Hirdetés
- League of Legends
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- DOOM - The Dark Ages
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- Switch 2-re is megjelenik a Sonic X Shadow Generations
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Sandisk nagy memoriákat gyárto cég. Jo minőségű szerintem mind memo mind lejátszok tekintetében. De már leírtam számomra miért is nem jöhet szoba olvasd el, nézd meg te is és ha téged az nem zavar akkor jo választás lehet a sansa.
Én javaslom még az u3-at is.
Bwoay:Meik iriver-ről is beszélsz? Meglesem majd ha megyek köv héten.
-
Mosómedve
tag
A nagyok között nem vok méltó dönteni, de a Nano-t nyugodtan lődd ki, nem vesztesz vele semmit...ha mégis ragaszkodsz hozzá birtokomban van a legjobb vétel
Haverom véletlenül 2 IPod-ot kapott egyszerre: egy 60 GB-os IPod-ot és egy 4 GB-os fekete Nano-t. Nem kérdés, hogy ő az elöbbit használja, tehát a vadiúj fekete 4 GB-os Nano, minden tartozékával és plussz 1 tokkal együtt 40-ért eladó!!! Még bele sem hallgatott, éppencsak kibontotta, hogy megnézze hogyan néz ki...
De ettől függetlenül nem javaslom a Nano-t, a SanDisk.et abszolút nem ismerem, csak névről hallottam még róla...Passzolom a kérdést.
Vki a #781-esre?
Amúgy megnyitottam a ''digitális zene-kódolás'' topic-ot, akit érdekel, hogy mik a legjobb encoderek, mi az az OGG, WAV, miért fontos a biráta, stb. nézzen majd át!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest