Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bib
őstag
Sziasztok!
Shure SRH 440-es fülesem van.Azt vettem észre hogy jobb oldalon zizeg és szinte csak ennél Coldplay-magic 0:30 -tól az egy számnál veszem észre viszonylag nagyobb hangerőn.Semmi szennyeződést nem látok benne.Van valakinek tapasztalata ez ügyben? Elvileg még Muziker garis.
[ Szerkesztve ]
-
pengwin
addikt
Szervusztok!
Vezetékes fejhallgatót szeretnék venni, a keret 25-30 mátyás lenne (ez nagyon a teteje).
Eddig két Sennheiser PX100-at fogyasztottam el, amik után jó lenne egy könnyen hordozható, zárt, lehetőleg supra, vagy kényelmesebb circum fejhallgatót használni, ami konszolidált kinézetű (mondjuk piros b betű mentes és nem rózsaszín), és strapabíró.
Jazz, rock (sokszor akusztikus), könnyedebb metál hallgatódna rajta, vonaton, utcán, laptopról, mobilról.
Márka lényegtelen, a Sennheisereket ajándékba kaptam, szerettem is őket, mert jól szóltak első értékelhető fejhallgatóként, de nagyon zajosak voltak (mind a két irányba), ami zavart.
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
SsPL711
őstag
Jelentem Slux HD660-al nem zizeg semmi, de van mély, rendesen.
Szerintem ne hallgasd ezt a számot
Vagy mechanikai vagy elektromos hiba lehet, most majdnem minden eshetőséget kizártam
Kivéve azt, hogy miről hallgatod?
Próbálj meg esetleg más "forrást", ha arról is zizeg, akkor nagy eséllyel a fejes nem jó.szerk: nekem Baloldal rezonál kicsit/néha, félhangerőnél(de az már elég hangos), de ez egy eléggé túlvezérelt zeneforrás, szerintem.
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
PuMbA
titán
válasz krichd1 #27254 üzenetére
Ahha
"Populárisabb műfajokra jellemző amit írsz, pop, rock, metal, rap, hip-hop..."
Igen Abból indult a beszélgetés, természetesen készültek/készülnek jó felvételek 2000 környékén, után is Csak olvasgatás alapján a 80-as években pop esetén is előfordult olyan, hogy például 16 csak vokál mikrofont próbáltak ki mire választottak meg 3-4 millió $ volt akkori árfolyamon egy komplett album készítés a próbálgatások, csiszolgatások miatt stb. Na ma ilyen tudomásom szerint nem nagyon van. Annyira hallatszik egyes albumokon, hogy minden másodpercben annyira profiul van összerakva, a production...
[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
Én is azt hallom, szerintem ez direkt van benne.(Csak érdekes, hogy nekem baloldalon van ez)
Ez valami humanizáló effekt a zenében, hogy ne legyen annyira mű a műdob.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
krichd1
addikt
Nem feltétlenül pénz kérdése a jó felvétel készítése, inkább szakértelemtől és hozzáállástól függ. Például egy magyar példát előhozva, Tátrai Band felvételei is nagyon jól szólnak, főleg a korábbiak.
Akusztikus zenei felvételeknél inkább kisebb stúdiók csinálnak igazán jókat, bár ezek rétegzenék. Nagyzenekari felvételek meg elég lutri, általában egyik sem az igazi. Legalábbis én van amiből beszereztem 20 féle változatot, de egyik sem "tökéletes".
Más is csinál ilyesmit.[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
Bargyu
tag
válasz #71562240 #27214 üzenetére
Szerintem nincs min spekulálni, ez a topik is olyan, mint a többi. Vannak, akik sűrűn írnak, így a véleményük hangadó lesz, egymással is jóban vannak így ez a kis csapat viszi a szót. Lehet, hogy így nem objektív a tájékoztatás,de még mindíg jobb, hogy vannak, akik aktívak és mozgásban tartják a topikot, mintha hetente 1-2 bejegyzés születne válasz nélkül. Én speciel hetente 1-2-őt ha beírok és nem is értek ahhoz, hogy milyen ár/érték arányt képvisel egy-egy fejes, így örülök, ha valaki ezt megválaszolja.
Amióta olvasgatom, azóta nem emlékszem, hogy lett volna olyan beírás, hogy hű de félrevezettetek ezzel a fejessel. A Takstar/Shure/Asus felsorolást pedig megszokja az ember és az AKG/Beyer sem zavaró és én nem is értek ahhoz, hogy ezek között mi a különbség, nekem szerencsém volt, hogy átugorhattam a HD800-ra.
Nekem például néhány napja ajánlották, hogy kábelügyben menjenek el a Kácsa audióhoz, mert próbára is kiadják vételár ellenében.
Ma elmentem, kértem négy rca kábelt és egy nem-gyári fejhallgató kábelt. Most hallgathatom őket napokig, hogy melyik is tetszik, de az biztos, hogy bárki, aki nem teljesen süket ledöbbenne, hogy egy minőségi kábel mennyit számít a filléres rca kábelhez képest. A 40.000 és 120.000 forintosok között viszont már nem olyan könnyű választani. Egyelőre úgy hallom, hogy az OCC rézzel a legjobb a JK Ciunas dac-om szépen lekerekíti, analógosabb lett a hangzása, de nem túlzottan.
Úgyhogy a hétvégém a kábelhallgatással fog telni. Ami szerencse, hogy találtam egy MQnLoader programot, amivel a Foobarban vagy máshol kiválasztott fájlt átkonvertálja .wav formátumra és lejátsza az MQnplayerben. így végre nem kell átkonvertálni a .flac fájljaimat, hogy lejátszam őket, sajnos az MQnplayer még a JPlay-nél is jobb, a Foobarról nem is beszélve.
-
Bodz
nagyúr
válasz vodkaboy22 #27231 üzenetére
Persze. Sima, könnyen fogyasztható hang jó forrásról, széles tér, a közepe nagyon jó, felbontás oké ennyiért, az árát mindenféleképpen megéri.
Egyébként nem pont a DT 990 Pro a favorit, a 600-as DT 880-at, meg a T1-et is jobban szerettem. Aztán csak azokat adtam el, nem a 990-et. Tök logikus, ugye?Nem nyugszok, a K551-es kísérlet után most a K612 Pro, amivel kínzom(?) magam pár napja. Tiszta szerencse, hogy itt van már a D1050, kifejezetten kell hozzá, jót tesz neki a színezése.
[ Szerkesztve ]
-
vodkaboy22
addikt
Köszi!
Régóta furdal a dolog, hogy van egy 600-as DT770-em egy 600-as DT990-em akkor legyen már egy 600-as DT880-om is...
Már régóta rájöttem, hogy nincs tökéletes fejes, nincs multifunkciós fejes. Van olyan fejes ami ehhez jó van olyan ami ahhoz! Ezért is sajnálom, hogy eladtam, a Sextett-et. (
Evvan pénz hiány volt...). Minden témához van jó fejes viszont! És van egy olyan érzésem, hogy a DT880 jó lene a komoly zenéhez és blues-hoz, amiből a DT990Edition néha meg túl "populárist" varázsolVillamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Bargyu
tag
válasz SsPL711 #27265 üzenetére
Szerintem pedig szerencse, mert használom és remek kikapcsolódás az egyes elemeket variálni és hallgatni a különbségeket. Ehhez pedig kiválóan alkalmas, mert a legkisebb változást is érzékelteti. Ne haragudj, de mindenféle információ nélkül véleményt formálni nem éppen a reputációt erősítő tényező, mások minősítése személyében pedig urvariatlan dolog, de mindannyian követünk el hibákat, ez is belefér egy topikban.
[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
válasz Bargyu #27266 üzenetére
Információkat első kézből kapom.... tőled
Tehát az sem igaz, hogy információk nélkül gondolom amit írtam.
De, komolyan nem akarok felesleges flame-et indítani, nincs rá szüksége a topiknak se nekünk.
Elfogadom, hogy nem vagyunk egyformák és ez így van jól.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Vegha
senior tag
válasz SsPL711 #27249 üzenetére
Köszönöm, hogy szántál rá időt hogy meghallgasd a zenéket a HD660-nal és megírtad a tapasztalataidat. Külön öröm volt az ex-50lp-vel való összehasonlítás; szerintem az én mdr-ex71-emnek igen hasonló lehet a hangzása (ez is mélyorientált). De pl. a CAL!-hoz képest igen "koszosnak" érzem a belőle jövő mélyet, ennél valamivel tisztább, árnyaltabb méllyel is be tudnám érni, ami talán valósághűbb is lenne egyben.
Néhány kérdés vele kapcsolatban:
- egyenes kábelre nincs esélyem ? Oké, hogy cserélhető, de garanciális eszközhöz nem szívesen nyúlnék.
- pontosan melyik BD fülpárna passzol hozzá ? Annak a cseréje megengedett garancia idő alatt ?
- ehhez kell külön erősítő ? Én csak szimplán notebookról hallgatnám, esetleg telefonról...(#27165) sheratan Úgy látom hasonló cipőben járunk. Te, mit választottál irodába fejesnek ? Mik voltak a szempontok ?
[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
Igazán nincs mit.
Szerintem minőségibb a mélye az említett füleshez képest, sterilebb, így is fogalmazhatnék.- Nem tudok róla, hogy lenne egyenes kábelű verzió, ez csak házilag megoldható.
- A BD dt770-es széria párnái jók rá, tudomásom szerint. Elég könnyen lehet cserélni a fülpárnát, nem kell hozzá megbontani a fejhallgatót.
- Meghajtja a notebook is, meg telefon is, nem kötelező az erősítő, de a minőség érdekében ajánlott.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
zsocy
őstag
Ez van ha könyvet írsz, valaki megelőz Amikor elkezdtem még nem volt ott SsPL711 válasza, sorry.
Ha nem gond én is válaszolok (és elnézést hogy ilyen hosszan ), nekem is Superlux 660-am van.
A kábel spirál, megbontás nélkül nem lehet kicserélni sajnos. Mondjuk elég könnyű szétszedni a fejest (csavaros), beforraszthatsz bármilyen kábelt, és később ha gariztatni kell visszaalakíthatod...
A Beyer fülpárnák közül a 770-esre valók jók hozzá. Pl. ez, bár ez így elég drága lesz ha egyedül rendelsz mert a szállítás + 20 euro. Elvileg a Hangbarlangban is lehet venni, de sajnos annak nem jön be a weboldala nálam valamiért. Amúgy nem rossz az a párna amit gyárilag kapsz hozzá, szerintem nem kell egyből cserélni. Még egy tanács, hogy az ebay-es kínai párnákat hanyagold, én vettem mert olcsó volt, de elképesztően szar lett a hang tőle,nem érnek egy forintot sem.
A párna csere nem garanciális esemény, egyszerűen lehúzod a műanyag keretről mint egy "zoknit". Nagyon egyszerű, ha a kezedben lesz, látni fogod.
Mivel 150 ohmos ezért nem árt a külön erősítő, egy alaplapiról elég bénán fog szólni sajnos. Ez mondjuk nagyjából mindenre igaz, de ennél kicsit fokozottabban, mert ez egy studio monitor fejes, igényli az erőt. Én egy Champ-el hallgatom, onnan nagyon szépen szól, de ez nem is csoda, az egy kiválló DIY erősítő.Amúgy én is meghallgattam a linkelt zenéket és csak megerősíteni tudom a kollégát.
Bőven van mély, szépen, telten, nem agyzsibbasztón szól a Champ és egy Hivox Lupus 3 DAC + koax után kötve.Egy Sony MDR-1R -el is meghallgattam (laptop + Muse audio usb dac, nexus 4), az egy "csúcskategóriás" Sony fejes, elég erős mélyekkel (hordozhatónak használom, pont kompenzálja a laptop és a telefon hiányait a basszus és elég jól szigetel is), de szerintem jobban szólt a 660 -as lánc mint a Sony .
Alapvetően a 660as egy elég jól sikerült zárt fejes a maga árkategóriájában.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
Igen, jól szigetel, szerintem elképzelhető hogy még jobban is mint a Beyer plüss, mivel ez bőr és valahogy "tapad".
Van fekete párna is, de az egy másik tipus egy picit más hanggal.Itt van egy elég jó összefoglaló hogy milyen párnák léteznek a Beyer770-hez, ha érdekel a téma érdemes elolvasni. Ami arra rámegy, az rámegy erre is.
-
SsPL711
őstag
A Beyer-es plüss párna nem szigetel úgy mint a gyári műbőr amivel kapható.
Ezért a hangzásba is jelentősen beleszól, gyengítheti a mélyeket.Egy fontos momentum részemről kimaradt, ez pedig az lenne, hogy én modifikáltam egy kicsit a fejhallgatót.(HD660)
Ez a MOD abból áll, hogy a hangszóró vagy driver, házát belülről "kibéleltem", külföldi fórumokon blu tack ként emlegetett, anyaghoz hasonló, Magyarországon beszerezhető (többnyire beépíthető főzőlapok mellé mellékelt) anyaggal, csak ez nem kék, hanem szürke.
Majd ezt a bélelést, egy csillagcsavarhúzó hegyével minél több helyen "megszurkáltam", hogy ne legyen egyenletes a felület. Ezek után, került még erre rá, egy fél cm vastagságú, a "hangszóróház" belsőátmérőjéhez kerekre vágott hangszigetelő "szövet"(vatelin), majd így került vissza a driver a helyére.
A fenti modifikáció, nem tudom, mennyiben módosította a hangzást.
Én azért végeztem el ezt, mert a "ház" rezonanciafrekvenciája, pont a közép tartomány bizonyos részének, műanyagdobozos, kopogós hangzást kölcsönzött.
Ami viszont ezzel a modding-gal megszűnt.[ Szerkesztve ]
-
Vegha
senior tag
Ez az erősítő lehet sarkallatos kérdés ? BIZTOSAN nem akarok venni külön erősítőt. (max. ha 5 ezerből megoldható egy USB-s). Ha kell akkor elvetem ezt a magas impedanciájú DT660-at.
(#27274) SsPL711
Erre mit is mondhatnék, rendesen megtweakelted : ) Nyilvánvalóan annak érdekében, hogy ne úgy szóljon, ahogy gyárilag. Ez így némileg árnyalja a tapasztalataidat...[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
Nem DT, HD, de mindegy
Nekem aránylag jól meghajtja a telefonom is, alaplapi meg teljesen jól bírja.
Igaz a telefonnál max hangerő közelébe kell állítani, hogy elegendő legyen a hangerő.
Nem szoktam telefonról hallgatni, de ha gondolod, ezt is megnézem neked otthon.[ Szerkesztve ]
-
Vegha
senior tag
válasz SsPL711 #27276 üzenetére
Megköszönöm.
Amúgy a moddolással kapcsolatban felmerült bennem, hogy ha ennyire bele lehet túrni akkor a jelenlegi CAL!-on miért elvetendő a fülpárna csere szigetelés szempontjából ? Oké, értem, a napokban ez már ki lett fejtve többször, ugyanakkor pl. a HD660 fülpárnacseréje sem tűnik nekem sokkal nagyobb eretnekségnek. Vagy rosszul gondolom ?
[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
Szerintem bármit kipróbálhatsz amit szeretnél.
Ha ezzel még a zenehallgatási preferenciáid kedvében is tudsz járni, akkor még nyertél is vele.Másik témához: Van több telefonom is, BlackBerry, WP, Android is van kettő, meg még egy Symbian is akad.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
Én nem túrtam bele, az enyém gyári állapotban van jelenleg.
Amúgy ha találsz fülpárnát a CAL-hoz lehet jobb eredményt tudsz elérni. Itt annyival könnyebb hogy a Beyer párnák rámennek és a Beyer elég sokfélét gyárt.
Szerintem ennél e fejesnél a szorítóerő is számít, az meg van neki bőven.
Én nem hallgattam erősítő nélkül csak kipróbálásra, de őszintén szólva nekem a telefonról nagyon szarul szólt (nexus4), mindenféle kerneles buherálás és szoftveres piszkálás után már nem volt olyan rossz, de ott pl. a Sony jobban teljesít.
-
Bargyu
tag
válasz schawo #27267 üzenetére
Schawo: Mikor azt írja, hogy: "Szerintem inkább megszívtad, nem pedig szerencse a HD800 a te esetedben.", akkor a mondat alanya a személy, ráadásul a "te esetedben" rész ezt még jobban kihangsúlyozza, a mondat alanyát konkrétan megnevezi.
SsPL711: Flame-et ne indíts, mert már sikerült. Te tettél sértő megjegyzést rám és ezt elintézted azzal, hogy fátylat rá. Ez azért nem a legelegánsabb megoldás, bár részemről betudom megbocsátható emberi hibának, tehát nem fogok ezért rád haragudni. Az más kérdés, hogy a megjegyzéseddel nem értek egyet, de a személyt különválasztom. Ezt tudom neked is javasolni.
Rosszindulatú megjegyzéseket én is tehetek: általában ugyanazok, ugyanazokat a fejhallgatókat ajánlják, ugyanazoktól a kereskedőktől. Vannak tisztelt fórumozók, akiknek a 320kbps felvétel is teljesen megfelelő, pedig már egy közepes rendszernél is ordít a különbség. A lejátszókról szóló vitában volt, aki az MQnplayert javasolta, amit és akit negatívan ítéltek meg ezért, pedig tényleg ez most a legjobb lejátszó. A "profik" jó része pedig azt sem tudta mi az az OCC eljárás és miért ezek a legjobb minőségű kábelek.
Ettől függetlenül szívesen olvasom a topikot és annak reményében osztom meg véleményemet, hogy van akinek segíteni tudok vele.
-
fattyu
veterán
válasz Bargyu #27280 üzenetére
kicsit túlérzékeny vagy nem? Talán nem neked való a fórumozás mint olyan. Mi lesz ha egyszer valaki tényleg be is szól?
Mert ez nem az volt. sértő se.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
PuMbA
titán
válasz krichd1 #27261 üzenetére
Végülis ja, ha van ideje szöszmötölni a stúdióban és az előadó/producer is ráér, mint a tanyán, akkor elég a szakértelem és a hozzállás Magyar koncertfelvételek is jók. Szép akusztikus meg hasonló elemek még felbukkannak 2000 előtti popban, amire így én is meglepődök és a semmiből jön valami "audiofil" hangminőségű rész, szóval tudnának azért... 20 féle az szép, van sok türelmed...2-3-nál megunom, mert én is a legjobb verziót akarom, de zenekarnál annyi van, mint a nyű
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz Bargyu #27280 üzenetére
A személyed lett említve, nyilván, minvel neked szólt, de minősítve nem lettél, hogy te ilyen és ilyen vagy, ezért meg azért. Neked írt dolgot (magából kiindulva), de nem rólad. Ha abból indulunk ki, hogy van akinek nem az jelenti a hobbit, hogy kábelek hangját hallgassa, akkor annak a HD800 szívás lenne. Te elmagyaráztad neki szépen, hogy ez számodra a hobbi része, innentől nem kell sértőnek venni...
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
törölt tag
Nekem az volt a szempont, hogy ne engedjen ki hangot, legyen kényelmes, szóljon jól külön erősítő nélkül is az Ak100-ról, és lehetőleg en egy vagyonba kerüljön. Mivel nyitottakban nagyon bejön az AKG hangzás (K/Q701, K712 pro), ezért zárban is feléjük nézelődtem. A K550 nekem sajnos nem illeszkedik úgy, ahogy szeretném, ezért nagyon kevés volt a mélye, így végül a K545 mellett döntöttem, bár nem tudtam kipróbálni, de a leírások alapján pont abban volt más, amire nekem szükségem volt.
Utólag nem bántam meg egyáltalán, bár a tere lehetne kicsit nagyobb is, de így is nagyon jó hangja van szerintem, és nagyon kellemes párost alkotnak a lejátszómmal. Főleg bejáratás után, kicsit visszaább húzódott a mélye, kontroláltabb lett, de azért van teste. Illetve elég kényelmes, bár amíg nem ment rendesen a légkondi az irodában, addig kicsit bele tudott fülledni a fejem a párnák alá (még most is kicsit, de nem vészes azért már). -
Bargyu
tag
Értem, így is lehet érteni, úgy tűnik már túlfeszültem a dolgot.
Az MQnplayert és hozzá az MQnloadert pedig ajánlani tudom, telepíteni sem kell csak kicsomagolni egy könyvtárba és az MQnloader beül rezidensként és bárhol kiválasztasz egy .flac .mp3 .ogg fájlt azt szépen feldolgozza, először a memóriába tömöríti ki wav formátumba és onnan játsza le a player. Amúgy csak .wav-ot játszik. Az analóg és részletes stb. hangzás miatt érdemes tenni egy próbát és ingyenes.
-
akela91
addikt
Tudtok nekem ajánlani elfogadható árú és minőségű RCA-jack kábelt? (uk ebay lenne az igazi)
ezt néztem ki: [link]
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz #71562240 #27289 üzenetére
Sajnálom, nem vagyok jártas a témában, csak nem szeretnék mellényúlni. Presenter2 -höz kéne. (elnézést ha rosszul tettem fel a kérdést)
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz akela91 #27290 üzenetére
Teljesen jól tetted fel a kérdést, ne kérj elnézést.
Végy inkább 2 méter stúdió (gitár vagy mikrofon) kábelt (1000-1500Ft) tegyél rá 4 elfogadható csatit (450Ft/darab) és garantáltan jobban fog szólni.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
SsPL711
őstag
Meg volt a nagy mobilos teszt is részemről a Slux HD660-al.
Összességében azt tudom mondani, hogy nem javasolt mobilhoz.Egyedül egy "régi", Sony Xperia Neo V-el szólt jól, de ezzel is majdnem a maximális hangerőn volt elegendő a fejhallgató hangereje. A többivel (BB Q5, Nokia E52, Xperia Tipo, Lumia925) nem volt elég dinamikus a zene, erőtlen volt, max hangerőn is.
-
buci30
addikt
uj beats fejhallgato lathataron
Szerintetek érdemes lesz meghallgatni? Csak mert eddig sokan szidták a beats füleseket.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest