Új hozzászólás Aktív témák

  • bucihost

    senior tag

    Sziasztok!

    3-4 hetete történt, hogy szemtanúja voltam az alábbi esetnek az albérletünk erkélyéről:

    Egy idős hölgy és az (valószínűleg) unokája (kistestű) kutyát sétáltattak. Az hölgy hátul telefonált, előtte kb 15-20 méterre az unoka vezette a kutyát aki az úttest közepén megállva elkezte a póráznál fogva pörgetni a levegőben szerencsétlen kutyát. Amikor az erkély alá értek lekiabáltam a nőnek, hogy ezt mégse kéne kicsit jobban figyeljen már oda a gyerekre. Erre flegmán vissza válaszolt, hogy azt majd ő tudja... Ezután közöltem vele, hogy akkor felteszem őket a helyi facebook csoportba. Válasz: "tegye, leszarom." majd sebesen elmentek, a kutyát rángatva.

    A fotó feltöltöttem. Csak a nőt raktam fel, a gyereket nem. Cenzúra nem volt a képen.
    Szövegben gratuláltam a nőnek, felvázoltam neki a kiskorú gyermek gondatlan veszélyeztetését (a gyerek egyedül rohangál az úttest közepén) valamint az állatkínzás tényét. Természetesen annyit értem el vele, hogy mindenki leszarta mi történt én mekkora szar vagyok, hogy nem takarom ki a nő arcát. Majd jól fel leszek jelentve stb stb stb.

    A képet kb 10 perc után a csoport adminisztrátora törölte.

    A mai nap kaptam egy postai értesítőt, miszerint a helyi rk.-tól nagyméretű levelem érkezett, holnap vehetem át a postán.

    Egyenlőre nem tudom, mivel kapcsolatban jöhetett a levél. (1 hónapja átszaladtam a piroson, mert figyelmetlen voltam, és ott pont van kamera. lehet emiatt)

    Ha véletlen mégis feljelentettek volna, mire lehet számítani, mik a lehetőségek?
    Mennyire állja meg a helyét az, hogy ő szóban bele egyezett a kép publikálásába, valamint hogy én szemtanúja voltam az állatkínzásnak valamint a kiskorú gondatlan veszélyeztetésének?

    Köszi a választ előre is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák