Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Gyors kérdés. Fateromnak van egy A3-a ami hűségidős. Tudja ingyen függetleníteni a Telekomos kód módszerrel?
PS5
-
thomas77
senior tag
Ha már itt tartunk... Mi a helyzet a samsung 2 kártyás készülékeivel? Ha olyat választok, ami benne van a Telekom listájában, de 2 kártyás, akkor működhet vele a VoLTE?
Egyáltalán neked miért ment a Huawei? Ha jól tudom, az nincs benne a támogatott készülékek listájában. Vagy igen? -
legenda
válasz thomas77 #95453 üzenetére
Samsung esetén kérdéses a kétkártyás, hogy szoftveresen adott a firmware verzió függvényében a VoLTE kapcsoló vagy sem, mert hazánkban olyat nem forgalmaznak hivatalosan.
A Mate 10 Pro már hivatalosan is benne van a Telekom támogatási listájában és azért nem is féltem ilyen tekintetben a Telekomos egykártyást lecserélni a nem szolgáltatós, kétkártyás Mate 10 Pro-ra, mert utóbbi is forgalmazva van itt hivatalosan.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új SIM-et ha veszek, akkor olyat küldenek, amiből ki tudom törni nano-SIM méretig?
⭐ Stella
-
goop
őstag
Mivel január 31ig tart az extra 10 Gb os akció, ezért elgondolkodtam rajta. Annyi trükk lenne, hogy 31-én rendelném meg, és nem online hanem telefonon, mert szamhordozás is lenne. Vajon így is működne a dolog? Tehát maga a szamhordozás már bőven februárban lenne.
-
cris78
őstag
Páromnak még hűsége van a next s-re. Válthat valamilyen módon az új díjcsomagokra? Ha igen, akkor alkalmazásban is megoldható?vagy neten?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Pietrosz
addikt
Én is 1 gigás csomagot váltottam 2 gigasra, és nagyon megerte. Az 1 GB sokszor épphogy elég volt, utolsó pár napra nem egyszer már nem maradt belőle. Facebook lite, messenger, böngészés ment, néha egy kis waze. Most pedig még másfél giga felhasznalhato a Telekom app szerint 5 napra. Tehát nyertem pár száz forintot és még a net is lassabban fogy sokkal.
[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz vwpolopg #95464 üzenetére
Ahogy kali is mondta, csak szolgáltatás kell hozzá (tehát egy olyan sim, amin ez aktiválva van). Egyelőre csak előfizetéssel megy. Dominoval nem. És a telemátrix-szal sem megy együtt. Tehát ha valami okos flottás csomagod van, akkor jó eséllyel úgy se megy.
Ha egyszerű mezei lakossági előfizetésed van, akkor 1 perc alatt bekapcsolja a telefonos ügyfélszolgálat.
Onnan látod, ha működik, hogy nem vált vissza 3G-re vagy 2G-re hívás közben a telefonod, hanem marad 4G-n. -
Game-over
aktív tag
Gyors kérdés:
El szeretnék adni egy telefont amit a Telekomtól vettem előfizetés nélkül, és a vevő kéri a telefon IMEI számát.
Ezt nyugodtan meg lehet adni, vagy vissza lehet vele élni?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Game-over #95471 üzenetére
Akár vissza is lehet élni vele, de a Telekomtól vettem előfizetés nélkül szöveget is mondhatja akárki.
Feltehetőleg azért kell neki, hogy a Telekomnál megkérdezze, hogy valóban nem terheli hűség a készüléket.Szerintem vagy megadod neki vagy gyanús leszel, hogy valamit el akarsz titkolni, ha több pozitív értékelése is van a vevőnek nyugodt szívvel add meg, ha friss regisztráció lehet gyanakodnék, de szerintem vásárlás előtt csekkolni szeretné a készülék előéletét.
-
norberto_th
aktív tag
Az miért lehet, hogy az Apple Watch S2 drágább mint az S3?! Nem igazán értem.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
szalai112
senior tag
Nézegetem Samsung okos órát!
Egyatalán érdemes venni?
Ahogy nézegetem a funkciókat fölöslegsnek tartóm, csak jól álnna rajtam -
Game-over
aktív tag
válasz dptrsk #95473 üzenetére
goop és dptrsk: köszönöm a gyors választ mindkettőtöknek
Én se feltételezek rosszat alapból, de mivel nem HA-s hirdetés hanem értékelés nélküli felületen hirdettem, így nem adtam meg az imei-t, de megírtam hogy találkozzunk Telekom boltnál, ahol lecsekkolhatja a telefont.
-
tsteve
senior tag
arról volt már szó, hogy március 1-től a korlátlan tematikus is leáll ill. lassul, ha az adatcsomag elfogy? ha már volt téma, akkor bocs... a Telekom is a Telenoros útra lépett
-
n@p@lm
őstag
Maraton 4 GB-ból mennyi használható el EU-n belül?
-
8zabi
őstag
Helló,
MoveXS-ről váltanék az online felületen 0 perc + 6GB netre, de nem engedi csak a 80 perces csomagot választani. Új előfizetéshez simán választható. Mi lehet az oka? Hűség nincs semmilyen formában.
-
8zabi
őstag
válasz -secret- #95485 üzenetére
Jelenlegi új csomagról van szó: 0 perc + 6GB kombó.
Ezt nem engedi választani, ha váltanék MoveXS-ről.
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
r3dsnake
nagyúr
Nálam megint vacak az oldal. Hiába lépek be, az előfizetéses csomagoknál nem látom a kedvezményes árakat csak "Belépés" gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest