Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
Errol az autós tartorol nincs valakinek tapasztalata? 5,2"-os Huawei P10 Lite meg bele férhet?
-
n@p@lm
őstag
Szombat este, Siófok Plázs, este kilenc.
A lényeg a kivetítő melletti szponzor(?) felirat, nagy T.
No, a kedves szponzor hálózata kilenc óra után megalázkodva letérdelt, fejét lehajtotta és éjfél utánig fel se kelt.
Se LTE, se HSDPA, néha Edge, az adatok vánszorognak.
Gratulálok Telekom....felkészültetek. -
enginev3.0
félisten
válasz n@p@lm #89153 üzenetére
Én 4 napig voltam Balaton mellett, és 1-2MBit volt a max amit mértem, botrányosan lassú volt
De sűrűn elment a net teljesen, és volt mikor 4G-ről átváltott Edge-rePedig itt nem volt korlátlan net tesztelés mindenkinek mint a Telenornál
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz Mr.Csizmás #89155 üzenetére
És? Itthon is szokott vihar lenni, mégsem lassú
Ráadásul Fenyvesen nem volt túl nagy vihar, és még vasárnap is hulladék volt a net
Szerintem szimplán megfeküdt a nyaralóktól
-
n@p@lm
őstag
válasz enginev3.0 #89154 üzenetére
Total Dance Festival Balatoni Retro Láz eseménye volt.
De akkor nem kellene promótálni a Telekomot....
Állítólag a Telenor is köhögött, a Vodára kíváncsi lennék, sajna a céges flottám már Telekomos, így nem tudtam tesztelni. -
Watt25
veterán
Ingyen függetlenítés.
Mi a véleményetek? Egy akár 3-4 éve vásárolt készüléket is tudok majd függetleníteni ingyen? Ja, és már nincs is Telekom előfizetésem... Ilyenkor mi van, mi lesz?[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
enginev3.0
félisten
válasz n@p@lm #89157 üzenetére
Facebook posztok alatt, ahol a Telenor reklámozta újra a hétvégi ingyen netet mindenkinek, többen panaszkodtak, hogy az ilyen ajándék hétvégék alatt elég lassú a hálózat
De a telekomnál nincs mindenkinek ingyen net, még is lassú
-
n@p@lm
őstag
válasz enginev3.0 #89159 üzenetére
"De a telekomnál nincs mindenkinek ingyen net, még is lassú"
Pontosan!
A lassú leredukálódott a nullára! -
radio100jozs
őstag
válasz Watt25 #89158 üzenetére
Sorba előkerül ez mostanában, mert bulvárosan írnak az újságírók sajnos. A lényeg, csak az ingyenes, amit ha lejár a hűséged, akkor függetleníted és ezt a törvény hatálybalépése után, azaz a szerződés lejártának 10.24-nek, vagy későbbinek kell lennie.
"(4d) A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy az e szerződéssel együtt vásárolt készülék bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés)."
-
alexander12
aktív tag
A balatonnál nem közösen használják a tornyokat? Nekem van mindkét kártya, de ha az egyik elmegy a másik is elég trágya lesz..Badacsonylábdihegy, pont cella határon lehetek mert mindíg más helyiséget ír ki. Vagy ez nem így működik?
kíváncsi, OP8T
-
barrikod
újonc
válasz radio100jozs #89161 üzenetére
Lehet, hogy bulvárosan írnak, de anno a kihirdetéskor elolvastam a törvényt, ahogy egy bekezdését másolod is, de én nem találtam erre vonatkozó paragrafust, és tiedből sem következik. Pl. a a hűségidő rövidítésnél kifejezetten nevesítették a 3 hónapot, amelyekre vonatkozik. Egyébként meg amúgy sem volna túl elegáns a szolgáltatóktól ezen rugózni, bár az is tény, hogy az üzlet nem elegancia kérdése.
"A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően"
Ez a múltban lejárt szerződésekre is igaz szó szerint, nem lehet úgy értelmezni, ahogy te mondod. Akkor bele kellett volna írni, hogy a törvény hatályba lépése utáni lejáratokra vonatkozik. Én nem találtam benne ilyet, ettől nem kizárt, hogy benne van, de az nem ez a bekezdés, az tuti.
-
Arcképgyáros
Mobilcsomag váltásnál érzékeli az oldal, hogy Magenta csomagom van? Vagy inkább menjek be személyesen?
-
taki01
őstag
Ha a mobilnetemet (30GB-os csomag) szeretném használni külföldön akkor ott a két hónap átlagát tudom csak leforgalmazni?
-
atees
őstag
Sziasztok! Adott 4 db next s elofizu. Szeretnék egy tartozékot venni részletre, de online nem engedi, de a boltba meg lehetne. Miert lehet ez? Online szeretném mert van hozzá kuponom😀
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Huroq
senior tag
Mai nap észrevettem, hogy aktiválták a VoLTE -t nekem is. 2 hete emailben kértem és most aktív lett. OnePlus 3T -vel hibátlanul működik.
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Next s aranytárskártya csomagom van. Mostanában lehet ki kell járkálnom s
Szlovákiába. Ezt a netet ugyanúgy tudom kint használni? Vagy a telekom appban meg kell venni valami travel & surf csomagot? Ha igen ennek a kifizetése hogy történik? Több lesz a havi díj abban a hónapban annyival amennyivel többe kerül?Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Kispotter
tag
válasz radio100jozs #89179 üzenetére
Rendben köszi! És ha mo djuk be van lassítva a netem mert elhasználtam akkor az ugyanúgy megy lassítva kint is? Ehhez a telon a barangolást be kell kapcsolni ügye? Vagy is az adatroamingot.
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Telekom előfizetés-nél nincs már korlátlan közösségi opció igaz?
-
Arcképgyáros
Ezek az új mobilnet csomagok nem lassulnak igaz? Csak leállnak ha elfogy az adatkeret.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Na átváltottam a csomagjaim. Ez mit jelent?
Havi díj
2775 Ft/hó
Telekom kedvezménnyel
Havi díj kedvezménnyel
(4300 Ft vállalt minimum havi díj) -
olloczky
senior tag
Hali
Domino fix csomagom van és Maraton 200 mega netet szeretnék venni. Ezt sem webes felületen, sem az telekom alkalmazásban nem találom.. Webes felületen csak Domino net meg NetPlusz opciók vannak ami ugye 30 napra szól. Alkalmazásban pedig még a régi csomagok vannak, amiben a legkisebb 100 megás viszont az ára már a 200 megára szól (600 ft). Az alkalmazás frissítve van. Akkor most what
üdv
[ Szerkesztve ]
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
enginev3.0
félisten
Már a vodafonenal is lett korlátlan mobilnetes csomag
Igaz, jó draga és csak egy fajtaA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dragon1993
őstag
válasz enginev3.0 #89190 üzenetére
A 480p-re limitált youtube elég vicces....
-
radio100jozs
őstag
válasz enginev3.0 #89190 üzenetére
A Telekomnál nyár óta van az L és XL mobilcsomagok, amiben korlátlan a net, igaz most még 08.31-ig, aztán meglássuk mi lesz a folytatás, én örülnék ha ez maradna, mert most is 5000 Ft-ot fizetek az L + 400MB-ért havonta, persze így, hogy a net valóságban korlátlan benne.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz dragon1993 #89192 üzenetére
Ezt hol írja? Mert az.
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Kaptam egy SMS-t, de nem tudom miért .
Feladó : +36 30 555 5508
Szöveg : A Huawei azonosító hitelesítő kódja ****** .
Tartsa biztonságban a hitelesítő kódját, és ne ossza meg másokkal .A csillagok helyén hat szám van .
Van ugyan két Huawei eszközöm is, de nem a közelmúltban vásároltam .
Be sem tudom azonosítani, hogy melyikhez tartozhat, és mire lehet jó
Kinek küldenek ilyen üzenetet, és miért ?
Üdv.
Astra
-
air
nagyúr
válasz radio100jozs #89161 üzenetére
Mi a helyzet a feltöltőkártyás készülékekkel?
Azoknál nincs hűség. Ezentúl függetlenül fogják árulni őket? Vagy ott is okt. 24-e után lehet kérni a feloldást?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest