Új hozzászólás Aktív témák

  • HXY

    addikt

    válasz castiels #48032 üzenetére

    Ezt találtam az ephone oldalán:

    Telenor Hello Data korlátlan csomagja:
    – E-számla nélkül minden Telenor Hello Data csomag 1000 Ft-tal többe kerül
    – A Telenor Hello Data csomagok nem használhatók adatmegosztókban

    …és a Telenor Hello Data csomag apróbetűs feltételei:

    “Normál felhasználás szabályai:

    A Telenor Hello Data tarifacsomag kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használható egyéni felhasználásra.
    Az Előfizetőnek számlázási ciklusonkéntlegalább egy hanghívást kell kezdeményeznie.
    A tarifacsomag ipari célokra nem használható, ilyen például a telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS küldés.
    A tarifacsomag kizárólag telefon készülékben használható, egyéb mobil internet eszközzel (pl. router) nem vehető igénybe.
    A tarifacsomag nem rendeltetésszerű használata esetén ügyfelünk előfizetését korlátozzukaz aktuális számlázási időszak végéig. A korlátozás ideje alatt az előfizetés nem kapcsolható vissza sem méltányosságból, sem előleg befizetését követően.
    Amennyiben a következő számlázási ciklusban sem tartja be a normál felhasználás szabályait:
    Nem kezdeményez legalább 1 hanghívást a számlázási időszakban, akkor a tarifacsomagot az ÁSZF-ben foglalt, mindenkori legalacsonyabb havidíjú (hanghívásra nem alkalmas) mobilinternet csomagra váltjuk számlazárással;
    Az Előfizető kezdeményez hanghívásokat, de ipari célokra használja a tarifát, akkor számlazárással átváltjuk a tarifacsomagot az ÁSZF-ben foglalt, értékesítés alatt álló, mindenkori legalacsonyabb hanghívásra, alkalmas tarifacsomagra.
    A felhasználási feltételek megszegése miatti tarifacsomag váltást követő 6 számlázási ciklus alatt az előfizető nem válthat korlátlan perc és/vagy adatot biztosító tarifacsomagra.”

Új hozzászólás Aktív témák