Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Volt vele egy valóban tényleg arányaiban is sokakat érintő probléma, a bal joycon jeladó problémája. Szerencsére ezt aztán viszonylag hamar hivatalosan is javították, illetve a szervizmunka is pár perces csak vele.
Más arányaiban sokakat érintő hiba úgy tudom, hogy szerencsére nem volt.
A kényelmességet én is így látom, nem mindenkinek áll kézre hosszútávon, nekem is ezért lett pro controller. Szerintem ez főleg a hibridség és a kettészedhetőség következménye, amik mondjuk számomra olyan nagy előnyök, hogy bőven elfogadom cserébe ezt a kompromisszumot. Összeszámolni se tudom, hányszor jött már jól, hogy csak úgy a tokjából előkapva rögtön tudtunk ketten játszani hála a joyconoknak.
Az ár egyszerűen azért magasabb, mert egyrészt több benne az "anyag" (dupla bluetooth, dupla hd rumble rezgőmotor, dupla akkumulátor, 2-2 plusszgomb), másrészt azért van mögötte kutatás-fejlesztés és terméktervezés oldalon többletmunka, amit vissza kell hoznia. Na és persze a Nintendo azért szeret keresni a perifériákon..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest