ayo
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #12148 üzenetére
ettől független szerintem azért az első egy évben bőven több joy con meghibásodásról hallottam, mint kéne. független hogy most nekem is rossz. én előtte se tartottam a gépnek eme részét jónak, inkább azt mondom hogy tök jó hogy mobilis, de a gombok se olyan jók, a - + dizájnilag szépen mutat a fotón, de használni már kellemetlen, főként a - t és hát nem jól bírja a strapát, mert azért 10 embert tuti tudok mondani, aki már szervizelte valamiért a sajátját.
23K árral a piac legdrágább alap gamepadje egy picivel bírjon már többet.
egyébként alig volt használva, mivel fél év után vettem egy Pro kontrollert, szóval max 200 órát ha volt használva...most is simán lehet hogy hetek óta szar csak az a ritka pillanatot volt hogy többen voltunk és akkor vettem észre..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest