Új hozzászólás Aktív témák

  • thomasthomas

    tag

    válasz bitpork #17031 üzenetére

    Szia,

    Igen, nézegettem a KATA-t, de nekem eléggé labilisnek tünik jelenleg. IT területről lenne szó - lényegében szolgáltatást nyújtanék a cégeknek. Programozás lenne főleg, amit csinálnék. S a KATA-val nagyon sokan visszaélnek...

    Másrészt meg középhosszú távú terv között szerepel az is, hogy bővülnék; lenne csapat. neadjisten termék is lenne. Akkor meg a KATA egyébként sem lenne túl ideális.

    Egyébként főállás mellett csinálnám, ahol 40 órában vagyok bejelentve. Alapjában véve az volt az ötletem, hogy (heti) 10 órában jelentem be magamat a saját cégemnél. Viszont lehet hogy a projektjeim szerződései úgy szólnának hogy 20 órát dolgozok rajta, mert órabérre szerződnénk.

    Ez lehet-e jogilag aggályos, vagy inkább projekt-alapú szerződéshez ragaszkodjak, amiben nem szerepel óraszám? Kérdés, mennyire lehet ilyet kialkudni - hiszen egy cégnek sem jó, ha nincsen semmi garancia arra, amire. :) De az sem jó a cégnek talán ha 5 órában számol mondjuk el irreális órabért.

    Hangsúlyozom, nem túlhajtani szeretném magam. 2 projektet vállanék csak el maximum. Annyi az, amennyi belefér. Csak szeretnék tiszta lapokkal játszani..

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák