Új hozzászólás Aktív témák

  • fd3

    tag

    válasz torma1981 #52072 üzenetére

    lehet páran emlékeznek, pár hsz-el feljebb írtam egy Sennheiser 518-as vásárlásról, de nem voltam vele túlzottan elégedett.
    Edisek jófejek voltak, és visszavették, helyette kértem tőlük egy FiiO E10K DAC-ot. és berendeltem a hőn áhított DT770 Pro-t, abbólis a 250 ohmos verziót.

    AHHHHH.... besza-behu!!!... :)
    Egyelőre mégcsak tesztelgetem, de magam alá f*sok annyira jól szól!!

    írták a kollégák h sok lesz a 250 ohmos, hát ez a kis DAC bőven meghajtja, low-on 6-7 körülre állítom, high gain-en elég 3-4 között (8 a max). a bass switchet bekapcsoltam, nekem jobban tetszik kicsit több basszussal.

    szóval engem lenyűgözött a Beyer, lehet van hasonló / jobb tudású a 45-50ezres árkategóriában, de kb. nem érdekel, 100% satisfaction :DD

    viszont ha valaki tudna ajánlani egy szoftveres EQ-t Windowshoz, azt megköszönném. a FiiO-hoz nem járt ilyesmi, és egy hangyányit lejjebb venném a magas hangokat, néha picit több a kelleténél.

    ja igen, még annyi hozzátartozik a válaszhoz, h ma teszteltem haveromnál egy asus xonar dx / hyperx cloud kombót, hát na.... nem bántam meg h 2x annyit költöttem erre a setre. nem tudom melyik komponens volt gyengébb az övéből, a következő napokban vszínű átviszem a cuccomat majd és side-by-side összehasonlítom, de így elsőre keresztben megeszi az enyém az övét, persze 2x annyiba is kerül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák