Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz fornettisuti #90045 üzenetére
Az nem lehet, hogy pont azoknak adják, akik kevesebbet használnak mobilnetet, egyfajta csalogatásképpen?
Legalábbis nekem úgy tűnik az eddigiek alapján, hogy akik kaptak, maguk sem értik, hogy miért, akik meg aktívan használják a szolgáltatásokat, azok meg nem értik, hogy ők miért nem...Up the Irons!
-
joelke HU
senior tag
Na látom megint jól működik minden a telekomnál. Eddig tudtam követni a maraton aktuális állását. Mostmár sehol. Néztem neten, ott nem is rendelhető. Néztem applikációban, ott rendelhető, de a jelenlegit nem mutatja. Felhívtam a dominó központot, a 1777 számon, ott meg állítólag nem aktív a szolgáltatás, holott megy a netem és SMS sem jött, hogy elfogyott volna az a cirka 2 gigám, amim még volt a 4-ből. Most akkor ezek után már nem lehet semmilyen formában ellenőrízni, éppen hogy állok?
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
-
313313
addikt
válasz Watto1991 #90044 üzenetére
Nem, mindenféleképpen váltottam volna, de azt hittem majd erőlködnek.
Telefonon otthonira kaptan ajánlatokat, azok egyre rosszabbak/drágábbak lettek...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
[P]laci
senior tag
amikor hibát dob az alkalmazás, érdemes visszajelzést küldeni, mert akkor direktben arra a problémára is rá tudnak feküdni és rá is fekszenek.
ezért is került bele ez az opció, mert sokszor telefonspecifikus a dolog, néha meg más, de így legalább könnyebben és gyorsabban mehet az egész hibajavítás. -
fornettisuti
veterán
válasz EmberXY #90053 üzenetére
Lehet. Asszony 0(zéró)MB mobilnetet használ. Vele nem járnak jól (ezt sem fogja használni).
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
EmberXY
veterán
válasz fornettisuti #90065 üzenetére
Gondolom, ez is csak valamilyen kampány, akit "megérint", az többet fog vásárolni, akit nem, azt nem. Én személy szerint jó dolognak tartom. Visszagondolva, én pl a maraton opciókról így szereztem tudomást, előtte a GoNet-et használtam, és annyira nem követtem a dolgokat, hogy fogalmam sem volt, hogy jobban is kijöhetnék, de egyszer küldtek egy SMS-t, hogy vegyek maratont... Akkor néztem utána, magamtól talán még most se tudnék róla.
Up the Irons!
-
aujjobba
addikt
Tudja valaki meddig tart a nagy nyári tartozékakció?
Szeretnék venni valami értelmes dolgot (töltő, kábelek, stb.) a Coop-os kuponokkal, de akciósra nem érvényes.
Márpedig jelenleg kb. minden "akciós" az oldalukon, már amennyire persze a MM-hoz képest másfélszeres árat akciósnak lehet mondani, de mivel oda van írva hogy "kedvezményes áron" van a tartozék, a kupont nem lehet rá felhasználni.[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
Valakinek sikerült már bekapcsolni a korlátlan közösségi opciót?
Nekem két napja a vásárlási tranzakciók megnőttek ,próbáld később üzenet fogad.
Vagy van valami más bekapcsolási lehetőség?
Köszi.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
CHIPman
nagyúr
válasz vizslakutya #90069 üzenetére
"más bekapcsolási lehetőség" kereséséhez igencsak jól jött volna, ha leírod, te hogyan próbáltad... *111#-en aug 30-án a böngészést még be lehetett kapcsolni, gondolom a közösségit is.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Watto1991
senior tag
válasz vizslakutya #90071 üzenetére
Átváltod a Next S-t Mobil L-be, olcsóbb is lesz és bekapcsolod hozzá.....
-
veterán
Akkor végre hivatalos: [link]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szabogabor10 #90075 üzenetére
Ez jó!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
zmtTom
tag
A korlátlan közösségi opcióba bele tartozik a viber is?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #90078 üzenetére
Annyira röhejesen bénák ezek az 1-2 hónapig adott promók.
-
CHIPman
nagyúr
Korlátlan közösségi opciót mondtál, nem promóciót. Az opció havi 890, és Dominora még aktiválható bármilyen netcsomag mellé.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
veterán
Sziasztok!
Most fog lejárni az előfizetésem és elég sokat fizetek havonta, szóval készülék nélkül elég jó díjcsomagom lenne viszont ugye akkor nincs készülék és arra biztosítást teljes körűen. Jelenleg egyáltalán nem sok szerintem amit adnak, mert ahhoz képest, hogy 15K felett fizetek minden egyes hónapban 60500 Ft vonatkozna jelenleg bármelyik készülékre kedvezményként ami vicc, mivel megnéztem új előfizetőként 90 ezer...Viszont a havi díj kedvezmény ami készülék váltás nélkül van az már tetszetős, mert 11K havonta ugyan ezek az opciók amiket most használok Next M-ként, csak ugye már más a neve.
Az új iPhone-t szeretném mindenképpen majd kihozni a kérdésem az lenne végül, hogy érdemes-e megvárnom amíg lejár a teljes hűségidőm és úgy várhatok több kedvezményt, mint előző alkalommal (6S akkor jelent meg és 120 körül kihoztam előrendelésből a "legkisebb" változatot). Vagy már csak ezek a vicces kedvezménynek nevezett dolgok vannak és telefonra nem igazán éri meg el vesztegetni ezt, hanem inkább díjcsomag kedvezményre?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
atirag
őstag
Ennek mi az értelme ha utána kikapcsolják?
Azon kívűl,hogy rávesznek,hogy átváltsak a régi jó csomagokról az új csomagokraJól értelmezem,hogy a korlátlan net opció a legolcsóbb mobil csomaggal pont kétszer annyi mint a telenor korlátlan csomagja
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Hogy otthagyd a pénzed.
Amúgy azért lett ez, hogy feleslegesen ne legyenek nagy sorok, mikor online is elintézhető. A számlabefizetés is ezért szűnt meg a telekomokban.
Lehet hogy te új előfizetést akartál, de megláttad az ezernyi embert, aztán hagytad a picsába. Még így is bőven van amikor tömeg van. A Telenor, Vodafone ehhez képest pangás. -
Watto1991
senior tag
válasz vizslakutya #90074 üzenetére
Nem volt szó társkártyáról, meg egyéb kedvezményről sem.
Más: díjcsomagváltást szerintem senki nem fog kiszámlázni ügyfélszolgálaton ...
[ Szerkesztve ]
-
lacib
tag
Akkor most azért hívjam a 1430-at, hogy megtudjam miképp tudnám átváltani a dijcsomagom?
Van egy Move M csomagom kb. 18 hónap hűséggel. Ha váltok Mobil csomagra, akkor 18 vagy 24 hónap lesz a hűségem? Megkapom a díjkedvezvényt?Tegnap benéztem az Árkádba. A T-nél meg a Vodánál is nagy volt a sor.
[ Szerkesztve ]
Nokia1611- Nokia3330- Sie Me45- Sie M65- SE C702- ZTE Blade- ZTE GrandXIn-Huawei G620s-Lumia 735-Xiaomi RN4
-
odipapa
senior tag
+1 a korlátlan böngészés opciót IS elk@rta a telekom.
Oké, már számítottam rá amikor láttam hogy eltörölték ezt a számomra kiváló opciót.
Tudtam hogy nem tart örökké a "kánanán". Hotspoton keresztül is sokat használtam ha el kellet utaznom.
A betegség tünetei: bizonyos oldalak egyáltalán nem töltődnek be.
Nem sajnáltam 700ft-ot rátoltam 200MB-ot úgy persze minden fasza volt, le is ment 2 perc alatt pedig csak pár oldalt nyitottam meg.
Az ügyfélszolgálatos hölgy persze azt mondta, hogy semmilyen módosítások nem történtek. Csak mosolyogtam magam és kedvesen elbúcsúztam tőle, hiszen már akkor tudtam hogy 20 év után elválnak az útjaink, mármint nekem meg a telekomnak.4GB négyezerééé.........Köszönjük Emese!
-
enginev3.0
félisten
válasz odipapa #90096 üzenetére
Nálam is megesik, hogy valamelyik oldal lassan tölt be, de teljesen véletlenszerűen, nem tudom mi az oka, máskor ugyan az az oldal gyors. Kb 2-3 hete ilyen
Ilyenre többen is panaszkodtak már itt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
atirag
őstag
válasz odipapa #90096 üzenetére
igen én is ezt érzem mostanság. Van 6-8 előfizetésem és szerencsére folyamatosan járnak le. Már csak azon gondolkozom melyikhez menjek Pedig náluk vagyok én is vagy 20 éve.
Nekem ilyenkor egy újraindítás szokott segíteni mert valamiért mikor elfogy az egyik és jönne az opció akkor nem működik. És lehet véletlen(természetesen nem: ),de azóta van így mióta behozták a mobil csomagot ami ugy teljesen leállítja a netet. Pedig régi csomagom van. De gondolom a rendszerük lett ilyen rossz.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz Joe123 #90048 üzenetére
Vidd át a számod más szolgáltatóhoz, aztán meg vissza dominóba! Úgy majd biztosan lesz megfelő SIM-kártyájuk!
Hasonló a szitu, mint amikor én a vodától vittem át a számomat dominóba és kapásból volt kártyájuk a DunaPlaza-ban, itt a fórumon meg panaszkodtak az előfizusok, hogy nem tudják dominóba vinni a számukat!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest