Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghost364
senior tag
Üdv! Fejhallgatót keresnék otthoni felhasználásra. Ami fontos: minél hosszabb kábel és hogy hosszabb távon is kényelmes legyen. Rengetegféle zenét hallgatok, de mostanában leginkább rockot és metált, szóval valami ilyesmihez való kéne. Ár max. 13-15k. AKG K511-el van tapasztalat?
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #27793 üzenetére
Nem értem magam sem, miért nem lőttem fotót, mielőtt elküldtem.
A varrás mentén jött szét, tehát maradna a varrással kapcsolatos javaslatod, ha elviszem egy ügyes kezűhöz.
Ennek a varrásnak a mentén, ami valójában csak varrásnak van álcázva, ugyanis ragasztott
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
raverke
tag
Sziasztok!
Kizárólag otthoni Filmezéshez keresek Fejhallgatót, PC-re, egy Asus Xonar D1-re kötve.
Árban kb. 50 e - 65 e Ft körül.
Az hogy zárt vagy nyitott, azt inkább az itteni szakértőkre bíznám, a lényeg a hangzás minősége.
Kényelem szempontjából természetesen circumaural legyen és valamilyen szövet fülpárnával, hogy ne izzadjon a fejemen.+jó lenne ha valahogy ki tudnám belőle hozni az 5.1-es hangzást (Hangkártya elvileg tudja a virtual 5.1-et)
A válaszokat előre is köszönöm!
-
BandiBuilder
csendes tag
Úgy érzem, hogy egy minimálisan kezd javulni a Sony MDR-V55 füles szorítóereje (vagy csak a fülem szokik hozzá), de még mindig elég kellemetlen érzés.
Lehet beszerzek egy Superlux hd681 evo-t.? Nem vészes az ára és szerintem nagyjából hozz azt, amit én elvárok egy fülestől (kényelem és basszus).
Viszont a kérdésem, hogy mióta megvan ez új füles valahogy nem akaródzik a gépemnél lévő Genius hangfalakat használnom (pedig eddig elég jó hangjuk volt ), ezért kéne egy Jack hosszabbítót beszereznem. Kb. 2,5 méter elég kell hogy legyen. Ebből mindegy milyent veszek? Egy sima 300 forintos is megteszi, vagy valami jobb kell?
Van valami bejáratott márka, vagy tökmindegy? -
.DLL
veterán
Tudom, a magyarországi árak elszállottak vele, de ha nem tud külföldről rendelni... Egyébként van aki az AT-kat többre tartja mint a hasonló kategóriás Beyereket, nyilván neki ez az ízlése. Természetesen a kérdezőnek is meg kell hallgatnia előtte a fejeseket, mind elég más karakter.
Illetve biztos van még más is, nekem hirtelen nem jutott eszembe több.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Bodz
nagyúr
Persze van, de olyan helyzetet nehezen tudok elképzelni, hogy az AD500X-et valaki jobbnak mondja, mint pl. a DT 880-at, 990-et. Jobban tetszhet, de biztosan nem jobb.
Szegény amúgy se kategória társa az említett Beyereknek, csak árban, ami elég gáz.
De akkor legyen külföldről AD900X, az már igen...(#27824) mrobes:
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
Pedig lehetne kaszálni, ha lejjebb vinnék az árát, mert ha nem is best buy, de egyből ajánlott kategóriába csúszna, és a fórumok nagy erőt képviselnek a tudatos vásárlók körében, bár itt mindig elhangzik, hogy ha még ajánlott is valami, ki kell próbálni.
(Raverke): Egyébként az említett fejesek közül csak a DT990-et próbálhattam hosszabb ideig, moziztam is vele jópárszor: én nem is keresnék tovább, a tere és a jó mélye mindent vitt (de az apró neszeknél sem kellett a hangerőhöz nyúlni)
(#27824) mrobes: Az durván olcsó!
(#27828) Dave™: Nem baj, nem baj, jöhetnek nyugodtan ilyen akciók!
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Dave™
nagyúr
-
törölt tag
Akkor minek gyártják? Ezekre a problémákra pont megoldást kínál házon belül az 545.
.DLL: Múltkor volt valahol statisztika, hogy a 100+ dolláros kategóriában az eladott termékek döntő többsége bícc. Ezek után mit strapálják magukat, ha az összes neves márka nem képes annyit eladni együtt.
-
gabross
tag
válasz #16820480 #27832 üzenetére
Az 550 még van, csak az 551 tűnt el.
Mondjuk érdekes, hogy az 550-t hordozhatónak gondolják. Végül is lehet hordozni.[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
A kérdés az, hogy K502/12/stb/akármit miért nem készítenek...
(P.H.)
-
Flyme
senior tag
Erre valaki?
Annyi módosult, hogy nyitott helyett zárt kéne. -
.DLL
veterán
válasz vodkaboy22 #27838 üzenetére
Nem konkurencia, hanem terméksor. Másik kategóriába kéne, mint ahogy az AT csinálja 500-tól 2000-ig.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
-
vodkaboy22
addikt
Ok de az AKG-nak pont van nyitott fejese a 30-50ig tartó ársávban annak nem akarnak saját konkurenciát. 50-tól felfele már meg mindjárt ott a K6xx széria és feljebb a k7xx széria. Tehát hidd el ha mást nem is ezt az AKG-nál értik... Sajnos jó ideje hogy megette őket egy csúnya nagy cég csak átlagost vagy fost de drágán tudtak árulni, így távolról se közelítik meg az ár/érték versenyzőket... (tisztelet a véletlen kivételnek K551)
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Exodius
őstag
válasz vodkaboy22 #27843 üzenetére
550 már nem kivétel?
-
Flyme
senior tag
válasz vodkaboy22 #27842 üzenetére
Köszi!
-
.DLL
veterán
válasz vodkaboy22 #27843 üzenetére
Hoppá, melyik ez, amelyiket mondod, mert simán lehet, hogy én még nem ismerem (Vagy valamelyik HD végződésű cucc?)
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
fattyu
veterán
válasz #16820480 #27834 üzenetére
32 ohmos bármiről korrektül szól. Nyakban eláll nap épp nem hallgatod... Nekem az volt a mászkálós fejesen a t70 előtt.
azóta már mondjuk egy supra planart használok de nem a méret hanem a hang miatt.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
.DLL
veterán
válasz vodkaboy22 #27847 üzenetére
Igen, ezeket nem véletlen felejtettem ki. K141 van melóhelyen, hát... tévedés volt, de pár éve még fogalmam sem volt hogy kaphatók JÓ fejhallgatók is, így megrendeltük. Na igen, ha ezt akarja nyomatni a Harman, akkor tényleg konkurenciát jelentene egy jó K501 utód korrekt áron.
(P.H.)
-
Dave™
nagyúr
válasz vodkaboy22 #27847 üzenetére
Nem, 50 ezer Ft már egy jó ideje. Szerintem annyiért is remek ár/érték arányt képvisel. Ugyan nem hibátlan, de egy elég erős versenyző a középkategóriában, és külön előny, hogy nem kell alá erőmű, hogy értelmesen szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest