Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz Melack #10686 üzenetére

    Mi is tervezzük, hogy Notes-ról váltunk Exchange-re, ezzel kapcsolatban érdeklődnék.A döntés végleges, már csak a megfelelő migrációs eszköz kiválasztása van hátra.

    Az egyik szoftver, amit próbáltunk, az "EddieExport", a másik pedig a "Kernel for Lotus Notes to Outlook". A fő problémánk ezekkel, hogy úgy tűnik, (a trial változatok alapján, legalábbis), hogy nem alkalmasak arra, hogy központosított felületről végezzük el az összes fiók migrálását, lehetőség szerint egyetlen lépésben. Ehelyett először létre kell hozni a felhasználónak egy Exchange fiókot, majd belőve azt a kliensgépen tudja csak az eszköz átmozgatni a leveleket a két rendszer között. Cirka 120 felhasználóról van szó, archívummal, egyéni névjegyzékkel megspékelve, mappákkal, szabályokkal, naptárbejegyzésekkel, szóval egyenként lezongorázni ezt nem lenne jó mulatság.

    Van javaslatotok, tippetek szoftverre, amivel központosítva lehetne megoldani a feladatot? AD van, de eddig attól teljesen függetlenül hoztuk létre, menedzseltük a felhasználókat a Notes-ban, ez talán lényeges információ.

    Köszi a tippeket előre is!

Új hozzászólás Aktív témák