Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz iwu #8617 üzenetére

    Mult heten volt egy SBS2008 egy 4 eves Hp proliant-on amibe csutortok reggel 11-kor megdoglott az alaplap.

    Raid 1 -volt, volt mentes elotte valo nap ejfelrol, de gondoltam nem a mentessel baszakodom, hanem az egyik vinyorol csinalok egy VHD-t aztan bedobom Hyper-v ala. Ott is 300GB adat volt, vannak uj desktop gepek naluk: Win 8.1 16 GB rammal 256 SSD es egy 1 TB-os Hdd a desktopokban.

    VHD hamar megvolt amit a w8.1 beepitett funkcioja csinalt, de nem lehetett vele mit kezdeni, mert olvashatatlan volt a hyper-v szerint.
    3rd party megcsinalta vegre mukodik,indit, aztan BSOD nincs kompatibils vezerlo, buhera matatas, boot javitas, es megy-es megy, elindul vegre, toltodik feluton elhasal valami fajlnal, majd lefagy, szogeles, semmi, matasas, semmi.

    Shadow protect 30 napos verzio letolt, szolok a fonoknek, hogy a tartalek ESXI szervert vigye mar ki az ugyfelhez, uj image talan 1.5 ora alatt elkeszult, vmware koverter harom ora alatt feltolta az ESXI-re, szervert
    elindit es mukodoki elsore nincs baszakodas.

    A regi szerverbe volt egy HP softraid 2db sima 1 TB hddvel, meg 8 Gb ram. A tartalek gepbe meg van Raid 10 Near line sata vinyok, 96 Gb ram, 2 db hat magos Xeon. Mondja az ugyfel, hogy mennyire gyors lett a szerver, neki kell ez a szerver :DDD Nem nem kell neked, mert az SBS ugyis csk 32Gb-ot lat max tok felesleges.
    Itt a hitelkartyam, huzzatok le amennyit akartok a szerverert. Rendben :)

Új hozzászólás Aktív témák