Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Nem igazán akartam véleményezni a Phelan-t. Mert hogyan jövök én ahhoz, senki gamerként, hogy kritikát fogalmazzak meg vele kapcsolatban. De azt hiszem megtaláltam a hangnemet, amivel ki tudom fejezni a gondolataimat.

    Phelan az az ember, az a játékfejlesztő, aki számomra teljesen lerombolja azt a romantikus képet, hogy a játékokat hozzáértő, hardcore gamer kockák fejlesztik. Ahogyan ez régen is volt.

    És marha rossz azzal szembesülni, hogy aki benne dolgozott a szakmában, és tartja is magát valamire a témában (mert ő aztán tartja). Arról kiderül, hogy egy noob, hülye, iszonyatrossz ízléssel a játékok terén. Nulla nyitottsággal, és játéktudással(skill). Számomra ez olyan lehangoló.

    És igazából látszik a mai játékiparon, hogy ma már tényleg ilyenek fejlesztenek játékokat, akiknek fingjuk nincs az egészhez. Lásd: Diablo IV. :U A legeslegtökéletesebb példa. De tudnék mást is hozni..
    És ez meglátszik a játékok színvonalán. A játékok színvonala meg azt eredményezte, hogy tökre elidegenedtem az egésztől már én is. (Ergo a Phelan hibája minden :DDD ;] )

    Persze vannak kivételek, ahol tényleg hozzáértő, fanatikusok készítenek még mindig játékot, de egyre kevesebb az ilyen. Lásd Larian, vagy elég Japán (Kojima) felé kacsintani ehhez.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák