Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok,
Azt szeretném megkérdezni telekomos témával kapcsolatban, hogy most volt kint a szerelő tv beltériket szerelni, és utána jött volna a netes, de nem tudják bekötni elvileg, mert hogy nincsen dupla érpár. Vaéamint csak gyorsító lehetőséggel lenne elérhető az 50 Mbites csomag, ami meg nem alkalmas fájlcserélésre.
Most ez micsoda tulajdonképpen? és akkor újra megrendelés lehet csak a megoldás... Mi köze a sat tv-nek a dupla érpárhoz, vagyis úgy vettem ki hogy az nethez tartozik.. A miértjét nem értem..
-
r3dsnake
nagyúr
Tisztában vagyok vele mi mire vonatkozik, és jól írtam, amit írtam. Épp ezért vicces.
Havi 3290 (4290-1000 2 év hűség miatt) fizetek korlátlan böngészésért két simre, 2ezer lebeszélhetőséggel, és úgy osztom meg a netet, ahogy akarom. Akár két eszközről is egyszerre.
Ehhez képest ezek az új csomagok...
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
A Domino Fix + NetPlusz S +Korlátlan böngészés és email mellé kérhető adatmegosztó SIM?
-
Zeki
nagyúr
-
HXY
addikt
Valaki próbálta már a 600Ft-os Domino Maraton mellé megrendelni a Korlátlan böngészés és email opciót?
-
Def26
félisten
Telekomnál eltűnt a 30gb -os mobil internet csomag (otthoni internet lenne). Ez a korlátlan van helyette, de itt meg nem engedi simán ezt megrendelni, mert kell mellé valami hang alapú csomag is. Kérdezném, hogy ezt nem lehet önmagában rendelni?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
veterán
-
HXY
addikt
válasz dragon1993 #90165 üzenetére
Elvileg igazad van, de kíváncsi lennék, hogy gyakorlatban megy-e.
Illetve hogy az 500Ft-os Domino Maraton 200MB-tal megy-e. -
thomas77
senior tag
A Telekom frissítette a VoLTE képes készülékek listáját az oldalukon, de most nem találom, hogy a dominósnak még mindig nem jár a szolgáltatás... igaz, mobilról netezek...
-
Miska0330
tag
válasz thomas77 #90171 üzenetére
Szia!
Igen a HVG is írt róla cikket. Telefonon is lehet őket kérni hogy kapcsolják be.
http://hvg.hu/tudomany/20170905_telekom_iphone_4g_hang_bekapcsolas_mobilnet_hivas_kozben
iPhone SE telefonom van. Még a Notebook.hu -n vettem.
Felhívtam őket, hogy kapcsolják be. Segítőkészek voltak. Kérdezték, hogy milyen telefon illetve hol vettem. Mondták, hogy sajnos szolgáltatófüggetlen készüléken nem tudom majd használni a VoLTE-t.
-
veterán
válasz Miska0330 #90172 üzenetére
"Mondták, hogy sajnos szolgáltatófüggetlen készüléken nem tudom majd használni a VoLTE-t."
Ez a Samsung Galaxy S7 esetében tuti nem igaz, XEH ROM-mal is megy. Illetve iPhone-ok esetében is működik minden független készüléken. Ismét ferdítenek, mint általában szoktak.
thomas77: dominósoknak még nem elérhető a VoLTE.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Asbee
veterán
Sziasztok! Ha a kapcsolat pontjaim autópálya matricára szeretném költeni, van annak valami külön menete? Vagy simán telekom hu alkalmazásból mehet. Ők alapból abból vonják le?
-
[P]laci
senior tag
szia!
Itt átállítod és akkor onnantól abból vonja, ha pedig túlléped a különbözetet nyilván a számláddal fizeted.(#90176) Asbee: igazán nincs mit!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali!
Mennyi a a Telekomnal a mobil előleg maximális összege?
Új előfizetéssel szeretnék telefont venni részletre. Dominos vagyok jelenleg, arany szintű, de gondolom az semmit nem ér. -
veterán
-
fornettisuti
veterán
válasz szabogabor10 #90180 üzenetére
Imei alapján szvsz. igen.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
thomas77
senior tag
válasz szabogabor10 #90173 üzenetére
Mi a helyzet a hordozott számokkal? 20-as, 31-es (ez volt a teszkós???), 70-es telekomos számokra bekapcsolható-e?
-
fornettisuti
veterán
válasz thomas77 #90182 üzenetére
Csak ha előfizetéses vagy.
Enyém 5+ éve hordozott Telekomos 20-as, nincs probléma.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
enginev3.0
félisten
Anyum 70es telekomos számával 3napja nem lehet belépni Telekom alkalmazásba, nekem 30as van és simán belép
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Munkatársam mobil M-rol akar mobil L-re váltani és 4gb netről 1gbra
De ez esetben nem 5500ftnak írja az alkalmazás a Mobil L díjcsomagot, hanem egy ezressel drágábban
Miért?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #90186 üzenetére
A csomag listaára 6500 forint, amiből 1000 forint az e-pack kedvezmény, így jön ki az 5500.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #90188 üzenetére
Neten kapod és neten fizeted, határidőre.
-
Arcképgyáros
válasz enginev3.0 #90188 üzenetére
-
HXY
addikt
Domino egyenlegfeltöltésekor kapott bónusz hálózaton belüli ingyen beszélgetés érvényes Telekom vezetékes irányba is?
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz enginev3.0 #90185 üzenetére
Frissen hordozott a szám? Mert akkor várni kell pár napot, hogy működjön.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy aprócska kérdés:
Domino fix csomagban vagyok és most délelőtt mindenféle megújuló csomag megléte
nélkülsikerült 4GB maraton bővítőt vásárolnom.Ez hogy lehet?
Úgy tudtam, hogy a maraton aktiválás feltétele olyan hang lapu csomag amiben van mobilnet is vagy megújuló mobilnet,de egyik sem volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest