Új hozzászólás Aktív témák

  • Roxeus

    tag

    válasz VeryByte #8630 üzenetére

    Köszönöm, én is szemeztem az RV320-al, paraméterei alapján jónak tűnik, bár ahogy olvasgattam róla a weboldal hozzáférés tiltást (tűzfal) csak ip alapján, nem pedig keresőszavak alapján tudja szűrni. Erről van tapasztalat?

    A SonicWall már árban nem fog beleférni a limitbe, pedig paraméterei alapján jónak tűnik, már igazi enterprise eszköz.

    Cxgrav:

    Ilyet már láttam élőben, egész korrekt darab, annyit írnak róla, hogy a user definiable lan csatlakozásnál lehet rajta létrehozni prioritási szabályokat ( a leírásban ez van: WAN/WAN, WAN/3G)? Tehát ha a két WAN internet csatlakozás sebessége különböző (mert valószínűleg az lesz) akkor képes valamilyen szabályrendszer szerint osztani a linkek között?

    Árban még határeset kategória, ha jók a tapasztalatok akkor ez nyerő választás lehet.

    kraftxld:

    Ezzel a típussal még nem találkoztam, de a linkelt specifikációk alapján egész jónak tűnik. Az árának nem tudtam utánanézni, egy külföldi webshopban 6000 korona körül látom, ez kb. 200k HUF-nak megfelelő összeg. Ez gondolom még csökkenhet megfelelő viszonteladói kedvezmény esetén. Mi a hosszú távú tapasztalat róla?

    iwu:

    Szoftveres megoldásban nem is gondolkodtam eddig, ez képes routingra is egyben? Ha lesz egy kis időm, akkor átolvasom a dokumentációját. Van róla személyes tapasztalat?

Új hozzászólás Aktív témák