Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz #08176384 #69495 üzenetére

    "a HUAWEI miatt nem is igazán tetszik az anyacégnek"

    Attól, hogy ezt két hetente beírja valaki, még nem lesz igaz. A DSS és a 700 upgrade is mind Huawei-jel zajlik, miért pont a 3.5giga szúrná bárki szemét, az összes többi meg nem? Emlékeztetlek, a 700-at is nulláról építik Huawei-jel, a DSS sem egészen egy gombnyomás, tehát egyszerűen ezek a kinek tetszik vagy nem tetszik a Huawei állítások nem állják meg a helyüket.

    A számlázási rendszer egy rakás szar, de ne keverjük ide a hálózatot. A többieknek hol is van pontosan 3.5G hálózata? Az, hogy pont nálad monjduk a telekomnak van 3.5G-je, a vodának meg nincs nem referencia az országra nézve, de persze megértem, hogy neked az ezüstpart a fontos, akkor szolgáltatót kell váltani, vagy kivárni amíg lesz 3.5G upgrade a vodánál is az adott tornyon.

    Ez a szankcionált beszállítós szöveg is egy vicc: mutasson már nekem valaki jogszabályt erről, vagy hogy a ZTE ugyan ezen az alapon miért nem áll szankció alatt, mint pontosan ugyanolyan kínai cég? Pedig a Telenor épp most modernizálta a hálózatát pont velük, de ott senki nem magyaráz szankcionált beszállítóról... A Telekomnak tudod mennyi Huawei eszköze van az átviteltechnikán? Nincs olyan szolgáltató itthon, akinek ne lenne jelentős kínai technika a hálózatában, ez az igazság... Szerintem itt a gombohz varrod kabátot: neked fáj a 3.5G hiánya ott ahol használnád, aztán mindenféle magyarázatot gyártasz, hogy miért nincs.

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák