Új hozzászólás Aktív témák

  • balintkagan1

    tag

    válasz ujtzjani #6963 üzenetére

    Heló.Saját teszt "teszt" alapján : 6 kép/sec-el RAW képből 10-et ír a státuszkijelzőn(ha félig lenyomod a kioldó gombot, zárójelben megjelenik a buffer mérete pl: 10 kép, 15 stb attól függően, hogy milyen beállításban vagy,)valójában kb 11-12 db lőhető mielőtt lelassul.De ha belegondolsz, 12 db RAW kép az kb:12*20Mb=240Mb a témától függően. JPG-ben még nem próbáltam hogy mikor telik be a buffer, de kb 3 sec-ig nyomtam a gombot és nem volt lassulás szóval minimum 18 kép.Sandisk Extreme Pro 95 Mb/sec kártyával.
    ja és szerintem a d7000-el sehogy sem jársz rosszul, és nagyon jó áron is van.
    Ami ezt befolyásolja , mármint a buffer méretét, az a képminőség, egyes fórumok szerint az a Auto Distortion Control is , de azt nem próbáltam mert számomra az 50mm-es fixszel a torzítás nem probléma.A sebességet, tehát a hogy 6 kép/sec meg nem befolyásolja semmi tehát ez akkor is 6 kép/sec lesz ha RAW+JPG ben fotózol, csak kevesebb fotót tudsz ezzel a sebességgel lőni.
    Egy tipp: ha memóriakártyát veszel hozzá érdemes kb 16Gb ost vagy annál nagyobbat, mert az én 8GBos kártyámra mindössze 220 RAW kép fér,ami mondjuk elég hamar kimerül ha nincs lehetőség aznap átrakni gépre illetve, ha több dolgot is fotózol egy nap és videózol is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák