Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Psychonaut #8698 üzenetére
A Silvernek 5.02-es gyári rendszerszoftver van,a feketének meg 6.30-as gyári rendszerszoftver van....
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Psychonaut #8696 üzenetére
Melyik tud többet ?
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek melyiket vegyem meg ? Egyszerűen nem tudok dönteni....Sony PSP Slim Silver (3004) + Resistance játék (PSP) vagy Sony PSP Slim Piano Black (3004) (PSP)
-
inkubator
aktív tag
bocs
-
markose
csendes tag
válasz
Psychonaut #8691 üzenetére
ok, köszi
-
napoleon2323
tag
válasz
Psychonaut #8691 üzenetére
rendben köszönöm a válaszod
-
Psychonaut
veterán
válasz
napoleon2323 #8688 üzenetére
3004 az UMD tamogatas miatt (hasznaltan olcsobbak a jatekok, mint Store-ban). Akarhol megveheted, ahol a legolcsobb. Es mielott megkerdezed, 3000, 3001, 3002, 3003, 3004, stb., ugyanaz a modell csak mas a regikod.
markose: warezzel kapcsolatban nincs segitseg.
-
markose
csendes tag
Kipróbáltam ezt a módszert rengetegszer és mindig kikapcsol a gép a befejezés előtt! Miért lehet ez? Valami tanács? Vagy mit lehetne csinálni? Ha valaki segítene megköszönném! Üdv
-
markose
csendes tag
Sziasztok! Ma vettem egy használt Psp 3004 slim and light készüléket! Nem flashelt és teljesen gyári állítólag! Előző tulaj azt mondta, hogy nem piszkált bele. A szoftver rajta 6.20-as. Szeretnék rá játékokat tenni és mivel teljesen kezdő vagyok nem tudom, hol keresgéljek. Tudnátok segíteni, hogy hogy is kéne csinálni? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Egy kéréssel fordulok felétek
Tudnátok segíteni, hogy milyen PSP-t ajánlatos venni ? esetleg linket is tudnátok adni ?
A psp-re 40k-t költenék maximum( új érdekel csak).Köszönöm előre is a segítséget
-
phedi77
tag
válasz
Psychonaut #8686 üzenetére
Köszi!
Ma majd megpróbáljuk a játékból... -
phedi77
tag
válasz
Psychonaut #8684 üzenetére
Ott még nem
Neki is meg kell hogy legyen a Need for speed vagy elég ha nekem meg van és akkor is tudunk ketten játszani? -
phedi77
tag
Sehol senki?!.....
-
doc
nagyúr
mi kell ahhoz hogy TV-n tudjak jatszani a PSP-vel?
veszek mondjuk egy ilyen kabelt, radugom a tv-re es kesz? vagy kell meg valamit a PSP-n is csinalni? gyari PSP-s jatekok es PS1-es jatekok mennek igy? -
phedi77
tag
Sziasztok!
Bartánőm is vett PSP-t és szeretnénk 2-en játszani vele. Övé is 3004-es.
Van egy játékunk a Need for Speed és itt akartunk versenyezni, de sehogysem jött össze a közös játék. Pedig rámentünk az ikonra (Game Sharing), beállítottuk az Adhoc üzemmódot és ott is az automatikus-t, de nem talált másik PSP-t egyik gép sem.
Mi lehet a gond? Valaki írja le légyszíves részletesen, hogy hogyan kell összehangolni 2 PSP-t! -
phedi77
tag
Sziasztok!
Ajánljatok légyszíves PSP 3004-re logikai játékokat, olyat ami nem harcos, nem életszimulátoros, hanem pályákon kell átmenni és logika kell hozzá, hogy meg tudd fejteni. (Angry-birds féle, vagy farm break féle játékokat - ezek mindegyik iphone játék.) -
phedi77
tag
válasz
Psychonaut #8673 üzenetére
Ups, bocsi
-
phedi77
tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok psp téren, de netről már kicsit okosítottam magam.
Kérdésem: mit tudok kezdeni 3000-es 6.38 firmware-rel? Hbl-vel már jailbreakeltem de sajna ISO játékok nem futnak rajta. Van valami megoldás hogy isok is fussanak rajta? Pandora battery megoldja vagy még várnom kell jailbreakre? -
Laraxior
titán
válasz
Psychonaut #8665 üzenetére
2500ft?
mielőtt megveszem lehet tudni hogy milyen képe lesz? az a baj hogy a TV 1920-as,a PSP meg ahogy láttam 480 körüli felbontásban dolgozik -
Laraxior
titán
válasz
DonCapello #8662 üzenetére
másik kérdés..látom hogy lehet TVre is kötni..felbontás marad? ill mennyiért lehet ilyen kábelt venni mellé?Mert nincsen mellé semmi,csak töltő...szuper felszereltség
-
Laraxior
titán
szereztem egy 3004es PSP... kérésre elvitte az előző tulaj flasheltetni. Elvileg kész van.
Nekem azt mondta hogyha lemerül az akku akkor elmehet róla a flash. ill valami prometheusba kell belemenni és azt indítani.. namármost ezelőtt egy 2004es volt a kezemben és ott simán menüből indíthatóak voltak a játékok,előttük kisképpel...ez meg olyan mintha "dos"ból indulna
ez normális jelenség?
sorry de hülye vagyok hozzá nagyon -
rezy89
tag
üDv! Sz lenne a problémám hogy most szereztem egy psp 3004 ms-t és nem tudtam hogy nem szabad leformázni a kártyát, most meg nem viszi a zenéket amiket ráraktam... segitséget szeretnék kérni hogy mit lehet iylenkor csinálni, honnan lehet leszedni firmware-t ha esetleg ez a baja... köszi
-
doc
nagyúr
válasz
Psychonaut #8656 üzenetére
tenyleg
akkor talan a PSNetworkrol volt letolheto addon, tuti hogy valahol a menuben lattam kulon -
doc
nagyúr
válasz
Psychonaut #8654 üzenetére
van egy baromi draga Ferrari, most nem tudom melyik de ha jol emlekszem, az az egyik amit a Collector's Edition kodja ad, na az borzalom, gazt adsz es csak porog meg fustol a gumi, kanyarodni nem lehet vele, broaf
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut #8639 üzenetére
Na, ma megint jatszottam kicsit, B is meglett aranyra, es vegre befejeztem minden challange-t, ezustre legalabb megvan az osszes. Vettem par autot (olcsobbakat foleg, de azert voltak parszazezresek is), majdnem 5.000.000 penzem van meg. A Ferrari vagy a Polyphony F1-es autojat szeretnem megvenni belole.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest