Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz kraftxld #26065 üzenetére

    Gépek kicsit érdekesek, vannak az ipari gépek amelyeken valami speckó linux fut (CNC gépek) és van win7-es is speckó szerszámokhoz. Szóval még SMB1-et is kell használnom, ha belekeverek AD-t akkor nem tudom a speckó cuccok hogyan viszonyulnak hozzá.
    Mobilnet van csak mivel ipari telephely a környéken nincs semmi internet kiépítve. (4mbit-es adsl másik opció) Így a syncet onedrive-ra kihagynám.
    NAS lenne a jó de ha kitalálják hogy kell windowsos cucc központilag akkor amúgy is kell venni szervert. pl: pénzügyi cuccokat meg nem szeretnék kliensre vinni. Tudom extra hibalehetőség egy windowsos szerver.

    Gargouille
    1.-oké ezt tetszik, a hyperv-t meglépem biztosan, igazad van hosszú távon könnyebb vele bánni. 120gb-os faék ssd rendszerindításnak, 2db ssd hyperv gépeknek. Egy virtuális gép alkalmazásokhoz (későbbre ha kell) és egy a filemegosztáshoz amivel indulnak kezdetnek.

    2. Elszeparált hálózat jó ötlet de már kiépített rendszer van, emeletes az iroda és van vegyesen irodai adatokhoz hozzáférő gép lent és fent is. vlanozni lehetne de azt nem akarom első körben. Most még nem tudom meglépni.

    3. Igen Agent lesz ami menti az egész gépet, plusz snapshotok, plusz külső hdd windows beépített mentése.

    O365-öt megbeszélem velük mert ha csak pár fiók lesz akkor inkább azt választom bár tényleg baromi drága.

    Távoli elérésre meg dwservice ami nekem bevállt. Port kifelé semmi nem lesz nyitva. Kamerarendszer is valami autonatolt megoldással megy ki.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák