Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    válasz envagyok #25241 üzenetére

    Nem rég a permedia 2 es feltehetőleg MAC verziós kártyámnál tettem fel kb azonos gondolatmenettel a kérdésem miután nem akarta nekem elküldeni az eladó a terméket a licitnyertes áron.
    Amennyire én felfogtam sajnos nem a tulajdonod a kártya a megegyezés után és a tulajdonba vétel(megkapás) előtt. Értelmezésem szerint kötelezettsége van küldeni, de ha nem küldi vajmi keveset tudsz tenni.Talán kártírétésért lehet bíróságra menni, dehát milyen kár ért ilyen esetben a bíróság szerint? Nem fizettél nem kaptál, az 1-1 kár 0 valszeg.
    Ezzel sokat nem valószínű hogy lehet kezdni.
    Én vatera szabályzata alapján akartam elérni hogy függesszék fel a fiókot, mert a szabályzatuk alapján megtehetik, ha nem küldi a terméket. Vaterát sem érdekelte a dolog. Ez volt a pontos válaszuk:
    "Az esettel kapcsolatban megtettünk minden rendelkezésünkre álló lehetőséget, amiről már tájékoztattuk Önt. Felfüggeszteni nem kötelességünk az eladót és ebben az esetben nem is tettük ezt meg, mert bízunk benne, hogy a későbbiekre tekintettel elégséges volt az eladó felé a figyelmeztetésünk és írásbeli megkeresésünk."
    Ha elég lett volna a figyelmeztetés, most is elküldte volna nekem a terméket, dehát nem küldte és semmi baja nem lett belőle.Ja de igen. lett egy figyelmeztetése. Beljebb vagyok vele....
    Bíróság sem fog vele többet foglalkozni(szerintem).
    Más hivatalos forum nincs szerintem, aki foglalkozna vele(Max a privát verőlegények,de az nem hivatalos.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák