Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Nintendo Switch
- Bestbuy játékok
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- Elite: Dangerous
-
GAMEPOD.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pronyó
tag
Hello!
Lenne egy olyan kérdésem/problémám, hogy van egy MSI K9A2 platinum V2-es lapom és most vettem egy AMD Phenom II 940-est és van hozzá nekem 2x2Gb Corsair Dominator 1066-os ramom. namost a probléma itt kezdődik, mivel sehogysem akar 1066-on működni! 800-on mennek és elég idegesítő! alapból 800-ra állítja, és ha felállítom 1066-ra és mentem a beállítást, visszaállítja alapra "reseteli" az összes CELL beállítást.
valaki tudna segíteni?
köszönöm!“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.”
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz RAM - posta az árban!
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- DDR3 - EDO RAMok - Retro - 4 GB - 512 KB - Corsair, Samsung, stb. - nagy mennyiség - több márka
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest